Şimdi Ara

Knight Online Europe (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

garp +7 90 m falan eder max.

Koxp var mı hala Troya'da? Bu arada 79 %20 +7 Shardlı falan orc asas charım satılıktır alıcı olursa yönlendirirsin bana hocam.

Akşamları 19.00 = FT vakti
    19.40 : JR vakti

akabinde cz full oluyor. Humanlar bu sefer ağırlıkda. Koosp bir işe yaramıyor cünkü gerçekden cok fazla oyuncu var. Aklımda bulunsun =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

garp +7 90 m falan eder max.

Koxp var mı hala Troya'da? Bu arada 79 %20 +7 Shardlı falan orc asas charım satılıktır alıcı olursa yönlendirirsin bana hocam.

Akşamları 19.00 = FT vakti
    19.40 : JR vakti

akabinde cz full oluyor. Humanlar bu sefer ağırlıkda. Koosp bir işe yaramıyor cünkü gerçekden cok fazla oyuncu var. Aklımda bulunsun =)

Sizin clan hala devam ediyomu domine etmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

JonasTeam DonanımHaber' e Saygılar. Callisto Akar. Only LEGAL ;)

Legal yazmışsın bi de hiç güleceğim yoktu
    Hepiniz çoluk çocuksunuz Jr'de çöp mü toplayan dersin,brahmanda koxpla kasan mı dersin hepsi sizde.Party chatten yazılan yazı da zaten seviyenizi belli ediyor.
  • E 1 E 2 serverlari hata veriyor bende. Suanda oyuna girebilen varmi???
  • quote:

Şuan varya sana söyleyecek söz bulamıyorum,özellikle CZ'de SH eksik etmeyen Marquez denilen eziğe. Birde legal demişler,CZ'de kullanmadığınız program yok Eslantı felan zaten düşünemiyorum. Bari yalan atmayın yalan !!
  • Beyler Genelde bi sorunmu var yoksa SADECE benmi giremiyorum oYUNA ???

e1 e2 serveri hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Şuan varya sana söyleyecek söz bulamıyorum,özellikle CZ'de SH eksik etmeyen Marquez denilen eziğe. Birde legal demişler,CZ'de kullanmadığınız program yok Eslantı felan zaten düşünemiyorum. Bari yalan atmayın yalan !!

NeBu Çekememezlilik Koçum. O yaş falan diyen arkadaşda liseye gidip bize laf atan birisi galiba.

• Sen neyin çekememezliğinden bahsediyorsun? Marquez'in kulakları çınlamıyor mu? Karus tarafı her online gördüğünde tüm sülalesine saydırıyor sen hiç merak etme zaten. Kullanmadığınız hack programı yok,gelmiş legal oyundan bahsediyorsunuz. İki yüzlülük böyle birşey olsa gerek !
  • Ulan kullanmadığınız hack yok, gelmiş bir de legal diyorsunuz
  • Euko nasıl beyler guzelmi ? 1 yıldır falan oynamıyorum ko yu. Koxp varmı eukoda? Exp kasarken koxpsuz kasabilirmiyiz ? Birde hangi serverda başlamalıyım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

NeBu Çekememezlilik Koçum. O yaş falan diyen arkadaşda liseye gidip bize laf atan birisi galiba.

Neyse sizin yüzünüzden ceza almayalım şimdi, sizin ne mal olduğunuzu herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéRo -- 16 Mart 2012; 1:19:19 >

• quote:

siz mi legalsiniz ?yürüyün gidin işinize boş konuşmayın burada

castilloda oynayanlar sizin ne oldugunuzu gayet iyi biliyor.

chatta sizin kadar küfür yiyen bi clan yok galiba ?
  • JonasTeam'den başka küfür yiyen clan yok ki
  • kxplarının süreleri falan bitti heralde ondan böyle bişey yapiyolar

AuerBach zaten gerekli açıklamayı yapmış resimdede
  • şifre hatası alan var mı ?
  • europada kısa süre oynamıştım.... ağırlıklı olarak pazarda takılmıştım..sonra gbleri satıp tekrar uskoya döndüm...ve pişman oldum...

dün akşam tekrar eurapada bir karakter açtım.... biraz level kasıp bıraktım... uskodan farklı olarak ben maradonda kosp görmedim....

diğer pazar yaptığım karater ile CZ ye baktım...4 party vardı human tarafında... chaosa girdim hiç hile kullanan görmedim... yani kimse duvarlar girip çıkmıyodu

şimdi yeniden bir karakter kasmak istiyorum..ama çok çok çok yavaş kasıcam.... günde 1-2 saat ya girerim ya girmem.. pre flanda almak gibi bir niyetim yok....

EUROPA serverında oynayanlardan ricam CZ durumu hakkında bilgi verebilirler mi ? herkes full item mi iniyor CZ'ye... ayrıca CZ deki oyuncu sayısı nasıl... h.içi 4 party human gördüm... h.sonu muhtemelen dahda fazla olur gibi geliyor.
  • bendemi hata var yoksa server kapalımı şuan?
  • quote:

Küfür etmek istiyorum. biri alsın şunu dışarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3

Euko nasıl beyler guzelmi ? 1 yıldır falan oynamıyorum ko yu. Koxp varmı eukoda? Exp kasarken koxpsuz kasabilirmiyiz ? Birde hangi serverda başlamalıyım ?

Hiç koxp yok kardeşim callistoya gelebilrsin
    Bu arada bu olayın 2 yuzlulukle alakası yok inkar eden kim ?
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.