Şimdi Ara

Knight Online Europe (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırmızı kutudan ii düştü.Bugün üçün kırdırdığım kutuydu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Ucuza almışsın md'yi :D iki gün önce 11m'den almıştım pauldron'u :D

Ucuz etin yahnisi yenmiyor diye boşa dememişler. Ucuza aldım ama satamadım +8 e gümledi bende bıraktım zaten. maradonda 20 kişi var hepsi a-f-k ne item alınıyor ne satılıyor.
  • Dye denen şey ne işe yarar. ne kadar eder
  • Beyler 57 level oldum +8lerden para kasmak iyice zorlaştı artık.Başka yollar önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

Dye denen şey ne işe yarar. ne kadar eder

Bu tam bir muamma işte.
  • Herhangi bir karakterimi ban yerse, hesabın tamamına mı erişim kapanıyor.Yoksa sadece o karakter mi ? Yan charlara falan girebiliyor muyuz ?
  • quote:

Herhangi bir karakterimi ban yerse, hesabın tamamına mı erişim kapanıyor.Yoksa sadece o karakter mi ? Yan charlara falan girebiliyor muyuz ?

Normal knightta tüm account ban yer. Europada ne oluyor bilmiyorum.
  • Bu bdw'de afk olmanın pot parasıyla falan alakası yok.Tamamen uğraşılmadan gelen expi alma çabası.Gereksiz yere girerek kırmızı kutu almaya çabalayan insanları sabote ediyorlar.

Afk olan adam pişkin pişkin human olan karakterim için yaptım dedi ya, "Türk müsün? dedim" evet dei.Bunu bizden başka yapan var mı çok merak ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pierce-34 -- 10 Mart 2012; 22:30:41 >
  • Oyunu zevk icin oynayan cok az. Resmen herkes char,gb kasip tlye cevirme derdinde. Fakirin fukaranin emek hirsizlarinin yuvasi olmus anasini sattigiminin oyunu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Nietzsche

+7 chitin gögüslük ve 2 m verip +7 md aldım satayımmı yoksa takayımmı karar veremedim.

süper takasmış alsında

dye ise saç sakal değiştirmeye yarıyor diye biliyorum

para kasma yöntemi olarakta cz de mastodon kessinler 10 dk da 500k kastim daha demin
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

quote:

Troya'yada bekleriz arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Zombilere baktım troya 1-2 bomboş. Bu mage'ler nerede kasıyor acaba? Smilodon vs. bomboş 1-2 yine heralde herkes 60+ oldu artık.

edit. Grell'de 1 tane koxper var tek başına slot dönüyor HH bomboş, moradondaki slotlar bomboş. Bir apeyle eslanta bakmadım. Tüm server lar böyle mi ki oyun bomboş.

Sizi W7K2D arkadaşımız yanlış yönlendirmiş.Hatta buradaki tüm arkadaşlarımıza sırf cz de kesecek 2-3 tane adam olsun diye herkesi troyaya davet ediyor ama..

Şunu söylemek isterim.Ben yaklaşık 1 ay önce bıraktım oyunu ama şu an EN kalabalık EN koxpsuz EN seviyeli server EUROPA'dır.W7K2D arkadaşımdanda rica ediyorum insanları yanlış bilgilendirmeyin.Diğer serverlarda paramunda elle kasmanız imkansız full k0xp.Europada ise k0xplu olanı slota sokmazlar.

Tekrar söylüyorum.W7K2D arkadaşları sırf 2-3 tane user artsın diye yalan yanlış k0xplu serverlara yönlendirme sen bir hata yaptın troyada başlamakta ama milletide aynı durumun içine sokman çok yanlış.

ayrıca size şöyle bir örnek verebilirim.Troyada 1000 user varsa Europada 3000 user vardır.Ve en legal koxpsuz serverdir.Aksini iddaa eden varsa sadece bi Europa 2 maradonunu ve daha sonra troya 2 maradondaki pazarları gezsin anlarlar :)

Sende gelebilirsin Troya'ya yardımcı olabilirim.

Troya'da başlıcak arkadaşlar , Dh'den olduğunuzu belirtmeniz yeterlidir.

Pm : W7K2D

Her serverda olduğu gibi bu serverında durumu aynı'dır.19.40 - JR'den sonra cz zevki paha bicilemez.Gelin kendiniz görün ona göre seciminizi yaparsınız.

Troya güzel server'dır.

