Şimdi Ara

Knight Online Europe (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

ben de knightı 3 yıl önce oynuyordum tekrar başlama kararı aldım

ancak sorun şu ki oyuna giriş yapamıyorum yöntemleri denedim login veriyor yardımcı olacak arkadaş var mı?

Başta zorlaınıyorsun ama sonra yaşam tarzı gibi birşey oluyor şimdi öncelikle oyunu kur ardından da Hotspot Shield kur kurduktan sonra sağ altta DS gibi kırmızı bir amblem çıkacak ona tıkla açılsın yeşil olsun.Sonra oyuna gir login ol id pass şifre gir kabul edip serverler gelince de sağ altta DS gibi olan ın üstüne gel sağ tıkla off de off olsun.sonra serveri seç ve oyuna gir.

not: şayet oyun yine de girmiyorsa manuel olarak KOK dan ilk patch i yükle kur options dan game versiyon u da değiştirmeyi unutma sonra save de tekrar girdiğinde oyunun eksik patch lerini yükleyecektir...

Bu arada : W7K2D kardeş pm lerini okur musun bi ...:)

kardeşim nick neydi oyunda ki

• Acaba giydiğimiz itemi basinca yanıyor mu veya olasılığı mi artıyor 4 kere oldu woe kitli haldeyken basınca +4 de yandı.
  • Callisto'da karuslardan ally verebilecek olan bir babayiğit var mı?
  • Bende bugün callistoda başladım. Clan falan varsa gelebilirim.Oyundan bayağı bir geri kalmışım çok değişiklik olmuş :D Birde bu kazı yaparken çıkan rainwormları nereden kırdırıyoruz?
  • Troya'yada bekleriz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Troya'yada bekleriz arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Zombilere baktım troya 1-2 bomboş. Bu mage'ler nerede kasıyor acaba? Smilodon vs. bomboş 1-2 yine heralde herkes 60+ oldu artık.

edit. Grell'de 1 tane koxper var tek başına slot dönüyor HH bomboş, moradondaki slotlar bomboş. Bir apeyle eslanta bakmadım. Tüm server lar böyle mi ki oyun bomboş.

Sizi W7K2D arkadaşımız yanlış yönlendirmiş.Hatta buradaki tüm arkadaşlarımıza sırf cz de kesecek 2-3 tane adam olsun diye herkesi troyaya davet ediyor ama..

Şunu söylemek isterim.Ben yaklaşık 1 ay önce bıraktım oyunu ama şu an EN kalabalık EN koxpsuz EN seviyeli server EUROPA'dır.W7K2D arkadaşımdanda rica ediyorum insanları yanlış bilgilendirmeyin.Diğer serverlarda paramunda elle kasmanız imkansız full k0xp.Europada ise k0xplu olanı slota sokmazlar.

Tekrar söylüyorum.W7K2D arkadaşları sırf 2-3 tane user artsın diye yalan yanlış k0xplu serverlara yönlendirme sen bir hata yaptın troyada başlamakta ama milletide aynı durumun içine sokman çok yanlış.

ayrıca size şöyle bir örnek verebilirim.Troyada 1000 user varsa Europada 3000 user vardır.Ve en legal koxpsuz serverdir.Aksini iddaa eden varsa sadece bi Europa 2 maradonunu ve daha sonra troya 2 maradondaki pazarları gezsin anlarlar :)

Şimdi öncelikle kimseye suç atmayın,laf atmayın. En kalabalik server Europamıdır bilemem ama Paramunda dahi elle kasilan serverlardan biriside Callistodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 9 Mart 2012; 16:20:43 >

• İlk gün birşeyler yapmaya çalıştım. 46 level oldum chitinlerin hepsini +6 yaptım. Piyasası nedir callistoda? Birde callistoda maradon çok hareketsiz. +8 itemi bile 500kdan satamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Nietzsche

İlk gün birşeyler yapmaya çalıştım. 46 level oldum chitinlerin hepsini +6 yaptım. Piyasası nedir callistoda? Birde callistoda maradon çok hareketsiz. +8 itemi bile 500kdan satamadım

Castilloda user sıkıntısı çekiyoruz

biraz zaman gerekir item satışı için
    +8leri ben 900k'yada sattim
    600k yada sadece zaman

+6nın piyasasıda 6-7m arasi olur tahmini
    +5 ler 5m falan suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

quote:

quote:

Zombilere baktım troya 1-2 bomboş. Bu mage'ler nerede kasıyor acaba? Smilodon vs. bomboş 1-2 yine heralde herkes 60+ oldu artık.

edit. Grell'de 1 tane koxper var tek başına slot dönüyor HH bomboş, moradondaki slotlar bomboş. Bir apeyle eslanta bakmadım. Tüm server lar böyle mi ki oyun bomboş.

Sizi W7K2D arkadaşımız yanlış yönlendirmiş.Hatta buradaki tüm arkadaşlarımıza sırf cz de kesecek 2-3 tane adam olsun diye herkesi troyaya davet ediyor ama..

