Şimdi Ara

Knight Online Europe (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lys den sonra europe serverinda baslamayi dusunuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Lys den sonra europe serverinda baslamayi dusunuyorum :)

Bekleriz dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakemir

quote:

Lys den sonra europe serverinda baslamayi dusunuyorum :)

Bekleriz dostum

Sagolasin :) merak ettigim bisey var oyundaki ticaret ortami nasil ? Pazarlar canli mi ?
  • Valla aynı uskodaki gibi epey canlı
    Birde ardream geldi inşallah basede gelecek ben onu bekliyorum warrior'um için şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 6 Mayıs 2012; 11:25:47 >
  • Tam benlik o zaman sagol cevabin icin :)
  • Bende warrior dusunuyorumda oyunda dragon sheller mevcut mudur ?
  • Benimde bir bilgim yok henüz 10lvlim ama sen gelene kadar 83 olup item dizerim diye düşünüyorum
  • Europada Skilleri Açık Karus Priest Satıyorum

79%97.5 (80 den düşme)
    70 kalkan +5, 80 alınmadı
    +5 ss +3 lobo hammer takılı
    light belt of life takılı
    old takı set (ske dual rol ep sse) takılı

70 toplu cure açık
    72 toplu buff açık
    74 toplu ac açık
    75 süper parazit açık
    78 2.5k buff açık

fiyat 225 tl indirim takas yok söz konusu dahi değil. bunların dışında charda item yok.
    537 624 73 82.
    hafta içi iş çıkış saatleri ve pazar günleri bütün gün müsaitim. Ankara'dan satılık.
  • Rosettada oynuyorum vallaha oyun canlı fakat ex kasmada sorun yaşayabilirsiniz Jumping event oldugu ıcın slotlar biraz boş 50 lvl olmak sıkıntı yaratabilir fakat 1 lvlken trade vesaire acık 1 gb cekıp sılah fılan alırsanız rahat edersiniz flame mage kasmanız baya rahat olacaktır birde priest bulduktan sonra
    Birde aklınızda bulunsun dırek old flame ringe saldırmayın 55 lvlden sonra takabilirsiniz.
    Warriorun shock stun skıllı kapalıdır usko gibi
    Pk tadı inanılmazdır video programı varsa ticket atarsınız 1 saat ıcınde hapis ve premiuma gerek kalmadan.
    Jamadhar weaponlar war asas dd 25 takanlara karsı dw gibi sag ele takarsınız antısı ıron neckte vesaıre yok buyuk bır avantajdır en ıyısı sword breakerle aynı atack powere sahiptir fakan antisi yok sol el silahı olarak iş yapar.
    Priestle torment atınca korkmayın alan gözüküyor pembe filan çok şekil :)
    Mage skıllerınde baya bi oynama var görüntü olarak manes of fire vururken metor dusuor kafasna minik bazen ekran titriyor vurdukca vurasın geliyor :)
    Cardinal slotları boş kozper yok legal olarak paranızı kasabılırsınız str pri mp recoveriy + fresh str kitap akarr ! :D
    anlatıcaklarımbunlar başlanırmı tabikide başlanır çok güzel bir database yapmışlar gerçekten oyunun temızlenmesını ıstıosanız videonu cek at 2 dakkanı alır adam gibi eylenırsın hapse dusunce adamlar :)
    Rosettada başlamızı tavsıye ederım arkadaşların dedıgı gıbı diğer serverler ölü eupo ve rosetta güzeldir candır eupada bol yabancı var dilinizi geliştirirsiniz ! :D
    Onlıne gm oldugu zaman uste yazmakta sorularınızı sorabılırsınız + gizli gmlerde iş başında ban olaylarında
    Pkda pek rastlamadım uçan magelerimize allah rastlatmasın direk hapsi boylarlar vallaha :D
    Cümleten hayırlı olsun tavsiyem cidden başlayın eskı zewkı asla alamazsınız bunu sölüyorum hıc bı zaman alamayız cunku bılmıyorduk oyunu skıller neye yarıyor bilgimiz yoktu ogrendıkce cazıbesı kalmadı.
    Çok konustum bılıyorm ama bilgilendırmek ıstedım arkadaşları kusuruma bakmayın post kasma amacımda yok olsa uzun uzun tek mesaja yazmam bunuda belırtıyım.
    Serverde mage bollugu var söyliyim para kasıcam dıyorsanız priest yapın derım jrlere kesın gırme şansın var en basıtınden.
    Umarım güzel bir başlangıç olur herkese legal başlayın küfür yemeyin ! :D

