Şimdi Ara

Knight Online Char Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İonia serverinde 77 level itemsiz İnsan Mage satılıktır. (Üzerinde çıkarılmayan rom +0 var 2 tane) Tüm skilleri açılmıştır. 8k np vardır. 70 staffı bulunmuyor Gerekli bilgileri mevcuttur. Düşündüğüm fiyat 50TL dir.
    Charın oyundaki ismi fataldragon
    Resim:http://img297.imageshack.us/i/adszmg.png/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaRaNoZ -- 11 Mayıs 2010; 21:16:08 >

• konuyu yanlıs yere acmısınız 2cı el de kinghtonlıne ?
  • Kullanılmış char işte Yani satmak istediğimiz şeyleri burada satabiliyoruz. Ayrıca yanlış yerde olduğunu düşünmüyorum.
  • Bir zararı olacağını sanmıyorum , sat sen kullanılmış çarını
  • arkdas ben onun acısından soyledım kınght online bolumune acsındıye bu bolum esya ıvırzıvır bolumu ... sen beyaz esya satan bı magazada tv bulasık makınesı vs vs gıbı adam ıcıne manav reyenu acsa kımın aklına gelır ordan sebze meyve almak ?
  • Anladım demek istediğini ancak burada durmasının da sakıncası olmadığı için buraya açtım konuyu. ilanı güncellemek te kolay oluyor burda onun için bir de
  • Sahibinden az kullanılmış yazsaydın bari

hayırlı satışlar
  • Teşekkür ederim. Pek kullanıldı sayılmaz
  • Çarı kaç kere kullandın illegal aktivitelerde bulunmadıysa sabıkası yoksa alınır.Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Çarı kaç kere kullandın illegal aktivitelerde bulunmadıysa sabıkası yoksa alınır.Hayırlı satışlar
    Char üzerinde hiç bir illegal işlem vs yapılmamıuştır ve sabıkası da yoktur. Charı almak istyiyorsanız pm üzerinden iletişim kuralım
  • garantisi ne kadar kaldı?
  • Ömür boyu garantlili char. Tabi illegal işlem olmazsa
  • Savaşa gitti mi bu? Hayır yara beresi varsa ona göre, sonra sağlık sigortasıda karşılamaz.
  • Savaşta biraz yara alıyor ister istemez. Zatii sigorta yaptırmamıştım. Alan arkadaş yaptırır.
  • pek kullanılmamıs npsinden belli xD
  • Çarın adı ne ? ırkı ne ? erkek mage mi karı mage mi cüce mage mi ? tüm skilleri açık mı ? 70 stafı ne alemde ? exp görevleri yapıldı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: woLkanistanbuL

Çarın adı ne ? ırkı ne ? erkek mage mi karı mage mi cüce mage mi ? tüm skilleri açık mı ? 70 stafı ne alemde ? exp görevleri yapıldı mı ?

Teşekkür ederim gerekli bilgileri ekledim.
  • Ne iş yapar oğlumuz :D Hangi işlerle bu lvl e geldi Kötü huyu var mı ne bilem statlar yanlış vererek yetiştirmediniz umarım nü olmasındaki hikmet nedir :D:D
  • Kendisi ateşle biraz fazla oynuyor. Ama çok hanım bir kızımızdır elinden her iş gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.