Şimdi Ara

Knight Online Europe (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşıtız hocam seninle anadolu ticaret meslegız bız rahatız 2 senelık yüzünden sınav isimlerini bile bilmiyorum :D
    Oynayan eşin dostun arkadaşın vesaire varsa bi jumpıng eventten yararlansın kenarda carın bulunsun derım ft ye girip para kasarsın ft saatide geç değil 7.40 gibi güzel bir saatte :)
  • Rosetta serverında; Shard +8 Dv +7 li 80 human asasım satılıktır. Old takı seti var, dd25 spear 20 sword 30 anti defler mevcut. 70 fs'si yok, 80 fs'si alınmadı. Üzerinde bugünün piyasasına göre 5 gblik fragment da var. (Raptor +8 9 gb şu an). Konya ve Antalyadan satılıktır isteyenler pm yoluyla ulaşabilir.
  • Herkes kendi sw sini övüyor
    ardreamda en kalabalık sw hangisi ticareti canlı hilesiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Herkes kendi sw sini övüyor
    ardreamda en kalabalık sw hangisi ticareti canlı hilesiz

Kimsenin öyle birşey yaptığı yok , Rosetta ve Europa oynamaya uygun serverlar şuan için..
  • Gram alakası yok hocam calıstro fln orda oynayanlar bile ölü diyor.
    Bugun jr saatınde rossetta full cekıyordu jr yi kacırdım yeminle :@ ama olsun dolu olsn kacıralım razıyım :)
  • Panelden europe ve rosettaya baktım.aynı sayılirlar.
    ben türklerin az olduğu yerde başlarımda 8ay olcak acaba ardream da iş yaparmıyım bilemiyorum
  • arkadaşlar hilenin ve türklerin en az olduğu server hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Yaşıtız hocam seninle anadolu ticaret meslegız bız rahatız 2 senelık yüzünden sınav isimlerini bile bilmiyorum :D
    Oynayan eşin dostun arkadaşın vesaire varsa bi jumpıng eventten yararlansın kenarda carın bulunsun derım ft ye girip para kasarsın ft saatide geç değil 7.40 gibi güzel bir saatte :)

Aslında +80 charım olsa iyi olurdu gem için sağlık olsun kasarım artık :) Bu arada ben oyunda en çok ticaret işinden zevk alıyorum ve ticaret işinden de iyi anlıyorum eğer piyasa canlı, alıcılar çok ise güzel itemler dizerim diye düşünüyorum :)
  • quote:

Gram alakası yok hocam calıstro fln orda oynayanlar bile ölü diyor.
    Bugun jr saatınde rossetta full cekıyordu jr yi kacırdım yeminle :@ ama olsun dolu olsn kacıralım razıyım :)

19.40 haricinde juraid var mı hala 1tanemi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

quote:

Yaşıtız hocam seninle anadolu ticaret meslegız bız rahatız 2 senelık yüzünden sınav isimlerini bile bilmiyorum :D

Aslında +80 charım olsa iyi olurdu gem için sağlık olsun kasarım artık :) Bu arada ben oyunda en çok ticaret işinden zevk alıyorum ve ticaret işinden de iyi anlıyorum eğer piyasa canlı, alıcılar çok ise güzel itemler dizerim diye düşünüyorum :)

Canlı olmazmı hocam :) Uygun fiyata alırsın aslında premıum karsılıgı oyunda premıumlar ıtem gıbı satılablıyor pazar yapıp alırsın bi car :)

• Sadece 1 tane var diye biliyorum bu konuda bılgısızım :S
  • Sabaha karsi 4:40 da da var diye biliyorum juraid.
  • benim oyun ilk açıldığında kastığım 53 lvl bir karakterim vardı şimdi level jump event ile 74 yaptım bir kenara koydum. Para eder belki ilerde
  • Eskiden çok oynardım.Fakat şimdi geçmişte oynadığım zamanlara üzülüyorum.
  • Euko da pazar ortamı nasıl ticaret yaparak para kazanılabilir mi
  • Neden kazanılmasınkı ? :) Shard raptor dusurerk bile kazanılabılır 12 m fılan ediyor
  • Rosettada 10 m param var sizce ne yapıyım
  • Arkadaşlar Europe serverında durumlar nedir bilen biri aydınlatabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Arkadaşlar Europe serverında durumlar nedir bilen biri aydınlatabilir mi ?

Level Jumping Eventi yapıldı, 50 level olan herkes 73 level oldu ve EXP slotları neredeyse boş, illegaller giderek çoğalıyor fakat GMler kararlı gördükleri yerde uçuruyorlar, Ardream açıldı fakat herkes LJE olduğu için +80 kasmaya karar verdi , anlayacağın Ardreamda şu sıralar pek oyuncu yok. Graypon armorlarda dahil olmak üzere yeni PUS eşyaları geldi. Özetle böyle.
  • Cz koxp laneti oyunda var mi arkadaslar ? Son durum nedir mutlu musunuz oyundan ?
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.