Şimdi Ara

KNIGHT ONLİNE COMBO PEDAL (1-8)-(7-8)-(RR3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "1 ve 8" Fonksiyon Özellikli KNIGHTONLINE
    ASSASIN
    Bu pedala basılı tutulduğu sürece 1 ve 8 tuşlarına çok seri şekilde otomatik olarak basar. Genelde "Assasin" için pot ve "minor healing" kullanımı için tasarlanmıştır. "1" tuşuna mana pot konup, "8" tuşuna minor konularak kullanılır. 8 tuşu, 1 tuşunun yaklaşık 2 katı kadar basar. Aynı şekilde bu tuşlara kendi karakterinize göre özel skiller koyabilirsiniz. Bu pedalı herhangi bir klavye ile birlikte kullanabilirsiniz. 60.00 YTL (60.000.000 TL)

"7 ve 8" Fonksiyon Özellikli KNIGHT
    ASSASIN
    Bu pedala basılı tutulduğu sürece 7 ve 8 tuşlarına çok seri şekilde otomatik olarak basar. Genelde "Assasin" için pot ve "minor healing" kullanımı için tasarlanmıştır. "7" tuşuna mana pot konup, "8" tuşuna minor konularak kullanılır. 8 tuşu, 7 tuşunun yaklaşık 2 katı kadar basar. Aynı şekilde bu tuşlara kendi karakterinize göre özel skiller koyabilirsiniz. Bu pedalı herhangi bir klavye ile birlikte kullanabilirsiniz 65.00 YTL (65.000.000 TL)

Warrior için "R-R-3" fonksiyonlu KNIGHT Combo Pedal
    Bu pedala basılı tutulduğu sürece R, R, 3 tuşlarına seri, sıralı şekilde otomatik olarak basar. Genelde "Warrior" için combo yapmak için üretilmiştir. Klavyenizin 3 tuşuna istenilen skill konularak kullanılır. Pedala basıldığında otomatik olarak combo yapmaya başlayacaktır. Aynı şekilde 3 tuşuna gerekli özel skill konularak farklı karakterlerde de kullanılabilir 65.00 YTL (65.000.000 TL)

Pedalı bilgisayarınızın USB girişine taktığınızda işletim sistemi pedalı kısa bir sürede otomatik olarak tanıyacaktır. Pedal, bilgisayarda herhangi bir standart klavye olarak görünür. Herhangi bir özel yazılım kurmanız gerekmemektedir. Mevcut olarak kullandığınız klavyeniz ne olursa olsun bu pedalı bununla beraber kullanabilirsiniz. Ayağınız ile pedala bastığınız anda pedal, klavyeden otomatik olarak skilleri basmaya başlar.

İLETİŞİM : kopedal_@msn.com veya 0546 609 65 83

ANTALYA İÇİ ELDEN TESLİMAT YAPILIR DİĞER İLLERE KARGO İLE GÖNDERİLİR SİPARİŞ VERİLDİĞİ ERTESİ GÜNÜ KARGO ÇIKARILIR

NOT : KARGO KARŞI ÖDEMELİ GÖNDERİLİR 0-10 YAŞ GURUBU LÜTFEN EKLEMESİN VAKİT KAYBI İLE UĞRAŞAMAM FİYATLARI ORDAN BELİRTTİM. BOŞ ADAM EKLEMESİN BİDE İSTEĞE GÖRE GİTTİGİDİYORA KONULABİLİR.

DİPNOT: BU KONUYU SİZ PEDAL HAKKINDA TARTIŞIN DİYE AÇMIYORUM GİDİP KONU DIŞINDA TARTIŞIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ -- 13 Mayıs 2008; 23:40:05 >

• ben rr3 yani warrir için tasarlanan pedalın işe yarayacağını hiç sanmıyorum, çünkü como esnasında o tuşlara basma hızını iyi ayarlıyamayıp çok hızlı basarsan skiller seker ve hiç bi işe yaramaz.

rogue için olanları zaten herkes almış kullanıyo, oyunun dengesi bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 14 Mayıs 2008; 0:03:15 >
  • nerden biliyon yaramayacağını denedin mi de ? dene ondan sonra gel yaz buraya
  • __
  • oyunu kuralına göre oynayın derim ben sadece ......... ayağnızla değil BİLEĞİNİZLE KAZANIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

oyunu kuralına göre oynayın derim ben sadece ......... ayağnızla değil BİLEĞİNİZLE KAZANIN

kardeşim sana neeee zorla bişey satmıyorum git pedal hakkında görüşlerini konu dışında yaz. konumu kirletme
  • quote:

Orjinalden alıntı: __

quote:

oyunu kuralına göre oynayın derim ben sadece ......... ayağnızla değil BİLEĞİNİZLE KAZANIN

kardeşim sana neeee zorla bişey satmıyorum git pedal hakkında görüşlerini konu dışında yaz. konumu kirletme

Arkada$im Sen Nasil Bi Saticisin ? Mu$teriyi Dovmedigin Kalmi$
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 harita
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

asıl sanane !!! istediğimkonuya istediğim görüşümü yazarım ! buna sen karar veremessin !!
  • burası alış satış bölümü ko genel bölümü değil görme bozukluğu var orayada yazdım gidin konu dışında tartışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

quote:

quote:

Arkada$im Sen Nasil Bi Saticisin ? Mu$teriyi Dovmedigin Kalmi$

bende adamına göre muamele hem o müşteri değil kurukalabalık. orda belirtmişim konu dışına gidin diye gelmiş yorum yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ -- 15 Mayıs 2008; 12:25:17 >

• ya ___ bi :@
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildsould

ya ___ bi :@

nedemek istiyon
  • ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p3yn6cy1ee -- 6 Nisan 2012; 21:17:04 >
  • HAYIR KART KULLANMIYORSAN HAVALEDE İLEDE OLUR
  • quote:

quote:

Kullanıcılara bu şekilde davranarak bu forumda bir müşteri potansiyeli yaratabilceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

quote:

quote:

Kullanıcılara bu şekilde davranarak bu forumda bir müşteri potansiyeli yaratabilceğini sanmıyorum.

kardeş bu 1 değil 2 değiil orda beliirttiğim halde yazıyorlar. BU ARADA BU ÜYELİĞİMDE PROBLEM OLDUĞU İÇİN YENİ AÇMIŞTIM ONU.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.