Şimdi Ara

Knight Online Europe (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boss eventlerde lobo lupus lycaon pendant sayısını arttırmayı hedeflemiş gm'ler. Sık sık sadece bunları arttırsalar çok daha iyi olacak.
  • Boss eventte okcu olmanin dezavantaji herhalde damage veremeden bitirdim eventi :)))

• Europa serverinde satılık 78 level karus mage;
    İtemler;
    dual old secret silver earring
    dual old flame ring
    old elemental pendant
    old skeleton belt
    +7 crimson set
    +7 elixir
    daha takılmamış üstlük walkrie
    26k np
    görevlerinin bir kısmı duruyor. FİYAT 95TLDİR PAZARLIK YAPILIR (ISTANBUL-BURSA-BALIKESİR İÇİ ELDEN SATILACAKTIR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Mage'in avantajı boss eventte çok büyük, doğru yere 1 nova sallayıp 3-4 kutu birden alabiliyorsun, hele 2-3 party mage ise drop bırakmıyor başkasına.

• Oyunun durumu nasıl?

Europa serverında itemli magem vardı europa nasıl mage teamler vesaire?

Ya da troyada asas açsam bir şeyler yapabilirmiyim?
  • Callisto'da karus klanı arıyorum, mümkünse hack,koxp vs. gibi şeylerle işleri olmasın vakit geçirelim :D
  • Arkadaşlar oyunu kurdum starta basıyorum patch cekmiyor ne yapmam lazım
  • Umduğumu bulmadım;

Ben bir hevesle bu servere geçtim ama malesef değişen birşey yok,ilk başta adam gibi item almak için mutlaka gb alırım burada gb çok pahallı,bu da haliyle kosperleri tetikliyor şu an bile europada +8 item için wolfler de kospla kasan var görev bile yaptıröıyorlar.Maden desen aynı hızlıca gidip gelenler belli ki maden kospu kullanıyor.Denetim var dediler ama dün de bu gün de aynı adamlar madende kasıyor,spoiler de kasıyor.Bu nasıl denetim.Ring de adam pazarda 650m den 77 lvl assas satıyor hesaba vurduğun zaman 350-400 lira ediyor işte bu da demin dediğim gibi kosp ve illegaliteyi tetikliyor malesef.Ya katlanmak laazım yada oynamamak laazım.Hiç görmediğim war pre ler pazarda daha server açılalı ne kadar oldu ki pazarda +8 item kaynıyor.Söylenecek çok şey var ama malesef durum ortada ben gene kronos a devam edecem gibi görünüyor beğenmedim bu euko yu...
    Zaaten kaç gündür presiz kasıyorum daha 32 ancak olabildim ki 80 lvl i hiç düşünemiyorum.Mutlaka günde 1-2 saat girmekle sanırım 4-5 ayda 80 olurum bu da hiç işime gelmez kasmalar ileride çok daha zor olacak biliyorum party aramalar bilinmez belki kosperli bir partiye düşerim o kadar emek boşa gider banlanırım göze alınmaz emeğe yazık.Ama yine de adam gibi bir clanımız var gel derseniz gelirim tabi.Herkese kospsuz hilesiz temiz günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 24 Şubat 2012; 23:13:40 >

• ilk 1 ay euroko çok iyidi eski usko tadı vardı + sıfırdan başlamanın yeni serverin tadı. daha sonra kosp çıkıp slotlarda yayılmaya başladı servern 2. ayında server uskodan farksız hale geldi burda kosp yok xtrap tarzı program var kosp çalısmaz vs gibi sözlere kandık başladık 2ay sonra kospsuz eleman kalmadı svda 275liraya charı satıp bıraktım rosettada. simdi ne alemde hiç merak etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Callisto'da karus klanı arıyorum, mümkünse hack,koxp vs. gibi şeylerle işleri olmasın vakit geçirelim :D

70+ Anatolian Eagles bekleriz, exp party her daim mevcuttur.

/cruiser67c
    EUKO'da 60 olana kadar cefa çekersin, Eslant'ta GM bizi hergün tp edip kxp var mı diye kontrol ediyor.

Öyle GB alıp oyuna girmek yok bizde, gidersin paşa paşa Mostadon, Cardinal, AOC da paranı kasarsın, alnının teriyle premiumunu alırsın ben öyle yaptım, daha 1 kuruş vermedim oyuna.

60 olduktan sonra premium alırsan günde 2 hatta 3 level alabilirsin ben 17 günde 79 level warrior yaptım 1 kuruş harcamadan 1 pot basmadan paramunda takıldım.

Açık söyleyim oyunu bilmiyorsunuz ya da serverı bilmediğiniz için raconu bilmiyorsunuz, ben kxp olduğu halde kendi charımı 3 günde 60 yapmıştım 0'dan.
    67'ye kadar non-pre kastıktan sonra ticaret, upgrade, farm derken 2 adet exp pre aldım 76 oldum diğer exp preyi vakit bulamadığım için halen basmış değilim. +8 item dediğin itemler daha dupe görmemiş serverın mamülüdür, öyle kolay değil ben de bastım +8chitinler falan bugdan önce...

