Şimdi Ara

Knight Online Europe (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoNneCtinG_04

el morad müziği yapamıyor muyuz.ne kıl bir müzik başım şişti

bu müziğe herşeyimi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

quote:

Orijinalden alıntı: CoNneCtinG_04

el morad müziği yapamıyor muyuz.ne kıl bir müzik başım şişti

bu müziğe herşeyimi veririm.

valla ben oyunun sesini kıstım.ayak sesleri falan var sadece.eski el morad müziğini de mp3 olarak yaptım.eskisi gibi süper oluyor.ilk başta duyunca şok oldum bu ne dandik müzik diye

• 2 gb var rosetta.asas çar nasıl dizeyim.
    +7 shard alsam para bitcek.bir de chitin set alsam yeterdi ama para yetmiyor.
  • 2 gb ye +8 Md almaya bak no reb sonra satabılırsın en azından hcam.
  • Arkadaşlar şu resimde Level Jumping eventi nin tarih aralığı 12 nisan - 31 mayıs yazıyor ama herkes bugün biteceğinden falan bahsediyor nedir bu işin aslı.
    Orjinal sitede olan resim.
     Knight Online Europe
  • lv jump gene uzatıldı 31 mayıs son
  • Bende uzun süredir oynamıyorum. Mgame olayından sonra işler düzelirse hangi serverları önerirsiniz ? EUKO'nun normal sw lerden farkı nedir tam olarak ? cevaplarsanız sevinirim..
  • Euko Jap ko ve usko karısımı birşeydir
    Kesinlikle eu ko derim uskoda ıllagal itemler cirit atmakta rosetta yada euopa da oynarsan sıkıntı çekmessin grafikler ve oyun işleyisi daha iyi sunucular cok saglam kolay kolay dc yemıyorsun senden baglı sıkıntı yoksa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

2 gb ye +8 Md almaya bak no reb sonra satabılırsın en azından hcam.

Hocam dd ve anti defler pk yı nasıl etkiliyor?pazarda çok var asasların işi zor mu?
    ben ardream oynucamda
  • hocam asasların işi kolay ıron neck pek yok ve andreamda ske belt fılan takılamıyor old bronze belt bide dd takablıyorlar en fazla :)
    Birde jamadhar diye bir wepaon war silahcıda dagger olarak gecmıor dd 25 etkı etmıyor yanı sword breakerle aynı atackta shard +8 yanınada +8 jamadhar yaparsan çok temız olur dw yerıne jamad takarsın +8 chtın set gorev takıları yeterlı zaten asasa :)
  • quote:

hocam asasların işi kolay ıron neck pek yok ve andreamda ske belt fılan takılamıyor old bronze belt bide dd takablıyorlar en fazla :)
    Birde jamadhar diye bir wepaon war silahcıda dagger olarak gecmıor dd 25 etkı etmıyor yanı sword breakerle aynı atackta shard +8 yanınada +8 jamadhar yaparsan çok temız olur dw yerıne jamad takarsın +8 chtın set gorev takıları yeterlı zaten asasa :)

Hocam old ske yi takamıyormuyuz?iron neck de level sınırı varmış ama ben pazardj ske de öle bir sınır görmedim?
    ilk etapta 8md, 8jamadar yaparım old takılar felan sonra ticarete başlarım
  • Aynen öyle paşam Dual +1 Rog earring takılıyor glba onlardan yaparsın +8 Chıtın set +8 Md yada +8 Shard en iyi jamadharın +8 den.old bronze belt dd 25 de bulursan tadından yenmez :)
  • Bende öle düşünüyorum yavaş yavaş dizerim ben logosta 3yıl once dual8cleawerle vsleri aglatıyordum:) europada oynuyon?
  • Yok hocam rosettada oynuyorum
    Bende logostaydım andreamda IISwatchII rpiestim vardı oto mageler yatıramazdı glass belt +7 ds holy dual +2 cleric earring dual roc fialn flame resist için ne günlerdi ya logos cok bozuldu sonrada highRoad fln sarmadı cyphere devam ettim geri rüzgar rosettaya attı bizi :)
  • quote:

Yok hocam rosettada oynuyorum
    Bende logostaydım andreamda IISwatchII rpiestim vardı oto mageler yatıramazdı glass belt +7 ds holy dual +2 cleric earring dual roc fialn flame resist için ne günlerdi ya logos cok bozuldu sonrada highRoad fln sarmadı cyphere devam ettim geri rüzgar rosettaya attı bizi :)

gel birlikte kasalım
  • Vuhuu Ateşli bir teklif geldi :D
    AileHekimi pm benim Saat 7 de onlineyim pm atarsan takılırız paşam Battle priest +7 Hp fabrık set 108 Ap mp rec başka item yok vallaha :D
    Gb cekmedm ama dalga geçen geçsin jrlere yeni başladım :)
  • Bende logos basedeydim di3forspik3 nickimdi basede 1ayda 70k np yapmıştım.iron setli wariorları cleawerla kesiyordum:)
  • Güzeldi tatlıydı o günler :) Ama oyunda farklılıklar olması bunları araştırmak gerçekten eskıyı hatırlatıyor ilk upgrade deneyımım gibi ne sevinmiştim :)
    Andream cok cekısmelı olacak Şimdi saglam takı takamıosn resisstler düşük melle lere karsı neck belt yok çok cekısmelı olcak kanımca ama ağırlıklı asas iş yapar düşünüyorm jamad yapabılırse ciddi hasarlar verebilr :)
  • Bu euko'da güzel para var ya ticaretle 3 günde 1 gb kastım gb 20 liraymış köşeyi döncez bakalım :)
  • Birde böle ortam olaydı krowaz island yapardığğ :D
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.