• Hala oynayan kaldımı la bu oyunu? On yıllar önce nesillerinin tükendiğini sanıyordum.
  • Gryphon Armorlar gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Rosettada oynuyorum vallaha oyun canlı fakat ex kasmada sorun yaşayabilirsiniz Jumping event oldugu ıcın slotlar biraz boş 50 lvl olmak sıkıntı yaratabilir fakat 1 lvlken trade vesaire acık 1 gb cekıp sılah fılan alırsanız rahat edersiniz flame mage kasmanız baya rahat olacaktır birde priest bulduktan sonra
    Birde aklınızda bulunsun dırek old flame ringe saldırmayın 55 lvlden sonra takabilirsiniz.
    Pk tadı inanılmazdır video programı varsa ticket atarsınız 1 saat ıcınde hapis ve premiuma gerek kalmadan.
    Jamadhar weaponlar war asas dd 25 takanlara karsı dw gibi sag ele takarsınız antısı ıron neckte vesaıre yok buyuk bır avantajdır en ıyısı sword breakerle aynı atack powere sahiptir fakan antisi yok sol el silahı olarak iş yapar.
    Mage skıllerınde baya bi oynama var görüntü olarak manes of fire vururken metor dusuor kafasna minik bazen ekran titriyor vurdukca vurasın geliyor :)
    Cardinal slotları boş kozper yok legal olarak paranızı kasabılırsınız str pri mp recoveriy + fresh str kitap akarr ! :D
    anlatıcaklarımbunlar başlanırmı tabikide başlanır çok güzel bir database yapmışlar gerçekten oyunun temızlenmesını ıstıosanız videonu cek at 2 dakkanı alır adam gibi eylenırsın hapse dusunce adamlar :)
    Rosettada başlamızı tavsıye ederım arkadaşların dedıgı gıbı diğer serverler ölü eupo ve rosetta güzeldir candır eupada bol yabancı var dilinizi geliştirirsiniz ! :D
    Onlıne gm oldugu zaman uste yazmakta sorularınızı sorabılırsınız + gizli gmlerde iş başında ban olaylarında
    Pkda pek rastlamadım uçan magelerimize allah rastlatmasın direk hapsi boylarlar vallaha :D
    Cümleten hayırlı olsun tavsiyem cidden başlayın eskı zewkı asla alamazsınız bunu sölüyorum hıc bı zaman alamayız cunku bılmıyorduk oyunu skıller neye yarıyor bilgimiz yoktu ogrendıkce cazıbesı kalmadı.
    Çok konustum bılıyorm ama bilgilendırmek ıstedım arkadaşları kusuruma bakmayın post kasma amacımda yok olsa uzun uzun tek mesaja yazmam bunuda belırtıyım.
    Serverde mage bollugu var söyliyim para kasıcam dıyorsanız priest yapın derım jrlere kesın gırme şansın var en basıtınden.

Yazınızı beğenerek okudum :) Sizce rosetta mı europe mi başlangıç için daha ideal ? Yabancı dilim iyi bu arada

• Asas açarsak dd25e karşı hangi dagger kullanalım.?
  • Satılık 59 Level Asassin ##Rikimaru##
    Server Rosetta dır.

Evet, oynamak için yeterli vaktim olmadığı için karakterimi satışa koymus bulunuyorum.

+7 4 parça rogue chitin
    +3 DD 10 Full Plate kafalık
    Silver Ear.
    Elf Metal Ear.
    Dual ROL
    Warrior Pendant
    Skeleton Belt

+7 Sherion vardır diğer eli bostur. 70 FSsi yanmıstır(yaktım diye satmıyorum) Yan karakter 72 Leveldir, FS görevi yapılmamıstır ve master değildir, istenitse FS alınıp level düşülerek Ardream e girilebilir.

Fiyatı 150 Liradır.

anilbahadir89@windowslive.com adresine mail atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 8 Mayıs 2012; 16:46:35 >
  • quote:

quote:

Rosettada oynuyorum vallaha oyun canlı fakat ex kasmada sorun yaşayabilirsiniz Jumping event oldugu ıcın slotlar biraz boş 50 lvl olmak sıkıntı yaratabilir fakat 1 lvlken trade vesaire acık 1 gb cekıp sılah fılan alırsanız rahat edersiniz flame mage kasmanız baya rahat olacaktır birde priest bulduktan sonra

Yazınızı beğenerek okudum :) Sizce rosetta mı europe mi başlangıç için daha ideal ? Yabancı dilim iyi bu arada