USKO'daki gibi haksızlığın dibine vurulmuş durumda değil oyunda, parasız da oynayabilirsin, çalışırsan kafayı çalıştırırsan adam gibi charın olur.

+3 yok +9 yok adam akıllı +8+0 charını yaptıktan sonra paşalar gibi oynarsın oyunculuk ön planda.

Evet bazı tatsız durumlar oldu ama USKO'yu belki burada herkesten uzun süre oynadım, en yoğun, en üst düzeylerde de oynadım ve kesinlikle USKO'ya 949387983 basar, yine de kusursuz değil.

• euko dikkatimi çeken bir şey var acaba sadece bende mi oluyor herkes de böylemi bilmiyorum ya uskoda spike vurduktan sonra 12 skill vururdum spike açılana kadar euro ko da bazen skill bi failed vermeye başlıyo bir türlü vuramıyorum acaba bunun sebebi ne olabilir pwp serwerlarda da aynı şekilde failed veriyor gerçi artık euro ko oynamıyorum bıraktım callisto da human 60 lv asas var yeni başlangıç yapacak birine verebilirim üyeliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

Umduğumu bulmadım;

Ben bir hevesle bu servere geçtim ama malesef değişen birşey yok,ilk başta adam gibi item almak için mutlaka gb alırım burada gb çok pahallı,bu da haliyle kosperleri tetikliyor şu an bile europada +8 item için wolfler de kospla kasan var görev bile yaptıröıyorlar.Maden desen aynı hızlıca gidip gelenler belli ki maden kospu kullanıyor.Denetim var dediler ama dün de bu gün de aynı adamlar madende kasıyor,spoiler de kasıyor.Bu nasıl denetim.Ring de adam pazarda 650m den 77 lvl assas satıyor hesaba vurduğun zaman 350-400 lira ediyor işte bu da demin dediğim gibi kosp ve illegaliteyi tetikliyor malesef.Ya katlanmak laazım yada oynamamak laazım.Hiç görmediğim war pre ler pazarda daha server açılalı ne kadar oldu ki pazarda +8 item kaynıyor.Söylenecek çok şey var ama malesef durum ortada ben gene kronos a devam edecem gibi görünüyor beğenmedim bu euko yu...
    Zaaten kaç gündür presiz kasıyorum daha 32 ancak olabildim ki 80 lvl i hiç düşünemiyorum.Mutlaka günde 1-2 saat girmekle sanırım 4-5 ayda 80 olurum bu da hiç işime gelmez kasmalar ileride çok daha zor olacak biliyorum party aramalar bilinmez belki kosperli bir partiye düşerim o kadar emek boşa gider banlanırım göze alınmaz emeğe yazık.Ama yine de adam gibi bir clanımız var gel derseniz gelirim tabi.Herkese kospsuz hilesiz temiz günler dilerim...

Çar kasmanı tavsiye etmem. Bana göre en son çare kasmak. 77 - 78 lvl karakteri 5 - 6 gb den alırsın oyun içi. GB sitelerde 30 tl şu an sen forumlardan iletişime geçersen 20 tl den satan bulursun. Çarda sana 100 - 120 tl ye gelir.

Daha iyiside var herhangi bir siteden 1 gb alıp ticaretde yapabilirsin. VMWare ile 2 çar açarsın biriyle alış diğeriyle satış. Günde en az 15 m kar yaparsın başında durman bile gerekmez. Günde 15 m ayda 4.5 gb yapar. 1.5 ayda falan alırsın çarını. Fakat benim tavsiyem takım oyunu oynanacaksa başla bu işe yoksa tek takılacaksan öyle karaktere çok para lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

6GB düşürdük bugün toplamda clanca

1 Isiloon, 1 Cave'deki Felankor, 4 tane de boss eventte Felankor kestik

Payıma düşen: +0 ROL idi.

Droplar:
    Sayamadığım kadar Lupus, Lobo, Lycaon Pendant
    +0 CE
    +0 WE
    2x +0 ROL
    Iron yok ama GB ler yetti, 1 tanesinden 2 GB düştü hele ki

Eventte ss alamadım malesef, çok kalabalık, fps çok düşük vs derken.

Yakında expe başlayacam tekrardan, warrior 80 oldu ama item yapmak lazım ona, Moradon'dan çıkamadık

yanlış hatırlamıyorsam dün sana rol düşmüştü :) gördüm bende altta,sevindim adini görünce

bu arada arkadaşlar oyunda wmware yani sanal pc yasak mı ?
    ben pazar chari acmak istiyordum aynı anda,en güzel yöntemlerden birisi bu

