Şimdi Ara

Knight Online Europe (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Callisto da Finli arkadaşımla ortak kastığımız karakteri bıraktık o başka bir oyuna gitti şimdilik, ardream açılınca dönerim belki dedi. Ben de 59 priest kastım cektim itemleri duruyor öyle, ne zamana gelirse artık ardream :)
    Nick: Wescabs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolfMadKimblee -- 6 Mart 2012; 17:35:39 >
  • Aynen ya ben de ardreamı bekliyorum.Para kasmaya çalışıyorum o yüzden, adam akıllı kasmadım :D
  • 1 char daha açtım okçu onunla illegal kasmayı denedim ve sonuç:

2 sefer hapse düştüm ilkinde 10 ar tane ki eder 40 yaratık
    ikincisinde 20 şer tane eder 80 yaratık ve çok ks oluyor şansıma ki 250 pot vardı europada işler baya sıkı iyi bu hoş bişii çünkü dedim ya 2 char var birisini hiç illegaliteye mahsus bulaştırmadım.Hapiste olan hapiste kalsın vallahi uğraşılmaz kaldı ki çıksam ve legal oynamaya devam etsem daha hapise girmeyeceğimi nereden bileyim ya gm ler üzerime tik attıysa(şüpheli oyuncu) damgası yediyse char..?,planım şu şu an temiz olan 43 lvl de ve bununla ex prem alarak yoluma devam etmek istiyorum ama korkarım bu zor olacak lakin her slotta ordan oraya koşan tipler var bir görevi yerine getirememekten korkuyorum boş olsa takribi 1 saat sürer normal şartlarda zaaten sadece görev yaparak rahatça 60 olunabiliyor.

kısa not: pazarda satılan yüzükte char almayın derim bunların bir kısmı tyon buguna bulaşmış ve ileride ban sebebi olabilecek charlar olabilir.Paranız çöpe gitmesin...

legaliteye devam ...

Şu an europa 2 de pazar kurdum ve chitin bow satıyorum bana bir selam sayyaın yeter :=)

nick: TheKingZeus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 6 Mart 2012; 20:26:49 >

• yeni başlayacaklar varsa castilloda başlasalar cok iyi olur :)
    user sayısı diğer serverlere göre çok az

ama koxp yönünden esl de yok,sadece 1-2 kisi full para kasiyor,ne zaman görsem ordalar onlarda

tabi bu orklar için geçerli,ortamıda samimi

bu arada castillonun başka bir server ile birleşme ihtimali nedir
  • Callisto'da valkyrie armor satıyorum.45 m istiyorum,ancak donanım haberden olduğunuzu belirtirseniz indirim yapabilirim :D pm: ToroRosso
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

yeni başlayacaklar varsa castilloda başlasalar cok iyi olur :)
    user sayısı diğer serverlere göre çok az

ama koxp yönünden esl de yok,sadece 1-2 kisi full para kasiyor,ne zaman görsem ordalar onlarda

tabi bu orklar için geçerli,ortamıda samimi

bu arada castillonun başka bir server ile birleşme ihtimali nedir

imkansız değil ama şimdilik zor gözüküyor. ben troya ile birleşmeyi istemem şahsen. sadece legal oynayanlar değil koxp kullanan acizlerde gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Callisto'da valkyrie armor satıyorum.45 m istiyorum,ancak donanım haberden olduğunuzu belirtirseniz indirim yapabilirim :D pm: ToroRosso

bütün gün altta adın geçti satamadın mı hala
  • Sattım sonunda ya, 40m'den gitti ama olsun :D
  • quote:

Sattım sonunda ya, 40m'den gitti ama olsun :D

ucuz satmışsın
  • piyasası 45-47 m arasıydı.45'ten alıcı bulmak çok uzun süreceğinden sattım ben de
  • quote:

piyasası 45-47 m arasıydı.45'ten alıcı bulmak çok uzun süreceğinden sattım ben de

demin 55mye gördüm,45mde kafalık
    1-2 saat sonra girdim kafalık yoktu pazarda :D
  • Callisto nun piyasası çok dalgalı değil tavsiye ederim pazardan bala yakaladığım DC pre ile baya drop yakaladım 230 m nakite ulaştık.ThePhenom sohbet etmek isteyenler pm atabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Callisto nun piyasası çok dalgalı değil tavsiye ederim pazardan bala yakaladığım DC pre ile baya drop yakaladım 230 m nakite ulaştık.ThePhenom sohbet etmek isteyenler pm atabilir :)

