Şimdi Ara

Knight Online Europe (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En azından bir adım atmaları güzel ben en çok pazar bozanlardan şikayetçiyim sürekli pazardayım bazen gece pazar kurup uyuyorum kalkıyorum pazar bozulmuş çok sinir bozucu birşey ama sms olayı iyi olmuş..

Şuan oyun yok sanırım giremiyorum
  • 1033. pacht gelmiş. Giriyor oyuna.
  • 70 den sonraki skiller kapatılmış. hiç yok yani
    ayrıca oyuna girerken failed veriyor ve atıyor. birşey yaptılar diğer yandan pok ettiler. biz o skilleri açacaz diye kaç gb harcadık ne saçma sapan iş bunlar
  • Ben oyundayim maradon baya kalabalik suan.
  • 25 anti defans itemleri çıkıyor.
    dd 25 ler dd 10 lar her türlü rare anti defanslar çıkıyor. haberiniz olsun
    az önce clandan adama warrior dd 25 full plate çıktı. tabi ben hala oyuna giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 9 Şubat 2012; 15:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

25 anti defans itemleri çıkıyor.
    dd 25 ler dd 10 lar her türlü rare anti defanslar çıkıyor. haberiniz olsun
    az önce clandan adama warrior dd 25 full plate çıktı. tabi ben hala oyuna giremiyorum

Nerden düşmüş bu dd25 ?
  • şimdide rogue axe 25 düşürdüler
    hemen hemen her yaratıktan düşüyor sanırım
  • +70 skiller düzelir kimseyi mağdur etmezler o konuda ama gerçek güzel bir adım atmışlar artık sms onayı ile account açılıyor en azından çoluk çocuğun işini zorlaştıracaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

1. Chitin Item Quest Bug Fix
    - It's been fixed so that only intended level is eligible to complete this quest
    :: Those users who intentionally abused this issue have been banned => All 9,522 Accounts have been affected

2. Zone Change Bug
    - Teleporting to Ardream and Ronark Land Base is no longer possible

3. Below Skill Packets-abusing/hacking-FIX
    - Karus Guardian Transformation
    - Elmo Guardian Transformation
    - 10% Attack Power Bonus
    - 20% Nation Point Bonus
    - 40 AC Bonus
    - 250 HP Buff

4. Actions taken for Existing AutoBots
    - We have placed Dungeon Knight Monsters in the 32 major Autobot existing zones so that it's harder to operate Autobots.
    :: We will continue to monitor for any further necessary actions that might be needed
    - Jail System Integration
    :: We currently catch approximately 200 -250 hacktool users daily, but with jail system integration with hackshield, we intend to catch even more hacktool users.
    - SMS Verification Implementation
    : We have improved our Registration process so that it is harder for abusers to create multiple accounts.

5. Level 0 Bug
    - We have eliminated potential cause for this bug. However, we are still in the process of investigation this issue further.

We'll continue to work on any improvements that might be needed to provide you the happy gaming environment you deserve.

We sincerely thank you again for your support and if you have any questions or concerns, please feel free to contact our Support Staff by following the below link.
    http://knight.nttgame.com/support/?rtype=2

Thank you,

Görev yapan charlar banlanmış. Ancak neye yarar chitinler piyasada. Sms ile aktif etme gelmiş. Çoklu üyelik açımını önlemek için. Maalesef geç kaldı bu sistem. Ve sanırım koxp kurulabilecek slotlara guardlar yerleştirilecek. Bunlarda ban atabilecek.

Şimdi bi yeni server açıp , koxp kurulabilecek slotlara guardlar yerleştirirlerse eğer varya süper olur oyun .. hadi hayırlısı geç bi adım oldu ama bakalım ilerki günler ne gösterecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erc4nk -- 9 Şubat 2012; 15:54:56 >

• Usko bitti şimdi Europe mi başladı ?
  • yok canım euko da bitti
  • eu ko mu usko mu onerirsiniz su vakitte?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hımmm şaşırmadım

Napıyosun dostum , iyisin ?
  • ayrica herhangi bir serverda 2 gb ile bp ya da rogue dizebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Over the Wall

eu ko mu usko mu onerirsiniz su vakitte?

Tabiki euko
  • quote:

Orijinalden alıntı: Over the Wall

ayrica herhangi bir serverda 2 gb ile bp ya da rogue dizebilir miyim?

2 gb ile eukoda allahini dizersin :D

arkadaslar exp prede golden mattock veriyor değil mi ?
  • @Hell's Angel's

Sadece dc prede veriyor golden mattock.
  • Clandan birisi monster da düşürmüş dd 25
    Recovery itemler çalışmıyor sanırım naptılar bi anlayabilsek chitin bug kalkmış gibi de gözükmüyor basan basana
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

@Hell's Angel's

Sadece dc prede veriyor golden mattock.

o ne saçma iş ama yav

dc prede exp artmiyor dimi ? yani özelliklerini tam bilmiyorum cok uzun süre sonra döndüm oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Clandan birisi monster da düşürmüş dd 25
    Recovery itemler çalışmıyor sanırım naptılar bi anlayabilsek chitin bug kalkmış gibi de gözükmüyor basan basana

DD25 ler çöp item olur yakında. MP rec çalışmıyorsa mage ler için durum kötü
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.