Teşekkür ederim öncelikle.
    bence rossetta başla derim ben baya zevk alıyorum + hala bu oyunu oynayan varmı diyenlerı anlayamıyorum bu oyun ap ayrı bir aşk yani bırakamıyosun sigara içmiyorum içki öle içmiyorum oyun oynuyorum abi en buyuk derdiniz knight olsun ne diyeyim :)
    Kardeşim istersen bana bi pm at bugun saat 6.30 gibi eu ko ya gecicegım beraber takılırız pm den ulaş bana o saatlerde forumda ol :)
    Yardımcı olduysam ne mutlu bu arada sorusu olan pm yolu ile ulaşsın polemık yeri değil burası knightı begenmeyen varsa baska konu açsın burda ınsanları bılgılendırıyoruz adamların keyfinde ediyosunuz :/

• ozieekus gerçekten güzel yaşmış, bu aralar çok online olamıyorum ama dün ft için girdiğim zaman aralığında baya bir kişinin hapse yollandığını bir kısmınında banlandığını gördüm cidden keyif vericiydi

Şuan en büyük sıkıntılardan biri lv jump eventıyla beraber oyun hayatını 40-50lv arasında geçiren yaşı küçük arkadaşlarımızdan oluşan kesimin artık 72+ charlarının olması Bdw'deki hiçbir profesyonellik içermeyen hareketlerinden, konuşmalarında kolaylıkla anlayabiliyorsunuz şöyleki paramun slotunun bir raconu vardır, euko'da hiçbir zaman uskodaki kadar iyi uygulandığını görmedim ama sanırım artık hiç kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

ozieekus gerçekten güzel yaşmış, bu aralar çok online olamıyorum ama dün ft için girdiğim zaman aralığında baya bir kişinin hapse yollandığını bir kısmınında banlandığını gördüm cidden keyif vericiydi

Şuan en büyük sıkıntılardan biri lv jump eventıyla beraber oyun hayatını 40-50lv arasında geçiren yaşı küçük arkadaşlarımızdan oluşan kesimin artık 72+ charlarının olması Bdw'deki hiçbir profesyonellik içermeyen hareketlerinden, konuşmalarında kolaylıkla anlayabiliyorsunuz şöyleki paramun slotunun bir raconu vardır, euko'da hiçbir zaman uskodaki kadar iyi uygulandığını görmedim ama sanırım artık hiç kalmamış

Teşekkür ederim kardeşim. O konuda sana hak veriyorum fakat adamlarda player toplama amacı var unutmayalım bizde böyle başladık oyuna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

80lv int light mage'de herşey dahil bufsuz 2.5k hp nasıl sizce beyler europa serverı için? Statlar 225mp 160int 72hp olacak

2160 hp oluyor 180int 227mp yapınca

Ben lr magede iyi bir kitleme oranı için 180int verilmesi taraftarıyım ama şu durumda zor gözüküyor..

Aklında bulunsun int kıtleme kapasıtesını asla arttırmaz.
    Kıtlemeyı ınt veren staflar arttırır krowaz staffları gibi Lr gr olursan ciddi işler yapabılırısn kı benım dusuncem gr olman lr sansı bıraz dusuk ama kesın dondurmak daha temız oluyor 180 int gibi bişey yapma derim sacmalık olur benim paper lr andream carım vardı dalga gecen coktu ama kesın kıtlıyodum kıtleyen skıller cogunlukla 45 39 18 42 lwl skıllerıdır dığerlerı daha az sans ıle kıtler

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim öncelikle.
    bence rossetta başla derim ben baya zevk alıyorum + hala bu oyunu oynayan varmı diyenlerı anlayamıyorum bu oyun ap ayrı bir aşk yani bırakamıyosun sigara içmiyorum içki öle içmiyorum oyun oynuyorum abi en buyuk derdiniz knight olsun ne diyeyim :)
    Kardeşim istersen bana bi pm at bugun saat 6.30 gibi eu ko ya gecicegım beraber takılırız pm den ulaş bana o saatlerde forumda ol :)
    Yardımcı olduysam ne mutlu bu arada sorusu olan pm yolu ile ulaşsın polemık yeri değil burası knightı begenmeyen varsa baska konu açsın burda ınsanları bılgılendırıyoruz adamların keyfinde ediyosunuz :/

Cevabın için teşekkür ederim :) Ben lys'e hazırlanıyorum malum sınava 1 ay kaldı, sınavdan sonra başlamayı düşünüyorum.

• Yaşıtız hocam seninle anadolu ticaret meslegız bız rahatız 2 senelık yüzünden sınav isimlerini bile bilmiyorum :D
    Oynayan eşin dostun arkadaşın vesaire varsa bi jumpıng eventten yararlansın kenarda carın bulunsun derım ft ye girip para kasarsın ft saatide geç değil 7.40 gibi güzel bir saatte :)
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.