Şimdi Ara

Knight Online Europe (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [EUKO] Callisto'dan Satılık 71 lvl Rogue; Gittigidiyor.com'dan
    Karakter adı: CriticalWave
    Öncelikle charwww.gittigidiyor.com üzerinden yapılacaktır. yada itemi kötü bir 80 warrior veya priestlede takas olur.
    hafta içi akşam 8den sonra online'ım, diğer saatler işyerindeyim..
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/criticalwave-callisto-71-lvl-rogue-itemli-55098342

buradan inceleyebilirsiniz.

İtemler:
    +8 Shard
    +8 Mirage dagger
    +8 Shell Pauldron
    Howling rooster
    Old Ske
    2x old rol
    Old eme
    Old wp & ol pp
    Old Elf belt
    gerisi 70 quest shelleri.
    1 tane National Change sc var satılıcak 1gb değerinde.
    20m para var.
    70 dagger görevi yapılmadı duruyor

200 TL fiyat verdim, 200 TL 80 charlar var ama içinde +8 shard falan bulamazsınız. Gb fiyatını hesaplarsanız 250 tl den fazla tutuyor ki ben bu chara fazlasını harcadım premium, gb falan filan.

Ulaşım:
    msn: serdargunaydin@windowslive.com
    şartlarda anlaşınca Telefon msn'den verilcektir.

Bu benim ilk char satışım değil.
    1 defa 2008 de Knight online'dan satış yaptım
    2 defa Silkroad Online'da satış yaptım
    1 defada aracı olup başkasının charını sattım.
    bu silkroaddaki satış konum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_31052280/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35098869
    adıma açılmış güven sorusu:
    http://resim.donanimhaber.com/m_35081604/mpage_1/f_/key_MetalWave_//tm.htm#35098927

Buda resimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 24 Mart 2012; 20:43:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/criticalwave-callisto-71-lvl-rogue-itemli-55098342
    gittigidiyordan satıyorum charımı almak isteyen ilgilensin. lvli düşük ama itemleri yapmak için ytl harcayacaksanız almaya değer.

Hayırlısı olsun. (FnL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

gittigidiyordan satıyorum charımı almak isteyen ilgilensin. lvli düşük ama itemleri yapmak için ytl harcayacaksanız almaya değer.

Hayırlısı olsun. (FnL)

tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

europa bomboş yav

Callistoda aynı :)))
  • arkadaşlar ben euro ko'da yeniyim, tezgah kuramıyorum ve kimsede tezgah kurmamış, kafalarında yazılar yazıyor sadece yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

arkadaşlar ben euro ko'da yeniyim, tezgah kuramıyorum ve kimsede tezgah kurmamış, kafalarında yazılar yazıyor sadece yardımcı olabilir misiniz ?

sadece 2. serverde tezgah açılıyor ve 2 serverdede o tezgah gözüküyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

arkadaşlar ben euro ko'da yeniyim, tezgah kuramıyorum ve kimsede tezgah kurmamış, kafalarında yazılar yazıyor sadece yardımcı olabilir misiniz ?

sadece 2. serverde tezgah açılıyor ve 2 serverdede o tezgah gözüküyor

tşk ederim
  • Callisto'da user sayısında gözle görülür bir azalış var.Oyunda olanların bir kısmı da charlarını satmaya çalışıyor zaten.Diğer serverlara da bir göz atayım dedim.Europa'da da çok kişi yoktu.
  • koxp oyunu perişan etti. bütün priestler koxpcu. bdw lerde savaşlarda hiç bir priye dalamıyorsun. bdwler de zaten koxpcu pri bir geliyor karşıdada yoksa perişan oluyor. eslantta paramunlar bomboş kimse oynamıyor.
  • 1-2 sayfa önce birisi demiş hiç koxp yok diye dün chaos a giriyim dedim girmez olaydım herkes wall hack tam kesicem kaçıyo adam
  • Bende bir TÜRK üm ama şimdi daha iyi anlayabiliyorum adamların neden türk ip sini oyuna almadıklarını.Biz bu kafada olduğumuz sürece legalkasan arkadaşlarda rahat davranmasın gün gelecek oyundaki bütün türklere ban atılacak böyle giderse.

Ulan 2 np veriyor bdw de adam kessen ne olur kesmesen ne olur.Şu koxpu neden açıyosun ? Hepsinin Allah belasını versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satruyto

Bende bir TÜRK üm ama şimdi daha iyi anlayabiliyorum adamların neden türk ip sini oyuna almadıklarını.Biz bu kafada olduğumuz sürece legalkasan arkadaşlarda rahat davranmasın gün gelecek oyundaki bütün türklere ban atılacak böyle giderse.

Ulan 2 np veriyor bdw de adam kessen ne olur kesmesen ne olur.Şu koxpu neden açıyosun ? Hepsinin Allah belasını versin...

türk ip sine kapatması bence sözleşme gereği. k2network koydurtmuştur. sonuçta okadar türk oyuncausu var elinden alınmasını istemez. okadar engellemek istese euko id girişine değil server girişinede block koyardı ozaman daha zor girilirdi oyuna. şuan hss açıyoruz id şifre yazıyoruz sonra tekrar hss yi kapıyoruz oyunda ne lag var nede dc.
  • quote:

quote:

Bende bir TÜRK üm ama şimdi daha iyi anlayabiliyorum adamların neden türk ip sini oyuna almadıklarını.Biz bu kafada olduğumuz sürece legalkasan arkadaşlarda rahat davranmasın gün gelecek oyundaki bütün türklere ban atılacak böyle giderse.

türk ip sine kapatması bence sözleşme gereği. k2network koydurtmuştur. sonuçta okadar türk oyuncausu var elinden alınmasını istemez. okadar engellemek istese euko id girişine değil server girişinede block koyardı ozaman daha zor girilirdi oyuna. şuan hss açıyoruz id şifre yazıyoruz sonra tekrar hss yi kapıyoruz oyunda ne lag var nede dc.

hocam ben nerdeyim sen nerdesin be

• quote:

quote:

quote:

hocam ben nerdeyim sen nerdesin be

oyuna çok sinirim bozuldu ben heryerdeyim :D

• quote:

Sadece turklere ait bisi degil ki ip kisitlamasi. Ben Yurtdisinda oynuyorum buradanda giris yapilmiyor.
    Ama gercekten oyunu katleden bizleriz . Bi tane gevur kosp acmis oynuyor goremezsin. EURO ko icin konusuyorum . usko ne alemde bilgim yok .

• hss ile giriş yapamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

hss ile giriş yapamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?

bendede aynı,şimdi hss'yi sildim tekrar kurdum gene aynı
  • ya kasarken tamam da , pvp de koxp kullanınca ne oluyor yani? pes te beginner açıp realle 10 atıp sevinmek gibi koxpla np kasmak . Halbuki koxp olmasa +9 adamları bile alt edicek yüzlerce insan var ama ....
  • Sanırım euko nunda sonu geldi... Eskisi gibi aktif değil konu :))
  • Helios ölümcül vuruşu yaptı. Kaybeden Euko oldu.
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.