Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE ALTERNATİFİ BOMBA OYUN -> BU SEFER BULDUM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
15.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cogu kisi Shaiya'nin grafikleri icin cok kötü demis. Konuyu acan arkadasin koydugu ekran görüntülerinde sanirim grafik kalitesi düsürülmüs. Ben bir süre oynadim Shaiya'yi, özellikle grafikleri ve sesleri cok güzel oyunun. Oyunda lvl atlamak bana göre bir hayli zor geldigi icin ve potion'lar cok pahali oldugu icin birakmistim. Fakat oyunda grafik ve sesler bence cok güzel. Oyunu oynamayan arkadaslar; sadece yukaridaki ekran görüntülerine bakip da önyargiyla yaklasmayin derim.

Bir de entrika888 arkadasimizin dedigine de katiliyorum. Simdiye kadar gördügüm en güzel grafiklere sahip oyun Sword of the New World. Ve kisisel görüsüm de 17'nci yüzyil temasinin kullanilmasi, barutlu silahlarin bir rpg'ye katilmis olmasi da bence yenilikci ve cok güzel bir yaklasim. Sonucta uzay gemilerinin, ucaklarin, modifiye araclarin, lazer silahlarinin vs. kullanildigi bir sürü mmorpg var piyasada. Barutlu silah kullanimi da orijinal bir fikir aslinda. Her biri ayri bir kitleye hitap ediyor sonucta bu oyunlarin. Ayrica uzun süre oynayip da sıkılmadıgım nadir oyunlardan biri SOTNW ve hala daha oynuyorum. Okuma zahmetinde bulundugunuz icin tesekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 21 Nisan 2009; 10:30:45 >

• hack has been found hatası veriyo allta çalışan programlarıda kapatıyorum hala aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kubar_ -- 16 Nisan 2009; 16:39:29 >
  • Güzel oyun ama tadına varamadan bıraktım çünkü acaip şekilde lag var. skill e bastıktan 2~ 3sn sonra vuruş yapıyordu. ama şu anki durumu nedir bilmiyorum, belki düzelmiştir bu sorunlar.

internetin yavaş demeyin 4mb var daha ne olsun, bilgisayar yavaş hiç demeyin teknolojiye hakaret olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 18 Nisan 2009; 1:33:13 >
  • oyun gerçekten güzel...pvp fln çok zevkli mode lar fln çok güzel...premium yok demişsin ama item mall var ve item mall yoksa çok zor işin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death Note

quote:

Orjinalden alıntı: HardStyle

quote:

Lineage II
    Herkez bi kereden bişi olmaz diyerek başladı...

paralı arkadaşım o, paralı olmasa onu derdim ama paralı, private serverler bedava olabilir ama sarmaz

Sarıyor malesef

hemde ne sarıyo başlandınmı bırakamıyosun.

kaldırırsa laptop oynarım xD

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HardStyle

quote:

Lineage II
    Herkez bi kereden bişi olmaz diyerek başladı...

paralı arkadaşım o, paralı olmasa onu derdim ama paralı, private serverler bedava olabilir ama sarmaz

Sarıyor malesef

hemde ne sarıyo başlandınmı bırakamıyosun.

kaldırırsa laptop oynarım xD

5.senem oluyor private serverda oynuyorum
    LINEAGE2

• arakdaşlar ko ya alternatıf dedıgınız oyunun ko dan farkı yok.speed hack wallhack goldhack ....
    gozunuzu sevım hıcmı usanmıyorsunuz hılelı oyunlardan anlamıs degılım.ko dan ınsanlar kosp tbl wallhack .... ten bıktıgı ıcın ayrıdı verdıgınız alternatıfınde ondan farkı yok

valla hıleden uslanmayan ınsanın oyunu shaiya deseydınız daha ıyı bır baslık olurdu.
  • serazen krdşm hile olmuyan bi oyun kaldımıki sen hileden bahsediyorsun Her oyunda bir hile var zaten
  • dostum hıc mmorpg.com dekı youn lsıtesıne baktınmı 200 den fazla oyun var.bunların sadece ama sadece oyuncu kaybetmye yuz turtmus olanlarında hıleye ızın verılıyor.
    paralı olarak WoW-linage-guıld wars-...
    free olarak Sciensof fate-atlantıca-S4-....

bunlarda neden hıle yok.bunların kendılerının ızın verdıgı yardımcı programlar nmevcuttur sadece (Wow-atals-quest helper gıbı)ama lvl kasmak ıcın sızın sadece ayarlarınızı yapıp bıraktıgınız veya pvpde ustunluık saglamak amaclı programlar kullanmanız bunlar yanlıs

bunlar kısme savunmasın
  • Birçok oyun denemiş ama tad alamamış arkadaşlar shaiyayı bir süre oynayacaksınız.Fakat sonra bırakacaksınız emin olun.
    Oyun güzel düşünülmüş tema güzel pvp de güzel fakat oyun çok sarmıyor birçok kişinin 25-30 LvL arası bırakacağını düşünüyorum.
  • Valla ben Sword of the new world diye bi oyun buldum silkroad a benziyo ve ücretsiz bi oyun sadece silkroaddaki gibi silk flan paralı satılıyo isterseniz alırsınız 2 gündür oynuyorum çok acayip sardı grafikleri flan mükemmel diyebilirim Wow dan iyi grafikleri var , oyun 4gb büyüklüğünde patchleri flan 1.5 gb kadar tutuyo :P yüklemek biraz sıkıntı ama değiyo bence sizede öneririm

Adreshttp://swordofthenewworld.gamersfirst.com/index.php
  • serazen bu oyunda hile fln yok gözünüzden element uydurmayın.Oyun gayet zevklidir sürekli lvl kasmak zorunda deilsiniz isteyenler için lvl 1-15,20-30,40-50,1-60 pvp mapleri mevcut.SADEce mod olayı biraz canınızı sıkablr oyuna normal modda başlayıp 40 lvl olunca hard mode acılıyor.Normal modda ilerki seviyeler pek iyi olmadığı için en azından hard modda oynamak gerek.Bu yüzden yeni başlıcaklara tavsiyem defender,priest veya mage acıp hızlı bir şekilde 40 olduktan sonra hard modda istedikleri charı acıp oynamalarıdır.Coluk cocuk azdır.New Catastrophe adında türk guildimiz var buraya gelirsenz herkz size yardımci olr.Bikaç türk guild daha var ama pek fazla tanımıyorm.Oyunda kimse sizi lvlin düsük itemn yok die ezmez cok seviyeli bir oyun.
  • deneyin arkadaşlar gayet güzel bir oyun
    hele son patch ten sonra baya gelişti oyun
  • Oyunu hiç tavsiye etmem 5 ay oynadım.. lvl kasması çok zor lvl 40 olduğunuzda normal moddan hard moda geçiyosunuz baştan kasmak zorunda kalıyosunuz ayrıca pvp si sarmıyo NOS diye bişey var adamım her vuruşu %100 critic defansı ce hp si hayvan gibi 10 kişi dalsanız bile adam hala hayatta kalabiliyo bu yüzden pvp yönünden zayıf diye düşünüyorum.. Ama oyundaki en güzel şey kill sayısı bi seviyeye geldiği zaman kill sayısına göre size extradan stat point veriyo.. Ben boşuna kasmayın oyunu derim =) ama açcaksanız ve solo kascam diyosanız normal modde warior on numara =)
  • Pek tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.