Şimdi Ara

Knight Online Europe (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Troyada biraz daha oynamayi dusunuyorum , her an tum itemlerimi yakip chari silebilirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Troyada biraz daha oynamayi dusunuyorum , her an tum itemlerimi yakip chari silebilirim .

çarını sat derim ben daha makul.
  • Bende Troy'a server'inde 71 lvl % 82 - Orc Warior 27 gün Dc preli , old takılı , +7 totomic spear takılı , kasada 3 tane 30 luk sc sw , para edecek 1 kasa old takı , +7 pri ctin , 1 kasa rare itemli , 7 tane kasada ms var ayrıca hiçbir exp görevi yapılmamıştır.Sıkıldığımdan güvenilir birine şifreleri ve gizli sorusu ile vereceğim. 60 Tl istiyorum .. almak isteyen pm atsın ..

erckucukkaya@gmail.com
  • Europe mi önerirsiniz troya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Over the Wall

Europe mi önerirsiniz troya mı?

acil. gb alıcam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcuneyt

Europa serverinde satılık 78 level karus mage;
    İtemler;
    dual old secret silver earring
    dual old flame ring
    old elemental pendant
    old skeleton belt
    +7 crimson set
    +7 elixir
    daha takılmamış üstlük walkrie
    26k np
    görevlerinin bir kısmı duruyor. Gelen tekliflere göre fiyat belirleyip satıcam

bu arada şunu da söyleyeyim europa serverinde pk'lar çok zevkli geçiyor. toplam 400e yakın kişi oluyor czde ve karşılaşmalar oyunun tanıtım videolarındaki gibi ilgilenen varsa uygun fiyata bırakacam

• quote:

quote:

İtemler;
    dual old flame ring
    old elemental pendant
    old skeleton belt
    +7 crimson set
    +7 elixir
    26k np

bu arada şunu da söyleyeyim europa serverinde pk'lar çok zevkli geçiyor. toplam 400e yakın kişi oluyor czde ve karşılaşmalar oyunun tanıtım videolarındaki gibi ilgilenen varsa uygun fiyata bırakacam

gb satıyor musun?

• quote:

Troyada biraz daha oynamayi dusunuyorum , her an tum itemlerimi yakip chari silebilirim .

Hayırdır hocam ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Over the Wall

quote:

quote:

İtemler;
    dual old flame ring
    old elemental pendant
    old skeleton belt
    +7 crimson set
    +7 elixir
    26k np

gb satıyor musun?

malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

Bende satıyorum arkadaşlar 33ytl 1 gb

ytl mi kaldı

bu arada troya da +7 iron bow satan var mı ya? varsa benle irtibata geçsin. bi +7 iron bow parası yaktım +7ib basacam diye

Bende bir ii+7 parası batırdım ii+7 bascam diye yaklaşık 2saat önce Önümüzdeki maça bakıcaz artık.

... var basıyon demi zafer

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Hayırdır hocam ne oldu?

Oyuna çok fazla vakit ayırır oldum. Eski günlerde ki gibi , bundan kurtulmanın tek yolu charı silmek olucaktır. Düşündüm forumdan bir arkadaşa bırakayım ama benden sonra yapıcağı şeylerin sorumlusu ben olucağım için bunu es geçtim En iyisi silmek diye düşündüm. Bir süre daha devam edicem umarım oyunu oynanıcak hale getirirlerde yazık etmem chara. Troya'da oynayıpda yardım isteyen veya derdi , sıkıntısı olan W7K2D pm atabilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Hayırdır hocam ne oldu?

Oyuna çok fazla vakit ayırır oldum. Eski günlerde ki gibi , bundan kurtulmanın tek yolu charı silmek olucaktır. Düşündüm forumdan bir arkadaşa bırakayım ama benden sonra yapıcağı şeylerin sorumlusu ben olucağım için bunu es geçtim En iyisi silmek diye düşündüm. Bir süre daha devam edicem umarım oyunu oynanıcak hale getirirlerde yazık etmem chara. Troya'da oynayıpda yardım isteyen veya derdi , sıkıntısı olan W7K2D pm atabilirler.

Bence böyle yapmak yerine kendinizi PC'den uzaklaştırın. Charınız yine size kalsın,arada girer PK atar zevk almaya çalışırsınız. Tabi bu benim düşüncem..

• quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

Deneyeceğim tabi, benimkisi sadece merak.Bu arada ikinci moviemiz de hazır.Umarım beğenirsiniz.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=6cghw0lZuzE&feature ]

Video güzel olmuş elinize sağlık , vent kullanıyorsanız novaları biraz daha yakın atmaya çalışın heal atacak zaman vermeyin . Ayrıca priestiniz baya iyi oynuyor monunun orda harika kurtarmış sizi .
  • stone splitter +7

selamlar, bir çok kişi stone splitteri cacık item görüyor +7de -100hp veriyor diye. uğraşma dediler ama uğraştım :) şu an memnunum forumdaki arkadaşlara tavsiye ederim..

http://www.fileden.com/files/2012/2/2/3259056/stone.jpg

w2k7d bu arada swyi bırakmaktan vazgeçtim (jr açıldığı için) çar yatarsa pm at arkadaş :)))

kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

stone splitter +7

selamlar, bir çok kişi stone splitteri cacık item görüyor +7de -100hp veriyor diye. uğraşma dediler ama uğraştım :) şu an memnunum forumdaki arkadaşlara tavsiye ederim..

http://www.fileden.com/files/2012/2/2/3259056/stone.jpg

w2k7d bu arada swyi bırakmaktan vazgeçtim (jr açıldığı için) çar yatarsa pm at arkadaş :)))

kg

aa wasp. vcloser ben de

• Europa serverinde satılık 78 level karus mage;
    İtemler;
    dual old flame ring
    old elemental pendant
    old skeleton belt
    +7 crimson set
    +7 elixir
    26k np
    görevlerinin bir kısmı duruyor. Gelen tekliflere göre fiyat belirleyip satıcam (ISTANBUL-BURSA-BALIKESİR İÇİ ELDEN SATILACAKTIR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcuneyt -- 15 Şubat 2012; 19:31:47 >
  • Arkadaşlar oyunu denemek için, başlamayı düşünüyorum.Hangi serverı öneririrsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Arkadaşlar oyunu denemek için, başlamayı düşünüyorum.Hangi serverı öneririrsiniz ?

Oynamıyorum fakat forumdan yazılanlara baktığımda Callisto daha temiz gözüküyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Arkadaşlar oyunu denemek için, başlamayı düşünüyorum.Hangi serverı öneririrsiniz ?

Callisto'da oynuyoruz,Karusuz. Diğer serverları pek bilmiyorum ama temiz bir server
  • Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler :D Callisto'da başlayayım o zaman
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.