Şunu söylemek isterim.Ben yaklaşık 1 ay önce bıraktım oyunu ama şu an EN kalabalık EN koxpsuz EN seviyeli server EUROPA'dır.W7K2D arkadaşımdanda rica ediyorum insanları yanlış bilgilendirmeyin.Diğer serverlarda paramunda elle kasmanız imkansız full k0xp.Europada ise k0xplu olanı slota sokmazlar.

Tekrar söylüyorum.W7K2D arkadaşları sırf 2-3 tane user artsın diye yalan yanlış k0xplu serverlara yönlendirme sen bir hata yaptın troyada başlamakta ama milletide aynı durumun içine sokman çok yanlış.

ayrıca size şöyle bir örnek verebilirim.Troyada 1000 user varsa Europada 3000 user vardır.Ve en legal koxpsuz serverdir.Aksini iddaa eden varsa sadece bi Europa 2 maradonunu ve daha sonra troya 2 maradondaki pazarları gezsin anlarlar :)

Şimdi öncelikle kimseye suç atmayın,laf atmayın. En kalabalik server Europamıdır bilemem ama Paramunda dahi elle kasilan serverlardan biriside Callistodur.

haklısınız callisto k0xp acısından temiz ama ordada user yok malesef.Aynı kapıya cıkıyor en iyisi Europa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

İlk gün birşeyler yapmaya çalıştım. 46 level oldum chitinlerin hepsini +6 yaptım. Piyasası nedir callistoda? Birde callistoda maradon çok hareketsiz. +8 itemi bile 500kdan satamadım

Castilloda user sıkıntısı çekiyoruz

biraz zaman gerekir item satışı için
    +8leri ben 900k'yada sattim
    600k yada sadece zaman

+6nın piyasasıda 6-7m arasi olur tahmini
    +5 ler 5m falan suan

7 mden koydum 5 taneyi satilmadi gittim bastim gögüsluk geçti 7 ye onuda satamadım duruyor üstümde.

• quote:

quote:

quote:

Sende gelebilirsin Troya'ya yardımcı olabilirim.

Troya'da başlıcak arkadaşlar , Dh'den olduğunuzu belirtmeniz yeterlidir.

Pm : W7K2D

Her serverda olduğu gibi bu serverında durumu aynı'dır.19.40 - JR'den sonra cz zevki paha bicilemez.Gelin kendiniz görün ona göre seciminizi yaparsınız.

Troya güzel server'dır.

- Ayriyetten hakkımda yaptığınız asılsız iddaa'lar nedeniyle şikayet edildiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 9 Mart 2012; 17:16:58 >

• Callisto'da user çok az.5 Bdw'sinde El Morad:8 Karus:1'di tek karus da bendim zaten.Ama çok fazla koxp yok 25-30 bdw'ye girdim toplamda topu topu 2 tanesinde rastladım.Onlarda çok ezik oldukları için farketmiyordu zaten.

Ayrıca kalabalık serverlara gideceğinize user sayısı az olan serverlerda oynayarak user sayısını arttırabilirsiniz.Böylece serverlar dengelenmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pierce-34 -- 9 Mart 2012; 17:29:08 >
  • Troya'da şu sıralar czde koxper priestler çoğaldı. Towndan çıkarmıyorlar. Diğer serverları bilmiyorum ama troya'da koxpsuz 80 olamazsınız. Priestseniz oto olmanız gerekir yoksa paramuna alınmıyor. Warrior, rogueseniz 7/24 pc basında olmanız gerekir. Millet uyur partyde tek siz kalırsınız. Felaket sıkıcı. 2 Aydır Troya'dayım durum budur.
  • Troyaya yenibaşladım şuan 47 lwl oldu char fakat kimsecikler yok ortada neyapacağım bilmiyorum.Warriorum çok zor kasılıyor.Yardımcı olmak isteyen varsa oyun içi nick Attack
  • +7 chitin gögüslük ve 2 m verip +7 md aldım satayımmı yoksa takayımmı karar veremedim.
  • quote:

+7 chitin gögüslük ve 2 m verip +7 md aldım satayımmı yoksa takayımmı karar veremedim.

Hangi serverda ?
  • Bugün W7K2D nin caydirmasi sonucu Troyaya başlıyor nickimi eve gidince bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

quote:

+7 chitin gögüslük ve 2 m verip +7 md aldım satayımmı yoksa takayımmı karar veremedim.

Hangi serverda ?

callistoda fakat satamadım +8 denedim geçmedi bende çıktım serverdan hiç heyecanı yok serverın.
  • Ucuza almışsın md'yi :D iki gün önce 11m'den almıştım pauldron'u :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pierce-34 -- 9 Mart 2012; 20:28:17 >
  • ulan bi bdw zevkim vardı. içine ettiler onun da. bdw ye 30 dk kalmış. dedim exp kasayım. seek açıktı. aldılar ape partiye. gittim kasıyordum. hapse düştüm. bari koxp kullansaydım öyle atsaydılar ya. bir de hapiste de adam koxper. bir şey kesemedim. lanet olsun
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.