Şimdi Ara

Knight Online Battı !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir oyunda kral olup forumun birinde salaklığımı tescillicek cümleler kuracağıma, dandirik KO oynunda sizin tabirinizle ezik olmayı tercih ederdim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wintake Y -- 6 Ocak 2010; 14:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sencansın

bırakıyosan bırak bu oyunu sanane elalemden

katılıyorum oyunu bırakanın burda ne işi var 2-3 ay önce bug ko diyip milleti pwye çekmeye çalışanlar uskoya başlamış ex kasıyolar ben oyunu bırakanın burda ne işi var dediyim için k2 yalakası diyenleride gördük forumumuzda her türlü karaktersiz var malesef....... üstelik bunlarda 3-5günlük üye değil üzücü olan o
  • Aslinda arkadas bi yönden hakli...aranizda baya eski oyuncular varsa beni anlicaktir...bu oyunu oynamaya ilk ciktigi zamanlarda basladim tahminen 5 seneyi rahat gecmistir...oyunun ilk halini bi elime aliyorum simdiki halini diger elime..ikisinide bakinca bu oyunun nerelere kadar düstugunu görebiliyorum...bunu cogu kiside biliyor zaten... Ve eskilerin %98 suan oynamiyor...Neden ?
    Hepsi biliyorki artik bu oyun düzelmez.
    ...yoluna gidiyo.
  • beyler herkese selam forumda arayıp bulamadıgım bi konu hakkında yardım lazim ben 59 lvl ardream priestim 60 lvl olup eslant gitmek istiyorum ama 60 olunca stat gelio skillden bahsetmiyorum stat puanı tekrar 60 dan 59 a dustugumde eger o puanı 60 lvlde yatırmazsam kendi puanlarıma 59 a dustugumde o puan kaybolur ve ben tekrar ardream girebilirmiyimbunu merak ettim
    not: arkadaslar stat sıfırlamak istemiyorum sıfırlayınca girio saten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTowN -- 6 Ocak 2010; 14:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Aslinda arkadas bi yönden hakli...aranizda baya eski oyuncular varsa beni anlicaktir...bu oyunu oynamaya ilk ciktigi zamanlarda basladim tahminen 5 seneyi rahat gecmistir...oyunun ilk halini bi elime aliyorum simdiki halini diger elime..ikisinide bakinca bu oyunun nerelere kadar düstugunu görebiliyorum...bunu cogu kiside biliyor zaten... Ve eskilerin %98 suan oynamiyor...Neden ?
    Hepsi biliyorki artik bu oyun düzelmez.
    ...yoluna gidiyo.

Tamamen katılıyorum.
    Çok zevkli bir oyun ama artık oynanamıcak dereceye geldi.Oynayanlarada bırak, protesto et, premium alma, gb alma demem ama oyunda gördüğüm tüm yanlışları ve hataları paylaşırım.
    Eski playerlarda pw oynuyorlar çoğu şuanda benim gibi ama bende şu aralar derslerimden dolayı oynayamamaktayım. Pw serverların daha derli toplu olması lazım. K2 pwlerle olan savaşını sürdürüyor çünkü onlarda tehlikenin farkında.Düzgün bir pw Usko yu bitirebilir.Ben buna inanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: G.F.B 1907

K2 nin batcağını sanmıyorum.Bu kadar Hf ve Premium alınmaya devam ederse k2 nin batması imkansız.

• bu chaos patchle daha kötü olmuş bence oyun. yılbaşın tatilinde bi giriyim dedim oyuna pek bi zevk alamadım. serverlarda baya boştu. akara1 e rahatlıkla girdim. önceden girmek için en az 1 saat denerdik.burdanda anlaşılıyorki oyuncu sayısında azalma var. bende bu yüzden private servera başladım. güzel güzel pvp yaparım dedim daha iyi
  • Serverlerde bu kadar çok kasılmış char, bu kadar dupelenmiş buglanmış item varken db leri sıfırlamadan oyunu mgamenin alması bugları kapatsa bile bir çözüm olmaz. Koxp olmaz bu seferde +9 +10 itemli adamlara eğlence olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Serverlerde bu kadar çok kasılmış char, bu kadar dupelenmiş buglanmış item varken db leri sıfırlamadan oyunu mgamenin alması bugları kapatsa bile bir çözüm olmaz. Koxp olmaz bu seferde +9 +10 itemli adamlara eğlence olursunuz.

Düşünüyorum da ne güzel olurdu oyunun K2'den kurtulması ve db'nin sıfırlanması. Sil baştan
  • Bu Knight online ile tam 6 sene önce tanıştım. o zamanda sadece ares vardı. neyse başladık kasmaya , sonra bi ara türklere ban geldi. Türkiyeden bağlantı yasaktı. Giremedik bi süre. O zaman da türkler %10 felanız. Şimdiki gibi %99 değil yani. O zamanda okçu olan neredeyse hiç yoktu bile. Bildiğim sadece tek sağlam okçu vardı o da yabancıydı.
    Sonra 1-2sene takıldım. Güzel günler geçti. Sonra baktım ki koxp çıkmış. Millet okçu olup çar kasıyor. Hadi kassın neyse ama czde açmış koxpu koşarak vuruyor. O özelliği olmasa zaten koxpa felan kimse bu kadar para vermezdi. O zamanlarda diyordu herkes ko bitecek felan
    Ben bıraktım üzerinden 3-4 sene geçti yani 1 hafta öncesine yine başladım. Baktım bir sürü server. Baktım %99 türk ve yine %90 nı okçu. Hepsinde mutlaka koxp var. cz ye henüz girmedim daha kasıyorum ama sanırım koxperlar ordada çoklar.

