Şimdi Ara

Knight Online Europe (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalet88

quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet88

arkadaşlar yeniden başlayacağım. 1.hangi serverda başlayayım. 2.hala hotspot ile mi giriş yapılıyor.
    3. Ardream veya base var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

1) İstediğinde başlyabilirsin ben Rosetta'dayım
    2) Evet halen hotspot shield ile giriliyor
    3) Hayır yok sadece cz var.

hmm ardream veya base gelmiştir diye düşündüm. O kötü olmuş, şu an hiç kasmak istemiyorum. Bi 59 veya 69 olup item kasmak şu an işime gelirdi.Neyse bi açalım artık bakarız. hangi server kalabalıksa orda başlayım o zaman.

bu ay içerisinde gelecek deniliyordu ardream

• Start var mı sizde?
  • Genel olarak yok şuan hocam
  • Geldi start
  • hangi server daha kalabalık. başlığı inceledim. callistoya birisi fazla demiş birisi kimse yok demiş. çok kararsız kaldım. troya hakkında pek bişi göremedim.
  • arkadaşlar bu siteye giriyorum http ://www.nttgame.com/ sonra 2 oyun var ko ve diğeri sonra kaydoluyorum ko tarafına tıklıyorum sayfa çok yavaş açılıyo bazı yerleri açılmıyo hatta sonra download a tıklıyorum açılmıyor deli oldum sabahtan beri yüklemeye çalışıyorum biri site verebilirmi
  • Callisto'ya gelmeni tavsiye ederim, koxp falan çok az.
  • arkadaşlar sonunda siteden yükledim ve kurdum ama şimdi patch atmıyor az önce forumda dolaşırken görmüştüm ama kaybettim nasıl çözücem bu sorunu birde oyuna nasıl bağlanıcam hotspot falan varmış
  • flood yaptığım için özür dilerim sonunda oyunu açtım beni callistoda kasabilecek olan varmı şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _katalitiksoba_

flood yaptığım için özür dilerim sonunda oyunu açtım beni callistoda kasabilecek olan varmı şimdiden teşekkürler

Karus-human? Eger karussaniz yardim etmeye calisabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

flood yaptığım için özür dilerim sonunda oyunu açtım beni callistoda kasabilecek olan varmı şimdiden teşekkürler

nickin nedir senin hocam:)

karussanız ve eğer müsait olursam bende yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

+6 Basma Taktiği

[DHTUBE=http://www.yoututu.be]

Not : 10 item'den 10'ununda bu şekilde +6'ya geçirdim.Kesinlikle %100 değildir. Sadece bu şekilde her itemimi 6 yaptım. Paylaşmak güzeldir =)

Burada her ne kadar saçma desenizde anlatmak istiyorum.

Taktiğim :

+1'den +2'ye :İlk olarak iteme sağ click - ardından 1. slota " BUS " u koy.
    +2'den +3'e : aynı şekilde itemi sağ click - ardından 1.slota " BUS " u koy.
    +3'den +4'e : tekrar itemi sağ click - ardından 4. slota " BUS " u koy.
    +4'den +5'e : burada ilk olarak " BUS " u sağ click , ardından iteme sağ click
    +5'den +6'e : iteme sağ click ardından " BUS " u 5. slota koy

Dip not : acele ederek basmayın , videoyu izleyin gerekirse aynılarını yapın ve özellikle anvil sarı yandıkdan sonra - sönmeden o sarı ışık - basın.Deneyenler yorumlarını yazarsa sevinirim.

Kesinlikle alıntı değildir. Tamamen kendime göre yarattığım bir fenomendir. Olur olmaz kesinliği yoktur. Bu şekilde her itemi yaptım.

Bunu deniycem hacı

• Çok sansliydim bu sabah. Oyunu birakma umidiyle dual md8 i ucuzdan sattim. raptor +1aldim dumduz +7 e gecti. Hb+6 aldim. Chitin ve md+7 i yakip raptoru salladim raptor +8 oldu. 2dk sonra nasilsa kârdayim diye hb yi salladim +7 oldu :D 5gbden 10dk da 20gb oldu. Oyun 2 keredir birakmiyor pesimi daha once de ds 7 basmistim. Bu sefer kacari yok birakicam. Troyada rapt 8 ve hb7 satilir. Gb ya da tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Çok sansliydim bu sabah. Oyunu birakma umidiyle dual md8 i ucuzdan sattim. raptor +1aldim dumduz +7 e gecti. Hb+6 aldim. Chitin ve md+7 i yakip raptoru salladim raptor +8 oldu. 2dk sonra nasilsa kârdayim diye hb yi salladim +7 oldu :D 5gbden 10dk da 20gb oldu. Oyun 2 keredir birakmiyor pesimi daha once de ds 7 basmistim. Bu sefer kacari yok birakicam. Troyada rapt 8 ve hb7 satilir. Gb ya da tl.

Ytl ile sat kurtul :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

quote:

FnL ya senin? :P
  • Troya Satılık itemler.

• +8 Raptor : 160 Lira.
    • +7 Hell Breaker : 100 Lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

quote:

evet karusum nickim adam_king

• Merhaba arkadaşlar ,

Kişisel sebeplerimden dolayı charımı satmaya düşünüyorum.Server piyasasına göre çok uyguna bırakıcağımı söyleyebilirim. Server geneli çok iyi , genel olarak çalışan insanların toplandığı bir server diyebilirim " - TROYA " o sebep ile akşamları saat 17.00 dan 00.00'a kadar pk'dan fazlasıyla zevk alırsınız.

Karakterin özellikleri :

Nick : W7K2D - MAGE
    80 Lv. Tüm skilleri açıktır.
    +8 Set crimson / +7 bot.
    İron Neck / 2x Sse / 2x old Fr / Ske belt
    Hell Blood +7 / Dried Shild +7 / +0 Scorpion Shield / 25 DD / Talia'lar ( %105 DD koruma oluyor )
    Clan ve üzerinde toplamda 600 k np mevcut.

Fiyat : 600 YTL

Knight Online Europe Knight Online Europe

Askerden 1 kare :D

Knight Online Europe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 21 Mart 2012; 10:32:04 >

• Bırakmana üzüldüm, iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Merhaba arkadaşlar ,

Kişisel sebeplerimden dolayı charımı satmaya düşünüyorum.Server piyasasına göre çok uyguna bırakıcağımı söyleyebilirim. Server geneli çok iyi , genel olarak çalışan insanların toplandığı bir server diyebilirim " - TROYA " o sebep ile akşamları saat 17.00 dan 00.00'a kadar pk'dan fazlasıyla zevk alırsınız.

Karakterin özellikleri :

Nick : W7K2D - MAGE
    80 Lv. Tüm skilleri açıktır.
    +8 Set crimson / +7 bot.
    İron Neck / 2x Sse / 2x old Fr / Ske belt
    Hell Blood +7 / Dried Shild +7 / +0 Scorpion Shield / 25 DD / Talia'lar ( %105 DD koruma oluyor )
    Clan ve üzerinde toplamda 600 k np mevcut.

Fiyat : 600 YTL

Knight Online Europe

Hayırlı satışlar. Server char item açısından bence çok uygun.Boşta olsaydım kesinlikle düşünürdüm.

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.