Yeni paketle birlikte 1.serverlarda pazar açılması ve krowaz item basımı eklendi. 3 Mayıs a kadarda level atlama eventi var. Hareketlenme olucaktır.
biraz daha bilgilendirebilir misin
ona göre pcye ek ram falan alıcam
Eukoda farmerlara büyük darbe vuruldu. Artık wall hack içinde hapis var (şu an sadece krowazda olabilir) ama en önemlisi hapise ilk girişte her yaratıktan 50 şer tane kesilmesi gerekiyor. Kimse 50 tane kesmez. Böyle giderse koxp biter. Ben euko da başlamayı düşünebilirim gidişata bağlı.
3 kişi europada 0dan başlamayı düşünüyoruz karus olarak
taa ne zaman dedik size eukoda da koxp çıkacak emekler boşa gidecek ama havaya konusutk galiba. yok aga gm hep oyunda oyun çok güzel diyordunuz az önce bi girdim usko daha iyi gerçekten
Tekrar baslamayı düşünüyordum ama server hakkında baya olumsuz şey yazılmış hevesim kaçtı.
Tam başlamaya karar veriyorum sonra bu konuya gelip bakıyorum hevesim kaçıyor.
kospla level/para kasarım... multi ile 5 çar açıp pazar yaparım diyen.. hiç boşuna zahmet edip geçmesin eukoya.... canı sıkılır... usko süper bence... uskoda takılın... hem anlaşabileceğiniz bi sürü arkadaş bulursunuz uskoda...
euko şuanda öldü level jumping event mahvetti
Europada kasmaya başladık bayağı kalabalık bir server callisto'yu hiç öyle görmemiştim
Amaçsız oynuyorum bu sefer öyle eskisi gibi hedeflerim felan yok çünkü bdw de kosperlarla karşılaşınca tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
juraidler güzel geçiyor ikidir. bdw de aynı şekilde. bugün girdiklerimde koxpa denk gelmedim. fakat bundan önceki girdiklerimde sövdüm saydım çıktım. 2 tane bp koxper priest denk geldi birkaç defa. allah belalarını versin. ölmüyorlar mümkün değil. 1.5k vuruyorum spike ile. hp inmiyor. bugün ee çıktı gemden de. biraz moral yerinde.
ayrıca zabita nickli bir adam var pazar bozan. ona da saygılarımı sunuyorum.
yazıklar olsun, günlerce elle kastım callistoda zar zor 70 oldum. akşam 7 ye kadar çalışıp 7 den sonra elle kasarak 4 ayda 70 olmuştum en azından elle kasmanın zevkini tatmıştım. şimdi lvl jumping geldi. ne anladım bu işten, hani nerde profesyönellik. aldığımız exp preler boşunamıydı. ne zaman knight oynasam hüsranla bitiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
yazıklar olsun, günlerce elle kastım callistoda zar zor 70 oldum. akşam 7 ye kadar çalışıp 7 den sonra elle kasarak 4 ayda 70 olmuştum en azından elle kasmanın zevkini tatmıştım. şimdi lvl jumping geldi. ne anladım bu işten, hani nerde profesyönellik. aldığımız exp preler boşunamıydı. ne zaman knight oynasam hüsranla bitiyor.
Mayıs 3'e kadar ama yapan yaptı, haklısın o konuda dostum
Arkadaşlar sınavlarım yüzünden bırakmıştım oyunu 2 ay öncesine kadar.Şu an tekrar başlanabilirliği varmı ?
3 arkadaşla eukoya başlamayı düşünüyoruz pre ve kosp ile sadece exp icin kullanacağız tabiki. zevk alınır mı .3senedir oynamıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: muhacir
3 arkadaşla eukoya başlamayı düşünüyoruz pre ve kosp ile sadece exp icin kullanacağız tabiki. zevk alınır mı .3senedir oynamıyoruz
Kosp kullanacaksanız gelmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Leroyy
quote:
pre ve kosp ile bi ayda kac level olunur ?
quote:
quote:
quote:
Zaten 50-55 bişey yapınca direk +75 oluyosun,böyle bişey vardı.. Onun üstünü de koxpla kasacaksan 1 ayda olursun 80.. Olan bize oldu anasını satayım,it gibi exp premiumla 1 ay kastık 77 level olabildik.. Bizim emeklere yazık valla yav..
quote:
Orijinalden alıntı: H. Upmann
quote:
quote:
quote:
Zaten 50-55 bişey yapınca direk +75 oluyosun,böyle bişey vardı.. Onun üstünü de koxpla kasacaksan 1 ayda olursun 80.. Olan bize oldu anasını satayım,it gibi exp premiumla 1 ay kastık 77 level olabildik.. Bizim emeklere yazık valla yav..
usta hangi serverdan baslayalım önerin var mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: H. Upmann
quote:
quote:
quote:
usta hangi serverdan baslayalım önerin var mı?
Callisto harici her yerde başlayın ya.. Bildiğin hiroşimaya,çernobile döndü server.. Şubat ayında iğne atsan yere düşmezdi,şimdi 50 katlı gökdeleni devirsen yere düşüyor..
quote:
quote:
quote:
quote:
Şu olayı biraz açarmısınız 50-55 ten sonra nasıl 75 olunuyor arada dağlar var