Anti-defler tam olarak ne zaman kaldırıldı bilen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Anti-defler tam olarak ne zaman kaldırıldı bilen var mı ?
3 gün önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 17 Şubat 2012; 18:12:03 >
ben bu konun mantığını anlamıyorum. birden açıyolar muslukları sonra kapatıyorlar. şu drop oranını düşük yapsalarda sürekli çıksa ya
DD25 Spear20 set yaptım 2 charıma da
Bu arada 79'da kaldı warrior kasacak kimse yok
dd 25 lerimi artık satabilirim. dün 75m teklif geldi en basitinden. ilerde daha da değerlenir. iyi bari dual old rol paramı çkarırım.
Duyumlarıma göre drop kaldırılmasından sonra önümüzdeki bakımlarda varolanlarda db den silinecekmiş. Ne kadar doğru ne kadar yalan onu zaman göstericek.
@W7K2D
Serverın durumuna göre gayet iyi itemler iyi gidiyorsun.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Türkler olarak bir oyunun daha içine etmişiz galiba, koxperden başka bir şey görmedim slotlarda.Rezillik resmen.Sonra neden bizi dışlıyorlar, mis gibi insanlarız falan deniliyor.Bence hatayı biraz kendimizde aramalıyız.
quote:
Orijinalden alıntı: Pierce-34
Türkler olarak bir oyunun daha içine etmişiz galiba, koxperden başka bir şey görmedim slotlarda.Rezillik resmen.Sonra neden bizi dışlıyorlar, mis gibi insanlarız falan deniliyor.Bence hatayı biraz kendimizde aramalıyız.
+1
2. monster stoneumda old priest pendant düşürdüm, biraz pot sıkıntısı çeksem de değdi :D Mutluyum..
Bi kaç ss koyayım
quote:
Orijinalden alıntı: IIJACKII
Callisto'da başladık herkese selamlar,
Genji & Auerbach
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 18 Şubat 2012; 21:34:06 >
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
Bi kaç ss koyayım
Aynı serverda oynadıgımızı görmek sevindirici
@W7K2D
Aynen hocam Arada karşılaşıyoruz, görüyorum cz'de
şuan adamın biriyle konuşyorum. koxper. apelerde kasıyordu. exp pre.li, walkry armorlu, 7 chitinli md li itemli bir adam kısaca yani. videoya aldığımı söyledim. yusuf yusuf
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
Bi kaç ss koyayım
O nickler nedir öyle ya . Npt varmı euroko da ?
@cgh0gy-
ben de yeni farkettim harbi nedir o ya
NPT yapanlar var da şikayet edince banlanıyor.
Ardream konusunda bi gelişme varmı beyler ?
quote:
Orijinalden alıntı: PabLo Martin Batalla
Ardream konusunda bi gelişme varmı beyler ?
Henüz resmi bir açıklama yok.
Mükemmel skill dizilimim hakkında yorum istemiyorum .Tanışalım kaynaşalım