Şimdi Ara

Knight Online Europe (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

Söyleyin buna hangi char dayanabilir. Kaçarak belki.

Dh tüp yapmaya çalıştım ama olmazsa diye linkte koydum.

www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=uTFtkkKkAu0

Pkda karşınızda iron'lar olmayacak . Slide atan bir charecterde sabaha kadar 3-5 combo atın bir cacık yapamazsınız .

Zaten adamlar bu amaçla 70 ve 60 vb. skilleri koymuşlar. Bu genelde priestler ve moblarda tank olmak için kullanılır. Vs'de her class kendi skilini kullanabilir ama slide olmaz. Yapıyorsada ice-lr shot ve styx'le halletmeye çalışırım. O yüzden daha önceki mesajımda enion bow yazdım kilitleyebileyim diye.

Pk'da tabiki 70 skili onda hemfikirim. Fırsat bulursam bunuda yaparım hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Pkda karşınızda iron'lar olmayacak . Slide atan bir charecterde sabaha kadar 3-5 combo atın bir cacık yapamazsınız .

Zaten adamlar bu amaçla 70 ve 60 vb. skilleri koymuşlar. Bu genelde priestler ve moblarda tank olmak için kullanılır. Vs'de her class kendi skilini kullanabilir ama slide olmaz. Yapıyorsada ice-lr shot ve styx'le halletmeye çalışırım. O yüzden daha önceki mesajımda enion bow yazdım kilitleyebileyim diye.

Archer iyi kullanılırsa iş yapar ama videodaki gibi 5-3 değil olay . Dediğin gibi styx de bitiyor , styx'i doğru zamanda atabilirsen karşındakinin işi baya zorlaşır , vsde slide atılmaz diye bir kural yok ama illa slide atmasın dersen w s comboylada 3-5 kaçırtılabiliyor . Archer'da tek tehlike styx adam gibi kullanan bir archeri kesmek çok zor .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Archer iyi kullanılırsa iş yapar ama videodaki gibi 5-3 değil olay . Dediğin gibi styx de bitiyor , styx'i doğru zamanda atabilirsen karşındakinin işi baya zorlaşır , vsde slide atılmaz diye bir kural yok ama illa slide atmasın dersen w s comboylada 3-5 kaçırtılabiliyor . Archer'da tek tehlike styx adam gibi kullanan bir archeri kesmek çok zor .

Bakınız..

• @IIJACKII
    Baktım da neden izlettiğini anlayamadım ? Adamın karşısına bilen biri hiç geçmemiş ki , 5-3 combonun altına yatıyor adamlar .
  • quote:

@IIJACKII
    Baktım da neden izlettiğini anlayamadım ? Adamın karşısına bilen biri hiç geçmemiş ki , 5-3 combonun altına yatıyor adamlar .

kendisiyle uzun süre bizzat oynamışlığım vardır gördüğüm en manyak archer güzel oynadığını düşündüğüm için koydum neden koyucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

@IIJACKII

kendisiyle uzun süre bizzat oynamışlığım vardır gördüğüm en manyak archer güzel oynadığını düşündüğüm için koydum neden koyucam

Başka bir şey tartışıyorduk da ona ithafen koydun sandım . Videoda ki archer iyi oynuyor en iyisi mi bilemem ama iyi .

• quote:

quote:

quote:

@IIJACKII

Başka bir şey tartışıyorduk da ona ithafen koydun sandım . Videoda ki archer iyi oynuyor en iyisi mi bilemem ama iyi .

Yok maksat konuya hareketlilik getirmek günde 5 mesaj atılıyor baksana

• Tandığım ve bildigim en iyi archer McDEEE dir. Beraber az pk atmışlığımız yok. Adam efsane zaten
  • Europa serverinde satılık 78 level karus mage;
    İtemler;
    dual old secret silver earring
    dual old flame ring
    old elemental pendant
    old skeleton belt
    +7 crimson set
    +7 elixir
    daha takılmamış üstlük walkrie
    26k np
    görevlerinin bir kısmı duruyor. Gelen tekliflere göre fiyat belirleyip satıcam(ISTANBUL-BURSA-BALIKESİR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcuneyt -- 14 Şubat 2012; 19:54:15 >
  • oyun az da olsa temizlendi bence. 4-5 gündür cardinale gidip pot paramı çıkartıp exp kasabiliyorum. 2-3 kez exp kasmak için gittiğim yerlerde koxpa rastladım. onda da RAINE adlı vatandaşa ilettim. halletti. eslantta zaten hiç koxp yok gibi. yani 2 kez brahman slotunda kastım 1 kez paramun. hiç görmedim.

acil para lazım olduğu için charı satıyorum. ilgilenen varsa, pm atabilir.

dc premium var . 13 şubat itibariyle 28 gün kaldı.
    61 level
    europa
    human
    itemleri : 2 tane troll armor, 3 tane gorev shelli (diğerleri yapılmadı, yapılabilir) , +7 md(1 adet), old wp, old re, old eme, old elf belt ve kasada çok sayıda item (1 sayfadan fazla anti def itemler vardır. baya kastım. priest dd25, mage dd25 warrior dd25 vsvs)
    2.5k np var
    skiller 55 asas 36 explore 1 master verilmiş.
    61 de açılacak görevler var sanıyorum exp için. yapılmadı onlar da.
    nick: Freud
    trinayı söylemeyi unutmuşum. kasada trina var ve 15m para vardır.

