Şimdi Ara

Knight Online Europe (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm zaten çok fazla kar etme ihtimalim yok riskli iş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Troya'da +7 DS satıyorum. 100TL

uzun süredir aradğım bir itemdir. Lâkin +6 bastım şuanda ve buda bana yeterli i güzel fiyat
  • Tek oynayınca bu oyunun hiç zevki çıkmıyor. 66 Levele kadar kastım. 2 tane hb yaktım. Oynamak için zevkde kalmadı. Her slot koxper dolu(Troya). Pazardayım bayağıdır. Upgrade olan item oldumu kendimi frenliyemiyorum lanet olsun. Kaç tane item yaktım. Neyse En kalabalık server europa diyolar. Oraya geçmeyi düşünüyorum. Troya'da gb karşılığı char almayı düşünüyorum Europadan. Priest 72+ olsun kaafidir. Benim charla takasda düşünebilirim. 66 Lvl Orc bp priest foverin old itemler felan üstünü full +8 str yapabilirim duruma göre. Şimdilik sattım onları pazardan çıkmadığım için. Ayrıca char human olması gerekiyor. Orc oynamak istemiyorum her harita turuncu insanın oynayası gelmiyor. Yan char var 61 Level Warrior.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynacy -- 12 Mart 2012; 18:14:56 >
  • Gm'ler iki gündür oyuna uğramaya başladı.Çok fazla koxper göremedim Callisto'da
  • Europa da karus legal team varsa bana ses etsin expe yeni çıkıyorum troyadan sıkılmış biri olarak europa ilaç gelicektir bana 60 olmak üzereyim şuan. :D
  • Europa'da açtım bi arkadaşımlı mage kasıyoruz şuan için 35 filan olduk 1 günde yalnız koxper'lar insanın canını sıkıyor, Gm ismi bilen varsa yazabilirmi konuşmak adına...
  • Callisto da Human JigglyPuff sürekli madendeyim sohbete açığım pek level kasmadım belli bir miktar nakit ve item ayarlamadan pek kasma hevesim yoktu biraz nakit toparlayınca bişeyler dizmeyi hedefliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Troya'da +7 DS satıyorum. 100TL

uzun süredir aradğım bir itemdir. Lâkin +6 bastım şuanda ve buda bana yeterli i güzel fiyat

Teşekkürler. Clana duyurursan memnun olurum
  • 60 olmak üzereyim eslanta geçtiğimde yardımlarınızı bekliyorum :D
  • Troya'da normal rol satıyorum. Almak isteyen pm atabilir 85M.
  • +0 HELL BREAKER'A +7 GARP veriyorlar server Troya iyimi sizce yapsammı takas?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynacy

+0 HELL BREAKER'A +7 GARP veriyorlar server Troya iyimi sizce yapsammı takas?

tabiiki iyi hb +0 en ason 80m civarıydı garp 7 200 eder.. ha alacak glacier mage var mı onu bilemem ama +0 hbden değerli olduğu kesin
  • Ticaret yapıyorum alacak yoksa mantıklı bi takas değil gibi. +6 Elysium ile takas yapacam bakıcaz artık.
  • garp +7 90 m falan eder max.
  • Bastııım
     Knight Online Europe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 13 Mart 2012; 17:56:05 >
  • Tebrikler hocam
  • Abbys'deki görevleri zorlanarak yapıyorum ne potçu var ne sundries.DKlar ebesinin nikahından görüp vurmaya geliyor.Saçma sapan bir şey olmuş abyss.

Ulan bu kadar saçmalık görmedim 3 kere öldüm potsuzluktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pierce-34 -- 13 Mart 2012; 21:55:33 >
  • Evet en sonunda 60 olabildim.Itemları önceden topladığım için masterı da açtım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Evet en sonunda 60 olabildim.Itemları önceden topladığım için masterı da açtım :D

tebrikler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

garp +7 90 m falan eder max.

Koxp var mı hala Troya'da? Bu arada 79 %20 +7 Shardlı falan orc asas charım satılıktır alıcı olursa yönlendirirsin bana hocam.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.