Şimdi Ara

Knight Online 'de En Cok Hangi Karakter Secilmektedir! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: ColdSauce

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Muhabbet dönmüş oluyor sorun yok. Dağıtmasına dağıtır da arkasında bi' db priesti ve 2. bir Assassin lazım. Parabola ile Zero'nun arkasına Hatred clanının güzide priestlerinden birini vericeksiniz ki dağıtabilsin Ve tabii ki ultra seviyede item olması lazım

Bizim apo tek basina mage ptleri dagitiyodu, evolved serhat ile. Magelerin basindada Ahmet vardi, en itemli mage

Mage party ayrı birşey. Ben bile Arkamda 1 priest ile SS partysinden 4 kişi indirim sıvıştığımı biliyorum Mageler zayıf kalıyor. Zero,Parabola videolarında da görüyorsunuz mageler pierce ile tek gidiyor. Hadi şimdiki magelerde en azından Krowaz var biraz daha güçlüler ama hala zayıf. Onun dışında warrior,priest,rogue dolu bir partyi bu devirde tek başına dağıtmak olacak iş değil. ImirSeyda isimli edit warriorun rogue versionu lazım şöyle 9 krowaz setli,9 raumlu,3 Iron setli,3 dual roflu falan. Anca öyle.

Haklisin ama o itemler bile dagitmak icin yeterli degil priestin bi sekilde dusuyo sonrada sen , UltimaShoot( mami ) ona cok yakin bi char diziyodu gecen sene sonra ne oldu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.