YA AGA LAFI DENSE NOLCAK SANKİ YAA SİZDE BİŞEYİ ÖLE ABARTIYONUZ Kİ.AGA KÖTÜ Bİ LAF DEĞİL Kİ .
önüne gelen allahın veledi sana aga diyip buda senin hoşuna giderse o başka
beyler knight online oynayan iyi insanlarda var.
kendimi örnek verim:
1. hiç aga lafını kullanmadım 2.koxp vs. hilede kullanmadım 3.5k plss 10k plss die yalvarmadım gittim mangyang kestim:P 4.lwl 30 oldum ve hala kasmaya dewam ediyorum 5.17 yasındayım
yetmezmi?
LAF DA FAZLA BİŞEY YOK. AĞA YERİNE AGA DEYİNCE HAFİFTEN Bİ KÜLHANBEYLİK HİSSETTİRMESİ DIŞINDA.
AMA SORUN KELİMENİN KENDİSİ DEĞİL. TEMSİL ETTİĞİ GENEL KÜLTÜR.
İSTİSANALARI ÇOKTUR AMA : GENELDE DÜŞÜK YAŞ ORTALAMASINI SİMGELİYOR.
DAHA DOĞRUSU KO NUN BÜTÜN OLUMSUZ YÖNLERİNİN BİR SİMGESİDİR..
TABİ BENİM DÜŞÜNCEM BUNLAR..
SAYGILAR...
quote:
Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr
KOcular SROyu basarsa bizim halimizi düşünmek istemiyom
baskın basanındır baba biz önce davrandık
quote:
Orjinalden alıntı: by-ko
quote:
Orjinalden alıntı: crazyyyboy
Valla arkadaşım aga lafı sroya bulaştı bile herkes aga diyor valla bırakcam önüme geln dileniyor dilencen vakit git kas yaw bide alıyolar kredi kartından global saati olan küfür ediyor çıldırıyorum bi o bi yaratık keserken yanlıkla onun yaratığına saldırsan ne küfürler ediyorlar bide knight online ve sro farkına 1-2 kural eklemek istiyorum
1.Knight Online'nın grafikleri atari gibidir. 2.Knight Online SrO gibi zevk vermez orda bi kasıyosun sro da kervan,hunter,thief her neyse yapıyosun. 3.Senin dediğin gibi kasmak çok kolay.Srocular Ko'ya geçse iki günde lwl 60 olurlar 4.Oynayan insanların hepsi kıro,agacı vb. 5.Hayatımda gördüğüm en kötü oyun.
1.Olabilir 2.Hade ordan KOnun amacı lvl kasmak diil PvP yapmaktır oyuncu ve clan sralamaları PvP sonucu kazanılan national pointlere göre yapılır. 3.KO da kasmak kolay çünkü SRO da asla olamayacak kadar ii bir party sistemi var ve SRO dan kat kat hızlı bi oyun SRO da 3sn'lik lag olduu zaman hayat duruyo ama KO da 18 sn lag olduu zaman bile oynayabilirsin 4.%75'i senden kültürlüdür sözlerine dikkat et 5.Sen ilk önce 1pre alda KO'ya başla oyun neymiş öğren
bizim korkumuz da senin gibilierin gelmesi sro ya
quote:
Orjinalden alıntı: lord of comandos
quote:
quote:
Valla arkadaşım aga lafı sroya bulaştı bile herkes aga diyor valla bırakcam önüme geln dileniyor dilencen vakit git kas yaw bide alıyolar kredi kartından global saati olan küfür ediyor çıldırıyorum bi o bi yaratık keserken yanlıkla onun yaratığına saldırsan ne küfürler ediyorlar bide knight online ve sro farkına 1-2 kural eklemek istiyorum
1.Knight Online'nın grafikleri atari gibidir. 2.Knight Online SrO gibi zevk vermez orda bi kasıyosun sro da kervan,hunter,thief her neyse yapıyosun. 3.Senin dediğin gibi kasmak çok kolay.Srocular Ko'ya geçse iki günde lwl 60 olurlar 4.Oynayan insanların hepsi kıro,agacı vb. 5.Hayatımda gördüğüm en kötü oyun.
1.Olabilir 2.Hade ordan KOnun amacı lvl kasmak diil PvP yapmaktır oyuncu ve clan sralamaları PvP sonucu kazanılan national pointlere göre yapılır. 3.KO da kasmak kolay çünkü SRO da asla olamayacak kadar ii bir party sistemi var ve SRO dan kat kat hızlı bi oyun SRO da 3sn'lik lag olduu zaman hayat duruyo ama KO da 18 sn lag olduu zaman bile oynayabilirsin 4.%75'i senden kültürlüdür sözlerine dikkat et 5.Sen ilk önce 1pre alda KO'ya başla oyun neymiş öğren
bizim korkumuz da senin gibilierin gelmesi sro ya
ya bırakın gelsin garipler soycak trader lazım
quote:
quote:
ne dion sen be sanki biz hiç oynamadık ko pre de aldık bi b*k olmuyo 60 lwl oluyosun bi bakıyosun soyulmuşsun bi bakıyosun ban yemişsin neymiş koxpçunun partysine girmişsin tmm önceden oyun gzl di ama artık oyunun içine ettiler önceden ko zevk açısından srodan daha iiydi ama artık öyle deil sro da senin gibi insanlar olmadığı için sro ko dan çok daha ii
quote:
Orjinalden alıntı: bilenbilir
Endişelenmeyiin... Uzun sürmez dönerler KO ya... dönmeyip SRO ya devam edenlerde zaten bizden sayılılrlar,, yavaş yavaş alışırlar :))
Fakat genel anlamda 1 yıl önceki haline göre biraz düştü yaş ortalaması kaçınılmaz olarak. hafiften KO kültürü belirdi gibi. Ama SRO nun daha zor ve karışık olması bizim avantajımız..