oyundan 1-2 arkadaşım illegal ban yersin dedi,fakat tam bir bilgileri yok
    :/

• Legal oynamak isteyip de burayı beğenmeyip uskoya gidenlere şaşıyorum. Uskoda server açıldıktan 1 hafta sonra düpe başlayıp gb 10 liraya inerken burada kaç aydır 30 liranın aşağısına inmiyor. Rogue açıp 45 lvlde +5 chitinleri sattıktan sonra 10m le ticarete başlayıp gayet iyi para kazanabilirsiniz. Pazar çok iyi itemler ucuz ve herkesin bir şeye ihtiyacı var. Dolayısıyla günlerce satılmayan item için beklemiyorsunuz. Dediğim yöntemle 10 mden ticarete başladım. Gb ile char aldım. Gb ile exp pre çekip kasıyorum şuan 79 lvl oldu. İtem dizdim. Ticarete devam ediyorum skill açmak için. Oyuna 1 kuruş para vermeden oynamak çok daha zevkli.
  • Uzun bir sure sonra oyuna baslayim dedim.. Arkadasin chariyla europaya girdim. Girer girmez moradonda adamin elinde 9hb gordum. Agzim acik kaldi... Bu oyunu eukoda kurtarmaz gibime geliyor. Ama suan kararsizim tekrar oynanirmi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Uzun bir sure sonra oyuna baslayim dedim.. Arkadasin chariyla europaya girdim. Girer girmez moradonda adamin elinde 9hb gordum. Agzim acik kaldi... Bu oyunu eukoda kurtarmaz gibime geliyor. Ama suan kararsizim tekrar oynanirmi diye

geçen gün de +9 shart yakmışlar castillo'da ben görmedim arkadaş söyledi ne kadar dogru yanlış bilemem :)
  • quote:

Uzun bir sure sonra oyuna baslayim dedim.. Arkadasin chariyla europaya girdim. Girer girmez moradonda adamin elinde 9hb gordum. Agzim acik kaldi... Bu oyunu eukoda kurtarmaz gibime geliyor. Ama suan kararsizim tekrar oynanirmi diye

Legal basıldıktan sonra +9 HB var ya da yok neden bu kadar abartılıyorki?

Hayır yani en iyi item bende olacak ben akacam diye bir mantık bana saçma geliyor, adam basmış, bize helal olsun demek düşer tanımam etmem yanlış anlamayın.

1 item o serverın gidişatını veya sizin oyuna olan ilginizi nasıl azaltıp arttırabiliyor anlamış değilim.

Ha ben başlayacak olsam Europe'da başlamam Callisto veya Troya tercih ederim ama bugüne kadar oynamayıp, şimdi başlayacak olsam ve Europe'da başlasam 1 ay sonra kimseye ezilip boyun eğmem charım da itemim de olur. Server legal çünkü edit item yok, dupe yok, bug çok sınırlı oldu, Cardinal keserek item alıp o itemle pk yapabildiğin başka server biliyor musun sen lisanslı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

6GB düşürdük bugün toplamda clanca

1 Isiloon, 1 Cave'deki Felankor, 4 tane de boss eventte Felankor kestik

Payıma düşen: +0 ROL idi.

Droplar:
    Sayamadığım kadar Lupus, Lobo, Lycaon Pendant
    +0 CE
    +0 WE
    2x +0 ROL
    Iron yok ama GB ler yetti, 1 tanesinden 2 GB düştü hele ki

Eventte ss alamadım malesef, çok kalabalık, fps çok düşük vs derken.

Yakında expe başlayacam tekrardan, warrior 80 oldu ama item yapmak lazım ona, Moradon'dan çıkamadık

yanlış hatırlamıyorsam dün sana rol düşmüştü :) gördüm bende altta,sevindim adini görünce

bu arada arkadaşlar oyunda wmware yani sanal pc yasak mı ?
    ben pazar chari acmak istiyordum aynı anda,en güzel yöntemlerden birisi bu

oyundan 1-2 arkadaşım illegal ban yersin dedi,fakat tam bir bilgileri yok
    :/

Sağol teşekkür ederim. Lycaon pendant, ROL, WE ve GB düştü bana geçenki droplardan hepsini verdik 1 rol eksikti rica ettim sağolsun clan da verdi.

İllegal falan değil, açabildiğin müddetçe yapabiliyorsan yap.

• quote:

quote:

Legal basıldıktan sonra +9 HB var ya da yok neden bu kadar abartılıyorki?

Hayır yani en iyi item bende olacak ben akacam diye bir mantık bana saçma geliyor, adam basmış, bize helal olsun demek düşer tanımam etmem yanlış anlamayın.

1 item o serverın gidişatını veya sizin oyuna olan ilginizi nasıl azaltıp arttırabiliyor anlamış değilim.

Ha ben başlayacak olsam Europe'da başlamam Callisto veya Troya tercih ederim ama bugüne kadar oynamayıp, şimdi başlayacak olsam ve Europe'da başlasam 1 ay sonra kimseye ezilip boyun eğmem charım da itemim de olur. Server legal çünkü edit item yok, dupe yok, bug çok sınırlı oldu, Cardinal keserek item alıp o itemle pk yapabildiğin başka server biliyor musun sen lisanslı?

Demek istedigimi yanlis anlamissin sanirim sen. Euko henuz cok yeni.. Simdiden 9 hb varsa ileride usko gibi olur diyorum. İtemin nerden geldigi hakkinda bir bilgim yok oyuna girdigimde gorduklerim hakkinda yorum yaptim sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.