Şimdi Ara

Knight Online Europe (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keilan dd atiyor arkadaslar arayanlar icin :)

ilk ddmi oradan düsürdüm 5dk falan sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

Deneyeceğim tabi, benimkisi sadece merak.Bu arada ikinci moviemiz de hazır.Umarım beğenirsiniz.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=6cghw0lZuzE&feature ]

Elinize sağlık ama piyasada bu tarz videolar olduğunca fazla var. Sürekli toplu bir bölgeye nova atmanın pek bir cazibesi yok. Hikaye tadında olsaydı daha makbul olurdu. Emeğe saygılar.
  • Oyun temizmi suanda? Uye oldumda sms sistemi koymuslar. Belki koxperlar biraz durulmustur bunun sayesinde.

Yorumlara gore oyuna baslayabilirim. Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler.
  • geme her girişte kazanırsanız exp gidiyor. 1 kerelik birşey değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

geme her girişte kazanırsanız exp gidiyor. 1 kerelik birşey değil yani

nasıl yani ya? bir kazanıp bir kaybetmek mi lazım yani nasıl bir iş bu
  • yani 80 lvl adam kazandığında 2 silvery alıyor ama karşılığında 15m exp veriyor
    lvl e göre kazandığınızda exp gidiyor. 79 da mesela 12.3m exp gidiyor

2 sefer chaosa 1 sefer jr ye giriyorum. 2 mavi kutu jr yi kazanırsam 2 de silvery 1 tanede green düşse 38m temiz
  • herkes sormuş ama son güncel olarak bide ben sorayım...Oyuna başlamalımıyım? yani usko gibi oldu mu burasıda ? koxp var mı?(yaygın mı diye sormuyorum) dupe falan olmus galiba ? sizce geçip başlamalımıyım 2005-6 da ki ko tadını verir mi ?
  • K0xp olmyan yer yok yakında k0xp legal olursa şaşmam :)
    K0xperları şikayet ettiğinizde banlamıyorlar -25 kişiyi şikayet etmiişim 1 kişi hariç hepsi hala online 3 hafadır ^^'
    Hiç bulaşma hocam başladınmı bırakmak zor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

K0xp olmyan yer yok yakında k0xp legal olursa şaşmam :)
    K0xperları şikayet ettiğinizde banlamıyorlar -25 kişiyi şikayet etmiişim 1 kişi hariç hepsi hala online 3 hafadır ^^'

teşekkür ederim hocam :) sanırım kendime göre bi online oyun bulamıyacam..en iyisimi 1299 client indirim pvp serverlerde 1-2 saat kafama göre takılıp çıkayım :)
  • ii+7 bulamıyorum bir türlü Callisto'da, +6sını alıp trinayla atsam hem daha ucuzada gemiş olacak geçme ihtimali nedir girmeye değermi bu riske?
  • Kimse bilemez geçme ihtimalini basarsın olur yada olmaz boş laf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

quote:

K0xp olmyan yer yok yakında k0xp legal olursa şaşmam :)

teşekkür ederim hocam :) sanırım kendime göre bi online oyun bulamıyacam..en iyisimi 1299 client indirim pvp serverlerde 1-2 saat kafama göre takılıp çıkayım :)

Oynıyabilceğin en temiz oyun WOW hocam :)
    DC prem bitsin gbleri satıp wowa dönücem bende :) ko yalan olmuş biz hala 6 sene öncesini aryoruz ama yok öyle bir dünya :)

• Belirli bir oranı yok mu onun onu soruyorum ayrıca yapıcağım iş mantıklı mı değil mi diye danışıyorum burda boş laf konuşan biri varsa ben olmadığıma eminim

ii+7 için ayırdığım parayla ii+6 , trina , birkaç chitin +7 alıp sallıyacam geçer yada geçmez dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Belirli bir oranı yok mu onun onu soruyorum ayrıca yapıcağım iş mantıklı mı değil mi diye danışıyorum burda boş laf konuşan biri varsa ben olmadığıma eminim

ii+7 için ayırdığım parayla ii+6 , trina , birkaç chitin +7 alıp sallıyacam geçer yada geçmez dediğiniz gibi

Karusmusunuz callistoda? Karussaniz eger birlikte takilabiliriz bende 58 level oldum okcu kasiyorum. 60 leveli bir goreyim hayirlisi 3gb alip bir exp pre cekicem birde 7 iron bow sonrasi allah kerim zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Belirli bir oranı yok mu onun onu soruyorum ayrıca yapıcağım iş mantıklı mı değil mi diye danışıyorum burda boş laf konuşan biri varsa ben olmadığıma eminim

Karusmusunuz callistoda? Karussaniz eger birlikte takilabiliriz bende 58 level oldum okcu kasiyorum. 60 leveli bir goreyim hayirlisi 3gb alip bir exp pre cekicem birde 7 iron bow sonrasi allah kerim zaten :)

malesef humanız dostum şuan morodondayım ama muhabbet etmek felan istersen yada birşeyler sormak pm atabilirsin nick: Genji

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

malesef humanız dostum şuan morodondayım ama muhabbet etmek felan istersen yada birşeyler sormak pm atabilirsin nick: Genji

Suan arkadasim oyunda ben girdigimde ulasirim size konusur muhabbet eder yardimlasir paslasiriz hocam nick FnL :)

• Troya da gb satiyorum. 35tl. Pm ile ulasabilirsiniz.
  • Bende satıyorum arkadaşlar 33ytl 1 gb
  • quote:

Bende satıyorum arkadaşlar 33ytl 1 gb

ytl mi kaldı

bu arada troya da +7 iron bow satan var mı ya? varsa benle irtibata geçsin. bi +7 iron bow parası yaktım +7ib basacam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 14 Şubat 2012; 1:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Bende satıyorum arkadaşlar 33ytl 1 gb

ytl mi kaldı

bu arada troya da +7 iron bow satan var mı ya? varsa benle irtibata geçsin. bi +7 iron bow parası yaktım +7ib basacam diye

Bende bir ii+7 parası batırdım ii+7 bascam diye yaklaşık 2saat önce Önümüzdeki maça bakıcaz artık.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.