Bildirim
Knight Online Europe (217. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Europa serverinde satılık 78 level karus mage;
İtemler;
dual old secret silver earring
dual old flame ring
old elemental pendant
old skeleton belt
+7 crimson set
+7 elixir
daha takılmamış üstlük walkrie
26k np
görevlerinin bir kısmı duruyor. Gelen tekliflere göre fiyat belirleyip satıcam(Ucuza bırakıcam) (ISTANBUL-BURSA-BALIKESİR İÇİ ELDEN SATILACAKTIR) -
beyler oyunda hapis sistemi mi var? ban yok mu -
Konuyu resimlerle destekliyor muyuz hayırdır
-
-
dün bdw de koxper diye şikayet ettiğim warriorla bugün yine aynı bdw'ye düştük. konumu da kitlemişler bir de forumda. allahım -
Kecoon'da kekuri ring düşürdüm :D o kadar monster stone'dan bir şey düşüremeyip kecoon'dan düşürmek :D -
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
quote:
Orijinalden alıntı: G Man
stone splitter +7
selamlar, bir çok kişi stone splitteri cacık item görüyor +7de -100hp veriyor diye. uğraşma dediler ama uğraştım :) şu an memnunum forumdaki arkadaşlara tavsiye ederim..
http://www.fileden.com/files/2012/2/2/3259056/stone.jpg
w2k7d bu arada swyi bırakmaktan vazgeçtim (jr açıldığı için) çar yatarsa pm at arkadaş :)))
kg
aa wasp. vcloser ben de
:)) vay vclos vay .. selamlar :=))
ben şu an tatildeyim 3-4 güne gireceğm oyuna. musait olduğu zamanlar kardeşim jr giriyor. döndüğümde direk exp abanacam..
bu arada gamigin chat görevi olan grevi bitirmeden bana burdan ulaşabilirse çok sevinirim. görev bugda. raumdan sonraki chat görevi..
kolay gelsin iyi eğlenceler..
-
oynun hali içler acısı..nasıl heves edip kasabiliyorsunuz bu kadar? eskiden uskoda başından günlerce kalkmazdım şimdi 1 saat kasınca baygınlık geliyor -
Komik gelebilir ama elimde 6 tane +5 fp var.Callisto'da oynuyorum, tanesi ne kadardan satabilirim ? Pazarda çok rastladığım bir eşya değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pierce-34
Komik gelebilir ama elimde 6 tane +5 fp var.Callisto'da oynuyorum, tanesi ne kadardan satabilirim ? Pazarda çok rastladığım bir eşya değil.
Sundriese satman daha kaarli olacaktir. Ya da +8e basmak zorundasiniz. Yoksa gorec shelleri varken kimsenin cikip alacagini zannetmiyorum :) -
kasarken pc başında duran var mı? eslantta bile girdiğim partide herkes koxpa mı bırakıyor ne hiç biri pc başında değil..yani elle kasan adam gibi oynayan var mı? tek ben pc başında olunca saçma geliyor çıkıyorum hemen. -
bugün ben de karşılaştım bu durumla. adam premiumlu, itemli (+7 hb falan) bıraktı koxpa gitti. hiç mi korkmuyorlar acaba. gerçi o kadar konu açıyoruz foruma kilitliyorlar. geçen şikayet ettiğim adamı gördüm bugün. çok koydu. -
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
bugün ben de karşılaştım bu durumla. adam premiumlu, itemli (+7 hb falan) bıraktı koxpa gitti. hiç mi korkmuyorlar acaba. gerçi o kadar konu açıyoruz foruma kilitliyorlar. geçen şikayet ettiğim adamı gördüm bugün. çok koydu.
Premiumu olana ban yok ki,Hapise atıyorlar ordan çıkıp devam anasını satayim. Oynadığınız serveri bilmiyorum ama,Callisto orc tarafında paramun,brahmanda daha koxpla kasani görmedim. Fakat trollerde 2-3 okçu hep oluyor koxpla kasan
-
quote:
Orijinalden alıntı: H. Upmann
quote:
bugün ben de karşılaştım bu durumla. adam premiumlu, itemli (+7 hb falan) bıraktı koxpa gitti. hiç mi korkmuyorlar acaba. gerçi o kadar konu açıyoruz foruma kilitliyorlar. geçen şikayet ettiğim adamı gördüm bugün. çok koydu.
Premiumu olana ban yok ki,Hapise atıyorlar ordan çıkıp devam anasını satayim. Oynadığınız serveri bilmiyorum ama,Callisto orc tarafında paramun,brahmanda daha koxpla kasani görmedim. Fakat trollerde 2-3 okçu hep oluyor koxpla kasan
bu hapis sistemi dediğin nasıl bir şey? cidden böyleyse hemen bir koxp edinip kasmaya başlıyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: H. Upmann
quote:
bu hapis sistemi dediğin nasıl bir şey? cidden böyleyse hemen bir koxp edinip kasmaya başlıyorum.
Ya üzerinde pot olsun dert yok. Mapusa düşüyorsun,içeride yaratıklar var. Canları az,fakat sende sadece 1 damage atabiliyorsun attıgın her damagede 100mp azalıyor. 10 Kecoon,10 Worm,10 Bulcan,10 Bandicoot kesmiştim burada. Üzerimde 300 pot vardi,45 dakika sonra çıktım mapustan. Ardından Exp pre yükledim,koxpa son verdim
-
gerçekten çok saçma bir olay olmuş. adam cz'ye çıkacak. herkesi doğrayacak koxpla. para kascak. sonra hapiste 20 hayvan kesip çıkcak. o değil o hapisde koxpu engelliyorlar da dışarda niye engelliyemiyorlar?
-
Europa serverinde satılık 78 level karus mage;
İtemler;
dual old secret silver earring
dual old flame ring
old elemental pendant
old skeleton belt
+7 crimson set
+7 elixir
daha takılmamış üstlük walkrie
26k np
görevlerinin bir kısmı duruyor. FİYAT 130TLDİR PAZARLIK YAPILIR (ISTANBUL-BURSA-BALIKESİR İÇİ ELDEN SATILACAKTIR) -
quote:
gerçekten çok saçma bir olay olmuş. adam cz'ye çıkacak. herkesi doğrayacak koxpla. para kascak. sonra hapiste 20 hayvan kesip çıkcak.o değil o hapisde koxpu engelliyorlar da dışarda niye engelliyemiyorlar?
Czde koxpla adam dograyabilir mi orasi biraz muamma tabiki. Callistoda oynuyorum czde arada tek tuk sadece speed hack kullananlari gordum. Fakat lufersonda deru,ape,tyon,hornet,buglu dts slotlarina yaklasamiyosun koxptan :))) -
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Konuyu resimlerle destekliyor muyuz hayırdır
Diziyi en heyecanlı yerinde bitirmek gibi olmuş şu resim vahit , dropların resimleri var mı ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X