Şimdi gelelim konuya. O zamanlarda ko batacak dediler. Aksine zamanla daha da çoğalmış. 1 kişi bırakıyor 10 kişi başlıyor. Hangi servera baksam hepsi full dolu :D eskiden 1 tanesi dolardı şimdi hepsi dolu. Nreye batıyor.
    Kopx bitcek dediler aksine çoğaldı. Burda bir arkadaş 82lvlim oyunu bıraktım, satacak vakit bile ayırmıyorum diyor. Tamam bana versin pm atsın özelden.
    Sıkılan adam aynen bırakır gider. Ben bıraktım 3-4 sene oynamadım. İtemlerimide rastgele birine verdim.

Ko bitmez bir kaç kişi gider yerine 10 katı kişi gelir zamanla 10 kişide gider yerine 100 kişi gelir ben bunca zamanda bunu öğrendim. Biz türkler bu oyuna bayılıyoruz ki haklıyız. Bakıyorum metin2 , hero felan hepsi boş. durarak saldırı yapıyorlar, Çocuk oyunu gibi üzerlerinde yok 100 dmg felan :)

Zaten koxpu engellemek istemiyorlar, Bakın düpe nasıl engellendi. Neden ? düpe olursa para kazanamazlar. Ama koxper oldukça kazançları artacak. onları yenmek için daha da güçlü item alacağız, bölelikle oyun için para değerlenecek. Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: azeroth_

Zaten koxpu engellemek istemiyorlar, Bakın düpe nasıl engellendi. Neden ? düpe olursa para kazanamazlar. Ama koxper oldukça kazançları artacak. onları yenmek için daha da güçlü item alacağız, bölelikle oyun için para değerlenecek. Bu kadar basit.

bak bunu çok doğru söylemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeroth_

Bu Knight online ile tam 6 sene önce tanıştım. o zamanda sadece ares vardı. neyse başladık kasmaya , sonra bi ara türklere ban geldi. Türkiyeden bağlantı yasaktı. Giremedik bi süre. O zaman da türkler %10 felanız. Şimdiki gibi %99 değil yani. O zamanda okçu olan neredeyse hiç yoktu bile. Bildiğim sadece tek sağlam okçu vardı o da yabancıydı.
    Sonra 1-2sene takıldım. Güzel günler geçti. Sonra baktım ki koxp çıkmış. Millet okçu olup çar kasıyor. Hadi kassın neyse ama czde açmış koxpu koşarak vuruyor. O özelliği olmasa zaten koxpa felan kimse bu kadar para vermezdi. O zamanlarda diyordu herkes ko bitecek felan
    Ben bıraktım üzerinden 3-4 sene geçti yani 1 hafta öncesine yine başladım. Baktım bir sürü server. Baktım %99 türk ve yine %90 nı okçu. Hepsinde mutlaka koxp var. cz ye henüz girmedim daha kasıyorum ama sanırım koxperlar ordada çoklar.

Şimdi gelelim konuya. O zamanlarda ko batacak dediler. Aksine zamanla daha da çoğalmış. 1 kişi bırakıyor 10 kişi başlıyor. Hangi servera baksam hepsi full dolu :D eskiden 1 tanesi dolardı şimdi hepsi dolu. Nreye batıyor.
    Kopx bitcek dediler aksine çoğaldı. Burda bir arkadaş 82lvlim oyunu bıraktım, satacak vakit bile ayırmıyorum diyor. Tamam bana versin pm atsın özelden.
    Sıkılan adam aynen bırakır gider. Ben bıraktım 3-4 sene oynamadım. İtemlerimide rastgele birine verdim.

Ko bitmez bir kaç kişi gider yerine 10 katı kişi gelir zamanla 10 kişide gider yerine 100 kişi gelir ben bunca zamanda bunu öğrendim. Biz türkler bu oyuna bayılıyoruz ki haklıyız. Bakıyorum metin2 , hero felan hepsi boş. durarak saldırı yapıyorlar, Çocuk oyunu gibi üzerlerinde yok 100 dmg felan :)

Katılmıyorum. Oyun ilk dönemlerine kıyasla daha fazla oyuncu barındırıyor doğrudur ama o zamanlar pek bilinmiyordu zaten oyun. Yalnız ben senin gibi 3-4 sene ara vermedim. Oynun her anına neredeyse şahit oldum. bir zamanlar tek server 3 kısımdan oluşuyordu ve ilk serverlara girmek neredeyse premiumsuz imkansızdı. En azından bir xp slotları dolaşssanız anlarsınız. Nerde mezardaki harpydeki mageler ve diğerleri. Acaba neden premium almadan tek seferde birinci serverlara girilebiliyor artık. Veya cz de ki tayfa nerde ne çabuk unuttunnuz adım başı kesildiğiniz günleri cz de. Bu oyun hergeçen gün daha fazla para kaybediyor. HF satışıyla eskisi gibi para kazanması mümkün değil niye mi kendimden örnek vereyim; ben plat premium ile yola çıkar her ay 400 cashlik sw sc, wlkyr seti mi çeker ayda en az 3 adet hera ts harcardım, hesabını siz yapın ya şimdi; şimdi pre bile almıyorum oyna csw ler harici girmiyorum bile.

Şunu kafanıza sokun artık o kadar zor değil; bu oyna yeni oyuncu gelmiyor, tamamı mevcut oyuncular. Oyun giderek batıyor ve koxperlara teslim oluyor. Bu adamlar çoğu zaman premium bile almadan rahatlıkla xpsini kasıyor cash almadan pksinı atıyor, nptsini yapıyor.

Belki firma batmayacak doğru ama legal bir oyun olsa, düzgün playerlar barındırsa o zaman gerçekten ismini duyurabilrdi lakin yemiyor. Anlayamıyorum akıllarında ne olduğunu...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.