Şimdi Ara

KNIGHT ONLİNE COMBO PEDAL (1-8)-(7-8)-(RR3) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • -12 yaş gurubu lütfen eklemeyin rica eddiyorum eklemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

oyunu kuralına göre oynayın derim ben sadece ......... ayağnızla değil BİLEĞİNİZLE KAZANIN

o zaman kimse gb almasın???? yazdığın şeyi düşün!!!knight onlineda parası olan konuşuyor artık farkedemediysen!!! gb almayın pedal almayın premium almayın hatta tanıdığınız arkadaşlarınızlar yeni serverlara geçmeyin oyunu hakkıyla oynayın püfff...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotomix

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

oyunu kuralına göre oynayın derim ben sadece ......... ayağnızla değil BİLEĞİNİZLE KAZANIN

o zaman kimse gb almasın???? yazdığın şeyi düşün!!!knight onlineda parası olan konuşuyor artık farkedemediysen!!! gb almayın pedal almayın premium almayın hatta tanıdığınız arkadaşlarınızlar yeni serverlara geçmeyin oyunu hakkıyla oynayın püfff...

sen anlamamıssın olayı !! gb premium falan ne alaka pedal ile ??

bu oyun elle oynanıyor dimi ayağı niye katıyonuz işin içine .... yani yazdığın şeyi bence sen düşün !! pedalın gb -premium ile nasıl bir bağlantı kurdun hayret ?? premium ne içindir ? oyuna girebilmek için ! gb ne içindir item yapabilmek için ! para vermedende yapabilirsin tabiki ! pedal nedir peki ??? oyunu bilmeyen nobların kullandığı bir ARAÇTIR...

• sakın olacam kendimi tutmam lazım
  • Kardesim ayagı ne katıosun diosun ama zaten pedaL yasak oLsa bi kişinin pedaL kuLLandıgı dısarıdan beLLi oLuo gm'Ler oLaya eL atardı bu durumda Laf etmeye hiç hakkınız yok.Herkesin zevkLeri farkLıdır.Sen eLLe minor yapmaktan hosLanırsın adamın sorunLarı wardır eLiyLe yapamıodur.Bu durumda haksızsınız.
  • +++++++++
  • DeseRtEagle� ve __

F
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cryptochid

DeseRtEagle� ve __

F

A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 18 Mayıs 2008; 11:21:38 >
  • çok bu belli oluyor fake üyelik olduğu hey allam ya DesertEagle asıl üyeliğim login olmada problem yaşamıştım. __ açtım bunuda num@n ve adminlere pm atarak söledim hadi işinize bakın
  • __
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.