Şimdi Ara

Knight Online Ekran Kartı tercihi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde kasmadan oynanıyor gt 9400 ile ama işte karşılıklı 3 er party mage novalayınca kasıyor ilk novayı atıyorum ikinciyi atamıyorum üstelik 1366x768 çözünürlükte.Full hd zaten sürekli kasıyor.

Benim anlamadığım 7770, gt9400 den daha iyi bi kart değilmi neden iyice kasar dediniz merak ettim.Ayrıca konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • Şuanda vatan da 405 TL fiyatı.Biraz pahalı gelir bana.
  • IPixeLanCeI I kullanıcısına yanıt
    İyice kasar demedim. 7770 aldığında güç kaynağı yetmezse Problem yaratır. Güç yetmediği için yine kasma yapar. 750 ti da ise kaynağı kesinlikle yeter ve daha güçlü bir kart. Sadece işlemci yetmeyeceginden tam gücünde kullanamazsin.

Sen az güç tüketen ikinci el ekran kartı bak en iyisi bu senin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7750 yeterli knight için
    ama işlemci önemli 4 çekirdeğe geçmeniz uygun olur
  • Sanırım hd 7770 alıcam psu sorun değil onuda hallederim.Tavsiyen için saol.
  • qwerty94 kullanıcısına yanıt
    Anakart modelini bilmiyorum bakma fırsatım da olmadı eğer quad core takılıyorsa bi upgrade yaparım
  • Amd sıkıntı yaratması bence saçma. Senelerce " Amd Athlon x2 2.9 ghz 4gb ram hd4850" ekran kartıyla knight oynadım. Ex kasarken 6,7 novanın arasında en ufak bi kasma bile olmadı..
  • knight online için amd ekran kartı tercih etmeyiniz
    kesinlikle tercih etmeyiniz sakin yani hiç bi şekilde çözülemeyen saçma sapan sorunları mevcuttur ilerde rahat etmek için tabi knight online için nvidia yoksa
    amd ye karşı bi anti patim yok :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 6 Mayıs 2014; 3:42:43 >
  • IPixeLanCeI I kullanıcısına yanıt
    Amd sıkıntılı dıyorlar.Ozaman bunu al ısı garantıye alalım.İşlemciye update ıyı olur.Ayrıca bu kart 6 pin ek guc gırısıne ıhtıyac duyuyor yanı psunun gucucok onemlı.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx650-synergy-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 6 Mayıs 2014; 7:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Amd sıkıntılı dıyorlar.Ozaman bunu al ısı garantıye alalım.İşlemciye update ıyı olur.Ayrıca bu kart 6 pin ek guc gırısıne ıhtıyac duyuyor yanı psunun gucucok onemlı.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx650-synergy-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

+1 al bu kartı
  • Yıllardır amd kullanan ve knightonline oynayan biri olarak soyluyorum; tercihin nvidia olsun. Nvidia kartlarindaki akiciligi hic bir amd kartinda göremedim 9600gt de cok daha iyi oynamistim, ama ondan sonra 4890,6950ve 7970 de o akiciligi goremedim nedense
  • Hala knight oynayan varmış

• Ekran kartından önce o sisteme SSD almanı öneririm, c2d kullanıyorum demişsin anakartını üzerinde en azından 1-2 tane SATA 2 girişi vardır, şu anki sata3 SSD leri tam kapasite kullanamazsınız belki ama HDD ile arasındaki farkı gözle çok rahat görebilirsiniz. YouTube a mmorpg SSD vs HDD yazdınmı karşılaştırmalı teslet çıkıyor aradaki fark korkunç derecede... Ko tarzı oyunlarda ekran kartı pekte birşey ifade etmiyor mesela bende 280x var ama gw2 oyununda wvw lerde aynı karede 100 oyuncu olunca FPS 10 lara.düşüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 6 Mayıs 2014; 9:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IPixeLanCeI

Sanırım hd 7770 alıcam psu sorun değil onuda hallederim.Tavsiyen için saol.

Kardeşim bak bu kadar insan sana yardımcı olmaya çalışıyor. AMD ekran kartı alma Knight Online için diyoruz. Sıkıntılarla uğraşırsın diyoruz. Kaç kişi tecrübe etmiş tek tek sor istersen.
  • Tek knight için alıyorsan Nvidia al. Bak bir çok kişi demiş sorun yaşama riskin var diye. Olup olmayacağı belli değil ama riske girme. Yok ben başka oyunlar da bakarım, fikrimi değiştirdim diyorsan 7770 seni rahat ettirecektir. Orası ayrı.
  • ya hala 7770 diyorsunuz olum amd iyi degil anlıyomusunuz knight ta fps sorunları yaşatıyor nvidianın 50fps si bile amd nın 100fps aldıgı zamandan daha akıcı
  • Birkaç forumda da konu açmıştım onlardada knight online için amd yi hiç tavsiye etmediler.Bilmiyorum ve araştırıyorum doğru yol nvidia dan geçiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrained

quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

+1 al bu kartı

Zotac markası nasıldır? 450w psu yeterli olurmu acaba bu karta?

• Hahaha

Optimize özürlü antika bir oyunu hala oynayanlar varmış

O oyun GTX 470 SOC i5 le bile kasıyordu. Gerizekalı bir optimizasyonu var. Alacağın en iyi kart gtx 650 olsun. Bu eskimiş külüstür oyun amd nvidia hepsinde kasıyor.

Ayrıca KO ile AMD ile arasında olumsuz bağlantı kuran arkadaşa selam olsun Kafası çok güzelmiş güle güle kullansın.

• Zevkler ve renkler tartışılmaz.Çok lanet bi oyun evet ama bu hale gelmesine rağmen hala oynanıyor eskisine nazaran evet user az ama oynadığım hiçbir oyun KO kadar zevk vermiyor

Zaten bütün kart tavsiyelerinde hemen hemen böyle şeyler hep oluyor yok amd daha iyi yok nvidia daha iyi vs vs vs...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.