ben hem baştan başlayıp char açmak istemiyorum, hem de arada para kasıyorum diyorsanız size hitap ediyor. dc premium ile günde 1-2 saat maden yapsanız 1 ya da 2 fragment düşüyor. günde 2-3 saat ayırabilirseniz zaten bir dahaki ay alacağınız premiumun parasını çok rahat çıkarırsınız.

fiyat : 1 gb nin fiyatı 50 lira sanırım. dc premium ise 140-150m civarı. yani 65 lira dc premium dersek. ben chara 70 lira istiyorum toplamda. dediğim gibi çok sayıda item de mevcut kasada.

eksik bişe gelirse aklıma eklerim.

not: gb fiyatını gamebayi.com'dan baz alarak söyledim. başka yerlerden alınca ne kadara geliyor bilmiyorum. fakat daha ucuzsa fiyatta ona göre indirim yaparım tabiki.

edit : bir iki gb satan siteye daha baktım. gb fiyatları oralarda daha ucuzmuş. bu yüzden fiyatı düşürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trk. -- 13 Şubat 2012; 0:52:06 >

• 1) 1 gb = 35lira
    2) 1-2 saatle maden kendi parasını çıkarmaz
    3) Oyunun temizlendiği falan yok dupe bile başladı söylentileri var
    4) madem oyun çok temiz 2 gün önce dc alip niye bırakıyorsun.

DC preyi ntt cash ile çeksen 46liraya geliyor sen neyin kafasındasında 65 lira diyorsun?

70-75 charlar var 100liraya sen uçmuşsun.

Ben ekliceklerini ekledim eklemene gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

1) 1 gb = 35lira
    2) 1-2 saatle maden kendi parasını çıkarmaz
    3) Oyunun temizlendiği falan yok dupe bile başladı söylentileri var
    4) madem oyun çok temiz 2 gün önce dc alip niye bırakıyorsun.

DC preyi ntt cash ile çeksen 46liraya geliyor sen neyin kafasındasında 65 lira diyorsun?

70-75 charlar var 100liraya sen uçmuşsun.

Ben ekliceklerini ekledim eklemene gerek yok

1-gb nin fiyatına sadece gamebayiden baktım. link verirseniz düzenleme yaparım ben de onla ilgili.
    2-kaç kere maden yaptın bilmiyorum. ben 2 gündür sadece 1-2 saat yaptım, yapmadım. ilk gün 9m lik fragment çıktı. 2. gün bi 3m lik bir de 1.5m lik fragment çıktı. + bus vs. var. günde 6m dersen 6*30 180m yapar. bu da premium parasından fazladır. hadi 6m de deme 5m de. 5*30=150m.
    3-dupe falan bilmiyorum ben. duymadım da. koxp olarak konuştum. önceden cardinal görevini dahi yapamıyodum. 1-2 gündür gidip para kasabiliyorum.
    4-paraya ihtiyacım olduğunu yazdım. dahası seni ilgilendirmez.

70-75 charlar beni ilgilendirmiyor 100 liraya olması. ben zaten chara 100 lira istemiyorum. chara istediğim 20-25 lira bir şey. dediğim gibi. istediğim paranın çoğu premium için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trk. -- 13 Şubat 2012; 0:34:54 >

• İnşallah satarsın o zaman ne diyim maden inan senden kat be kat fazla yapıyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

İnşallah satarsın o zaman ne diyim maden inan senden kat be kat fazla yapıyorum ;)

güle güle kazan ne diyeyim. o kadar boş zamanım yok.
  • oyunu bıraktık juriad gelmiş oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

oyunu bıraktık juriad gelmiş oyuna

Onu kazanınca exp gidiyomuş USKO'da da böylemiydi ben doğma büyüme ardream'ciyimdir de
  • quote:

quote:

Onu kazanınca exp gidiyomuş USKO'da da böylemiydi ben doğma büyüme ardream'ciyimdir de

1 kereye mahsus exp gider ondan sonra exp gitmez . Kazanırsanız 2 tane silvery , kaybederseniz 2 (veya 1 ) black gem verir .
  • quote:

quote:

quote:

1 kereye mahsus exp gider ondan sonra exp gitmez . Kazanırsanız 2 tane silvery , kaybederseniz 2 (veya 1 ) black gem verir .

"When you win in juraid mountain,that's when you'll see %1 of your xp disappear."

Npc deki açıklama böyle.Bir kereye mahsus gittiğine emin misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 13 Şubat 2012; 5:27:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

quote:

quote:

quote:

"When you win in juraid mountain,that's when you'll see %1 of your xp disappear."

Npc deki açıklama böyle.Bir kereye mahsus gittiğine emin misin ?

Ben bırakalı çok oldu ama eminim . Deneyin hocam en fazla %2 expinize mâl olur .

• Deneyeceğim tabi, benimkisi sadece merak.Bu arada ikinci moviemiz de hazır.Umarım beğenirsiniz.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=6cghw0lZuzE&feature ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 13 Şubat 2012; 5:36:33 >
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.