Şimdi Ara

Knight Online Europe (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

oyuna baslamayi düsünüyoruz bir arkadasimla
    tek char kasicaz

hangi serverde oynamaliyiz ?
    hangi class tavsiyenizdir asas acmayi düşünüyoruz

exp işi nasildir ?

şimdiden teşekkür ederim

Hiç başlamayın... Heryer hile heryer bug dolu.
  • Yasakla alakası yok GM ler aptalmı sanıyorsunuz oyunun %95 ini türklerin oluşturduğunu bilmiyor? Lisansla alakalı prosedür gereği zorunlu olan birşey bu.
    Yoksa merak etmeyin insanlar aptal değil.
  • Warrior ya da priest satan varsa gb karşılığı alabilirim.
  • callisto'da hb+6 ne kadardır tahmini bilen var mı?
  • Patch falan mı geliyor kapalı oyun sanırım?

Failed veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Patch falan mı geliyor kapalı oyun sanırım?

Failed veriyor.

her salı bakım oluyor. büyük ihtimal de patch geliyor. buglar düzeldi mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Failed veriyor.

Yok düzelmemiş daha.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Failed veriyor.

Yok düzelmemiş daha.

son 2 gündür oyuna girmedim. oyun hevesimiz vardı onuda kaçırdılar... altta +7 +8 chitinler gördükçe lanet ediyo insan.

• iki upgrade yapayım dedim hevesim kursağımda,itemlerim anvilde kaldı.ama adamlar tekte 7-8 tane chitin basıyo.neyle nasıl yapıyorlar bilen varsa pm atabilir mi? yetti gayri ben de yapıcam.
  • Troya serverinda 72 lwl warriorumu satıcam ilgilenen varsa arkadaşlar pm atın bana lütfen...
  • 7 chitin depolamayı düşünüyorum kasaya. bir çitin 5m oldu. ilerde artar fiyatı elbet.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_57502772/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 8 Şubat 2012; 12:00:12 >
  • Resmi forumda 3 farklı dilde çeviri yaparak bu konuyu açtım. Orada bulunan konuya düşündüklerinizi yazarsanız sevinirim.

http://knight.nttgame.com/forums/showthread.php?9986-quot-Stop-quot-proclamation-to-all-server-quot-Boykott-quot-Aufruf-an-alle-server&p=50430#post50430
  • Arkadaşı neden uzaklaştırdılar acaba? Doğru söyleyeni hakikatten 9 köyden kovuyorlar.
  • Arkadaşlar EUKO açıldığından beri bu forum içerisinde şu konuya sıkışıp kaldı. USKO için açılan "Karakter ve Eşya Satışı" gibi bölümler bir türlü açılmadı gitti. Ayrıca W7K2D arkadaşımız neden uzaklaştırıldı tam olarak bilmiyorum fakat açtığı konu da silindiğine göre bununla alakalı olsa gerek çünkü "Knight Online / KO Genel" bölümüne EUKO ile alakalı konular açıldığında sanki o bölüm USKO bölümüymüş gibi siliniyor. Halbuki adı üzerinde "Knight Online / KO Genel" USKO ya özel bir yer değil.

Ben diyorumki güzel bir çoğunluk oluşturalım "İstek ve Şikayetler" bölümüne bunu yazalım. EUKO içinde "Karakter ve Eşya Satışı" gibi bölümler açılsın en azından "Ko Genel" bölümüne EUKO ile ilgili açtığımız konular silinmesin. Benimde konularım silindi bununla alakalı.

Sizden isteğim ben bu konuyu açtığımda konuya sizde fikirlerinizi ve isteklerinizi yazarak bana destek olun. Konu açıldığında buradan link vereceğim lütfen destek olun.

• Dear Knight Online Community,

We will be performing maintenance today, February 9th, 2012 which will last approximately 2 hours. At this time you will be unable to access Knight Online.

Down Time: 02/09/2012 08:00 AM CET – 10:00 AM CET
    :: Quest Bug/Zone Bug/ ETC bugs will be fixed

We apologize for any inconvenience this may cause, and appreciate your understanding.

Thank you,

Regards,

eNTiTy Knight Online Team

KAYNAK:http://knight.nttgame.com/news/index.gcs?rtype=1&idx=99

Ancak anlamadıgım W7K2D ne icin uzaklastırıldı ?
  • Hayırlı olsun millet parayı kaldırdıktan sonra bug fixlendi.
  • denerim bulunsun
  • şifre yanlıs hatası alıyorum,
    exp charımda
    pazar charımda
    boş charda

sizdede varmı aynı durum?
    yoksa toplu bir hackmi yedim
  • 1. Chitin Item Quest Bug Fix
    - It's been fixed so that only intended level is eligible to complete this quest
    :: Those users who intentionally abused this issue have been banned => All 9,522 Accounts have been affected

2. Zone Change Bug
    - Teleporting to Ardream and Ronark Land Base is no longer possible

3. Below Skill Packets-abusing/hacking-FIX
    - Karus Guardian Transformation
    - Elmo Guardian Transformation
    - 10% Attack Power Bonus
    - 20% Nation Point Bonus
    - 40 AC Bonus
    - 250 HP Buff

4. Actions taken for Existing AutoBots
    - We have placed Dungeon Knight Monsters in the 32 major Autobot existing zones so that it's harder to operate Autobots.
    :: We will continue to monitor for any further necessary actions that might be needed
    - Jail System Integration
    :: We currently catch approximately 200 -250 hacktool users daily, but with jail system integration with hackshield, we intend to catch even more hacktool users.
    - SMS Verification Implementation
    : We have improved our Registration process so that it is harder for abusers to create multiple accounts.

5. Level 0 Bug
    - We have eliminated potential cause for this bug. However, we are still in the process of investigation this issue further.

We'll continue to work on any improvements that might be needed to provide you the happy gaming environment you deserve.

We sincerely thank you again for your support and if you have any questions or concerns, please feel free to contact our Support Staff by following the below link.
    http://knight.nttgame.com/support/?rtype=2

Thank you,

Görev yapan charlar banlanmış. Ancak neye yarar chitinler piyasada. Sms ile aktif etme gelmiş. Çoklu üyelik açımını önlemek için. Maalesef geç kaldı bu sistem. Ve sanırım koxp kurulabilecek slotlara guardlar yerleştirilecek. Bunlarda ban atabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diabelica -- 9 Şubat 2012; 13:24:08 >

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.