en iyi parayi nerde kastin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Callisto nun piyasası çok dalgalı değil tavsiye ederim pazardan bala yakaladığım DC pre ile baya drop yakaladım 230 m nakite ulaştık.ThePhenom sohbet etmek isteyenler pm atabilir :)

en iyi parayi nerde kastin hocam

maden sadece safir opal ts ve fragment 4 5 tane mavi kutu geldi yeşiller sürüyle 2 3 te drop aldım 1 tanede shard 7 bastım filan öle.
  • ben de knightı 3 yıl önce oynuyordum tekrar başlama kararı aldım

ancak sorun şu ki oyuna giriş yapamıyorum yöntemleri denedim login veriyor yardımcı olacak arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

ben de knightı 3 yıl önce oynuyordum tekrar başlama kararı aldım

ancak sorun şu ki oyuna giriş yapamıyorum yöntemleri denedim login veriyor yardımcı olacak arkadaş var mı?

Başta zorlaınıyorsun ama sonra yaşam tarzı gibi birşey oluyor şimdi öncelikle oyunu kur ardından da Hotspot Shield kur kurduktan sonra sağ altta DS gibi kırmızı bir amblem çıkacak ona tıkla açılsın yeşil olsun.Sonra oyuna gir login ol id pass şifre gir kabul edip serverler gelince de sağ altta DS gibi olan ın üstüne gel sağ tıkla off de off olsun.sonra serveri seç ve oyuna gir.

not: şayet oyun yine de girmiyorsa manuel olarak KOK dan ilk patch i yükle kur options dan game versiyon u da değiştirmeyi unutma sonra save de tekrar girdiğinde oyunun eksik patch lerini yükleyecektir...

Bu arada : W7K2D kardeş pm lerini okur musun bi ...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 8 Mart 2012; 16:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

ben de knightı 3 yıl önce oynuyordum tekrar başlama kararı aldım

Başta zorlaınıyorsun ama sonra yaşam tarzı gibi birşey oluyor şimdi öncelikle oyunu kur ardından da Hotspot Shield kur kurduktan sonra sağ altta DS gibi kırmızı bir amblem çıkacak ona tıkla açılsın yeşil olsun.Sonra oyuna gir login ol id pass şifre gir kabul edip serverler gelince de sağ altta DS gibi olan ın üstüne gel sağ tıkla off de off olsun.sonra serveri seç ve oyuna gir.

not: şayet oyun yine de girmiyorsa manuel olarak KOK dan ilk patch i yükle kur options dan game versiyon u da değiştirmeyi unutma sonra save de tekrar girdiğinde oyunun eksik patch lerini yükleyecektir...

Bu arada : W7K2D kardeş pm lerini okur musun bi ...:)

edit:düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phytgriph -- 8 Mart 2012; 17:06:15 >

• EUKO da Callisto server'ındaki karakterimi oyunu oynamaya vaktim olmadığından dolayı satmak istiyorum.

Karakter 74 level %48 Human Rogue'dir.

70 ve 72 skilleri açıktır.

takıları : Dual old ROL
    old SKE BELT
    old EME ve SE 'dir.

Silah olarak Dual +7 shard vardır. 70 daggeri +3 tür.

üzerinde 50m mevcuttur.

Hesaba 2 tane DC premium alınmıştır onun ESN bilgileri de dahil olmak üzere bütün bilgileri mevcuttur.

üzerinde ;

2 parça chitin 8 ( helmet ve boot )

2 parça fp 8 ( pauldron ve pads ) bulunmaktadır.

clana 30k np bağışlıdır.

8 mart 2012 itibari ile 16 gün DC premiumu vardır.

iletişim için özel mesajla veya alper-uygun@hotmail.com adresine ulaşabilirsiniz.

Karakterden bir görüntü :

Knight Online Europe

• arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum herşeyi yaptım ama sms kodu gelmiyor telefona onun için ne yapabiliriz ?
  • ilerde USKO ya benzer mi nedir son durumlar memnun musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.