KO ya geri dönenlerinde küçük bi kısmı pvp si için oynuyor KO u. Doğruya doğru KO pvp si. CZ. kale savaşları.. ezik savaşı vs. maus ve klavye kontrollü savaşma ( combo ) gibi açılardan açık ara önde SRO dan.. Ama öyle berbat bi haldeki. kosp. dupe.. oyuncu kültürü ve daha bir çok açıdan. o eşsiz pvp zevkini silip atıyor.
K.o. pvp + savaşları ile sro grafik + real time action birleşimi bir oyun çıkarsa.. nette ne kadar mmorpg ci varsa gelir.. Tabi bence...
SAYGILAR...
tamamen haklısın kardeşm önceden ko oynarken emeğimle kasıp 60 lwl oldum bi baktım benden sonra başlayan bi ark 65 lwl adam 1 ytl'e gb almış ve hepsi de dupe.. okçu her gün koxpta.. çocuk gelip bana hava atıyo olur mu böyle bişey ya...
çarımın şifresini öğrenmişti biri bende de pre vardı ona güvenerek cs 'Den ticket yolladım(hem de 5 kez) şifremi değiştirmeleri için .. adamlar değiştirmedi şifremi.. sonra da soydular .. bu oyun oynanır mı şimdi ?
Saçma Bi Topic
Zamanında Herkes Ko Oynamıştır
Ayrıca sadece AGA bozmuo oyunu emin olun
Şimdi gerçekten doğruyu söyleyeyim ben gold ticket kullanıyorum bot ile aynı para hatta dafa fazla ama gene de bot kuallanımı çok zevksiz sadece boş zamanında açıp hava atıyorsun botlar bizim hakkımızı yiyorlar
Oynamam bi daha bosuna kasmıs oluruz
quote:
Orjinalden alıntı: bp_mercy
quote:
quote:
ne dion sen be sanki biz hiç oynamadık ko pre de aldık bi b*k olmuyo 60 lwl oluyosun bi bakıyosun soyulmuşsun bi bakıyosun ban yemişsin neymiş koxpçunun partysine girmişsin tmm önceden oyun gzl di ama artık oyunun içine ettiler önceden ko zevk açısından srodan daha iiydi ama artık öyle deil sro da senin gibi insanlar olmadığı için sro ko dan çok daha ii
kardeş sana kim usko oyna dio japko oyna mis gibi oyun koxp belası yok mayko oyna cnko oyna frko oyna oynada oyna söylediim serverlar içinde çok nadir hile çıkar
ayrıca bilenbilir kardeşimede selam göndereyim inşallah olur işimrast giderse yapıcam
Ben 2sinide oynuyorum.Ama SRO KO cular için alternatif sıfatında.Şimdi ekran kartım ne yazıkki yetmiyo yetse KO ya hiç girmem sanırsam kurtumun hevesiyle bi lvl 40 olurum onunda zevkini alırım.İlk oynadığım gün(1sene kadar önce ve hala pc'mde yüklüdür giremediğim halde silmedim.) demiştim bu nasıl oyun böyle skillere bak seç beğen al sonra sp olayını öğrendim bu sefer ölme eşşeğim ölme bide bunu kas işin yok demiştimAma lvl 20 olduğum zaman trade yapmıştım 2-3 kez 2-3 kezde thieflik(10k lık mal) dedim bu oyunun farkı burda.Yerde birinin malını gördümmü elim ayağım titrerdi sinirlerim boşalırdı resmen,alsammı almasammı diye.Ancak KO da böyle bir duygu ya hiç kapılmadım ne yazıkki.SRO da heyecan var KO da sitres...
[Uzun oldu ama anca yetti]
SRO'cular Voyage Century'e Başlarsa;
quote:
Ben kesinlikle bu oyunu bırakırım
Allah korusun
ben de KO dan geldim,aga lafını hiç kullanmadım,hiç dilenmedim(hiç param ve silahım olmasa bile),hiç koxp kullanmadım(,bot da kullanmam zaten) 1yıl önce ko yu bıraktım(nasıl bi oyundur KO ya,bi lag oluyo 20sn den fazla) KOnun grafikleri super mario dan bile kötü nerdeyse millet geliyo yanınıza ve "AGA 10KA PİLİZ" "AGA BARTİ PİLS" "AGA KAS PİLİS" "AGA ELİNDEKİNİ DÜPLEYEK Mİ" "AGA PELERİN PİLİS" "ALT KILAN PİLİS"
ama ne yazık ki silkroad da yavaş yavaş bu hale geliyo benim KO oynayan arkadaşlarım var hiçbirine bu oyundan bahsetmiyorum(zaten 3 günden sonra bırakırlar ama...) SRO cular size önerim siz de KO cu arkadaşlarınıza bu oyunu önermeyin(belki agacı diilse olur)
KO cular SRo ya geçerse ne Olur ? 1.Rezalet 2.Heryerde Yurdumun insani --->AGA PArty PLZ -- aga elindeki + kaç -- aga 3 günlük ömrüm kalmıs item plz 3.SRO da yeni yeni illegal şeyler cıkar Koxp Dupe wb 4.3 ay sonra yeni oyuna başlarız
Ben bir deniyim dedim Ko'cuyum
İsimler karışık geldi Çinliler mi neler karmakarışık isimleri var Char oturdu kaldıramıyorum en sonunda arkadaşı arayıp sordum söyledi Çok karışık ve saçma geldi
seninde espiri anlayışın yoksa oda senle ilgili bişi
quote:
Orjinalden alıntı: GlavieMaster**
önüne gelen allahın veledi sana aga diyip buda senin hoşuna giderse o başka