- Ayriyetten hakkımda yaptığınız asılsız iddaa'lar nedeniyle şikayet edildiniz.

Hocam burdan iyi güzel yazıyosunda ne pm cevap veriyosun ne oyunda görebiliyoruz işlerin yoğun sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Satruyto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

quote:

Troya'yada bekleriz arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Zombilere baktım troya 1-2 bomboş. Bu mage'ler nerede kasıyor acaba? Smilodon vs. bomboş 1-2 yine heralde herkes 60+ oldu artık.

edit. Grell'de 1 tane koxper var tek başına slot dönüyor HH bomboş, moradondaki slotlar bomboş. Bir apeyle eslanta bakmadım. Tüm server lar böyle mi ki oyun bomboş.

Sizi W7K2D arkadaşımız yanlış yönlendirmiş.Hatta buradaki tüm arkadaşlarımıza sırf cz de kesecek 2-3 tane adam olsun diye herkesi troyaya davet ediyor ama..

Şunu söylemek isterim.Ben yaklaşık 1 ay önce bıraktım oyunu ama şu an EN kalabalık EN koxpsuz EN seviyeli server EUROPA'dır.W7K2D arkadaşımdanda rica ediyorum insanları yanlış bilgilendirmeyin.Diğer serverlarda paramunda elle kasmanız imkansız full k0xp.Europada ise k0xplu olanı slota sokmazlar.

Tekrar söylüyorum.W7K2D arkadaşları sırf 2-3 tane user artsın diye yalan yanlış k0xplu serverlara yönlendirme sen bir hata yaptın troyada başlamakta ama milletide aynı durumun içine sokman çok yanlış.

ayrıca size şöyle bir örnek verebilirim.Troyada 1000 user varsa Europada 3000 user vardır.Ve en legal koxpsuz serverdir.Aksini iddaa eden varsa sadece bi Europa 2 maradonunu ve daha sonra troya 2 maradondaki pazarları gezsin anlarlar :)

Sende gelebilirsin Troya'ya yardımcı olabilirim.

Troya'da başlıcak arkadaşlar , Dh'den olduğunuzu belirtmeniz yeterlidir.

Pm : W7K2D

Her serverda olduğu gibi bu serverında durumu aynı'dır.19.40 - JR'den sonra cz zevki paha bicilemez.Gelin kendiniz görün ona göre seciminizi yaparsınız.

Troya güzel server'dır.

- Ayriyetten hakkımda yaptığınız asılsız iddaa'lar nedeniyle şikayet edildiniz.

Hocam burdan iyi güzel yazıyosunda ne pm cevap veriyosun ne oyunda görebiliyoruz işlerin yoğun sanırım :)

Malesef bu aralar iş aramak ve üniversitemi bitirmekle meşgulum.Ama akşamlar fix oyunda oluyorum.

• Koxp kullanan çok yok da pazar bozan sayısı çok fazla her gün minimum 3-4 kişi tüm pazarları bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Oyunu zevk icin oynayan cok az. Resmen herkes char,gb kasip tlye cevirme derdinde. Fakirin fukaranin emek hirsizlarinin yuvasi olmus anasini sattigiminin oyunu...

pazar yapıp gb yi tl çevirmenin neresi yanlış ?
  • Eğer doğru yerdesiniz!
     Knight Online Europe
     Knight Online Europe

• An itibariyle Troya serverini bırakıp europe serverine geçmiş bulunmaktayım.Troya kadar saçma bi server görmedim 60 lwl clan lideri 52lwl olduğum için beni clana almıyor.Birbaşka clan koxpum olmadığı için clana almıyor.Böyle insanlarla aynı kanı taşıdığım için utanıyorum.Gider yabancılarla oynarım daha iyi kendi kanım adamlar dışlıyor işe bak...
  • Callisto'ya gelirsen yardımcı olabilirim dostum.İyi kötü bir clanımız, 2-3 tane de yabancı arkadaşımız var.Her türlü yardımda bulunabilirim.
  • quote:

Callisto'ya gelirsen yardımcı olabilirim dostum.İyi kötü bir clanımız, 2-3 tane de yabancı arkadaşımız var.Her türlü yardımda bulunabilirim.

Kardeş sağol düşünmen yeter şimdi orada karakter açacağım nick ini verirsen pm leşiriz server içi...
  • ToroRosso ama şu anda oyunda değilim, ancak biraz seviye atladıktan sonra tüm görevlerini yapman da yardımcı olurum.
  • Troya'da +7 DS satıyorum. 100TL
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.