Şimdi Ara

Knight Online Europe (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende başlamak istiyorumda 1-2 sorum olacak,
    1.Koxp durumu nedir serverlarda?
    2.Usko'yu bırakalı 4 sene oldu, 4 sene önceki zevki alabilirmiyim?
    3.Minor combo olayında bi değişme oldumu?
    4.Client'i nerden indirebilirim?
    5.Oynayan seviyeli arkadaşlar varsa hangi server ve tarafdalar acaba?
    En son Rift ve Wow oynadım açıkçası onlara baya alıştım ama sıktı artık, bu aralar Cod:MW3 sardım ama oda MMO tadı vermiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Bende başlamak istiyorumda 1-2 sorum olacak,
    En son Rift ve Wow oynadım açıkçası onlara baya alıştım ama sıktı artık, bu aralar Cod:MW3 sardım ama oda MMO tadı vermiyor...

1. Parasız koxp vardı botmm isminde o da paralıya çevirince koxperlar baya bir azaldi. Sadece paralı koxp sahipleri var desek yeridir..
    2. En son bende 2008 yılında oynamıştım,yeni sürüme hala alışamadim. Fakat yinede zevk alıyorum,oynamak istediğim jobu oynadığımdan dolayı (OKÇU)
    3. Minor cooldown var bildiğim kadarıyla
    4. Clientiwww.nttgame.com resmi sitesinden indirebilirsin.
    5. Sadece Callistoda oynadığım için benim önerebileceğim server burası,tek negatif yönü humanlar çok baskın her savaşta kazanıyorlar. Ve oyuncu sayısı diğer serverlara nazaran daha az.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Bende başlamak istiyorumda 1-2 sorum olacak,

koxp servera göre değişiyor sanırım. ben europada oynuyorum karşı ırka atak yok ama cz de tek tük para slotlarında koxper var (aoc mastadon egolar gibi).
    pk olarak uskodaki zevki alırsın ama europada mageler çok fazla. sanırsınki mage server sağlam male partyler mageler kadar np kasabiliyor örn: bizim clan The_Return_Of_Wolves (off yazana kadar canım çıktı )
    minör cd var işte eskisi gibi 3-4 slottan minör yapamıyorsun ama sağlam minör yaparsan manayı yetiştiremezsin. yani oynamayı bilen asası etkilemiyor (bence)
    http://knight.nttgame.com/download/ buradan full version tıkladığın zaman indirme yöneticisi açılacak ve inmeye başlıyacaktır.
    ben europada oynuyorum. bir süredir pek pk atmıyorum, pazardayım.

• Sağolun Beyler, Başlarsam akşamları 1 saat filan takılabileceğim zaten, 4 sene önce Gırakon'da koxp yüzünden pazar yapıyordum üzerimde çok fazla gb vardı, banlandım o günden beri oynamıyorum. 70 gb stok yapmıştım 4 ay bekleyip kışın sağlam dönüş yapıcaktım, 9 md ile filan ama nasip olmadı.
  • Callisto'ya gel yardım ederim sana.Karus ırkı pm : ToroRosso
  • arkadaşlar formu önceden beri takip etmeme rağmen uyelik bu gune nasipmiş.sorunum ko avrupayı kurdum hss de tamam oyun 1038 e kadar versiyonlarıda indirdi ama start diyince update fail hatası veriyo login olamıyor yardım lütfen.
  • update'ten önce hotspotu kapat
  • Bende şöyle bir sorun var oyunu yükledim fakat "Checking version and preparing to launch game" de takıldım.
  • Callisto'ya gelecek bir arkadaş vardı.Noldu pm falan atmadı.
  • Callisto'da açtım ben bi karakter öyle takılıyorum.
  • Oynayacaksan yardım edebilirim.
  • Oynayacağım bakınıyorum öyle görevleri filan yapıyorum, bilmediğimiz olaylar hep.
  • Oyun içi pm atabilirsin ToroRosso
  • Atıyorumda yoksun sanırım Fail veriyor, Benim nickim Bin903
  • Beşiktaşlıysan çok iyi :D şu an hastayım baya yarın gireceğim o zaman pm atarım.Ne istiyorsan hallederiz.
  • Bin905 olsa ben yardım ederdim

• Bu magic jewel powder ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Bu magic jewel powder ne işe yarıyor ?

70 75 80 skilleri için opal safir cristal hepsiden 3 er tane ile yapiliyor
  • Elimde fazla opal safir kristal var görevi yapsam bir daha alma şansım var mı ve satabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Elimde fazla opal safir kristal var görevi yapsam bir daha alma şansım var mı ve satabilir miyim ?

daha yeni açtım 75'i ve kendin zannediyorum ki sınırsız yapabiliyosun ? emin değilim bu konudan ama ben 5 tane garanti yaptim son skill için dahil :)

satma işi hakkında fikrim yok ama
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.