Şimdi Ara

Knight Online Europe (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Callisto'da elinde pet food ve familiar summon scroll aranıyor.Satan varsa buradan yazabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

quote:

Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3

Euko nasıl beyler guzelmi ? 1 yıldır falan oynamıyorum ko yu. Koxp varmı eukoda? Exp kasarken koxpsuz kasabilirmiyiz ? Birde hangi serverda başlamalıyım ?

Hiç koxp yok kardeşim callistoya gelebilrsin
    Bu arada bu olayın 2 yuzlulukle alakası yok inkar eden kim ?

allahın eziği koxpla 80e char kastı hiç koxp yok gelebilirsin diyor.

callistoya falan gelmeyin. jonas ve legacy karaktersizleri yüzünden serverin tadı kalmadı.

serverda adam da yok. paranıza da yazık zamanınıza da .

serverda oynayan bi kardeşiniz olarak söylüyorum. şu çocuğuda adam yerine koymayın.

• Serverda adam yok diye kimse callistoda baslamasinda hic mi adam kalmasin? Neden boyle dusunuyorsunuz? Suan 0 dan baslayacak arkadaslar varsa en uygunu en guzeli Callisto serveridir. Dragonlu elemanlarin NPleri azdir,ortalama item duzeyi dual 7md gorev shelleri old taki settir,ustu yok mu? Var tabikide fakat herkeste degil az buz kiside. Yani baslanilacak server varsa ne europa ne troya ne rosettadir. Bence en uygunu callistodur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler arkadaşım oyunu yükledi ama bir türlü patch atmıyor ne yapmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Beyler arkadaşım oyunu yükledi ama bir türlü patch atmıyor ne yapmamız lazım

Kardeş su siteden ==>>http://www.kingofknight.com/patches2/index.php?version=eu
    1001 ve 1002 patchlerini indirin manuel kur sonra optiondan patchi 1002 yap devamını cekecektir.

gelelim şu yoruma : "allahın eziği koxpla 80e char kastı hiç koxp yok gelebilirsin diyor. "
    Benim Nickim JonasHypnotic ben o car ile hayatımda koxp acmadım eğer 1 tane kanıt getirirsen benim koxpla kastıgım hakkında ben charın id sifre gizli soru msn butun bilgilerini verebilirim peki ya sen boyle bir iddada bulunuyorsun getiremezsen napacaksın cunku ben o carla hiç koxp acmadım clanımda koxpla kasan var ama ben koxpla kasmadım bilip bilmeden yorum atmıcan koçum tamammı ? getir 1 kanıt ben vereyim charı sana 70 72 75 80 butun skilleri acık woe +7 var. Hadi getir bi kanıt bekliyorum.

Şimdi diceksin sende olmayabilir ama clanındakilerde var ee kardeşim yukarda koxpla kastın die bana dedin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Serverda adam yok diye kimse callistoda baslamasinda hic mi adam kalmasin? Neden boyle dusunuyorsunuz? Suan 0 dan baslayacak arkadaslar varsa en uygunu en guzeli Callisto serveridir. Dragonlu elemanlarin NPleri azdir,ortalama item duzeyi dual 7md gorev shelleri old taki settir,ustu yok mu? Var tabikide fakat herkeste degil az buz kiside. Yani baslanilacak server varsa ne europa ne troya ne rosettadir. Bence en uygunu callistodur.

görev shelleri +7 ib old takı setle gayet güzel iş yapabiliyorum :) yeterki biraz takım oyunu olsun

Castiilo iyidir güzeldir,başlayanlara elimden gelen yardimi yaparim,müsait oldukca expede yardim ederim
  • Callistoda +8ler yeni yeni basılmaya başlandı, pkda da koxp yokmuş zaten.Expte de tek tük var ancak onlarda arada hapse atılıyor birkaç hafta önceye göre büyük bir azalış var koxperlerde.
  • şu an troyaya giremiyorum 10061 hatası var . yama mı var acaba?
  • Sadece troya için bakım var.

Beyler dün de sordum summon scroll ve pet food'u olan yok mu ya Callisto'da ?

BBQ Dish de alınır ? !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pierce-34 -- 17 Mart 2012; 22:10:57 >
  • oyundaki sevdiğim olaylardan birisi de bu ya. 2 kişiye pm attım biri 65 level, biri 78 level. yabancı ikisi de. görev var yardım eder misiniz diye. ikisi de hemen geldi koşa koşa.
  • Castillo'da +8 Rogue Chitin ariyorum
    Pads,Pauldron
    +8 fp kolluk ve ayaklık
    elinde olan burdan yazarsa oyun içinden haberleşiriz
  • beyler ben bugün rosettada başladım, siz premium nasıl alıyorsunuz ? ben kredi kartımla almak istiyorum, kartla almaya çalınşınca pencere beyaz kalıyor öyle devam etmiyor ? kartla alabilen varmı
  • +6 Basma Taktiği

Not : 10 item'den 10'ununda bu şekilde +6'ya geçirdim.Kesinlikle %100 değildir. Sadece bu şekilde her itemimi 6 yaptım. Paylaşmak güzeldir =)

Burada her ne kadar saçma desenizde anlatmak istiyorum.

Taktiğim :

+1'den +2'ye :İlk olarak iteme sağ click - ardından 1. slota " BUS " u koy.
    +2'den +3'e : aynı şekilde itemi sağ click - ardından 1.slota " BUS " u koy.
    +3'den +4'e : tekrar itemi sağ click - ardından 4. slota " BUS " u koy.
    +4'den +5'e : burada ilk olarak " BUS " u sağ click , ardından iteme sağ click
    +5'den +6'e : iteme sağ click ardından " BUS " u 5. slota koy

Dip not : acele ederek basmayın , videoyu izleyin gerekirse aynılarını yapın ve özellikle anvil sarı yandıkdan sonra - sönmeden o sarı ışık - basın.Deneyenler yorumlarını yazarsa sevinirim.

Kesinlikle alıntı değildir. Tamamen kendime göre yarattığım bir fenomendir. Olur olmaz kesinliği yoktur. Bu şekilde her itemi yaptım.

• mesaj atan ilk kişiye 23-25 günlük exp preli hesap vereceğim

ama tavsiyem kurtulun şu lanet oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hattricker

mesaj atan ilk kişiye 23-25 günlük exp preli hesap vereceğim

ama tavsiyem kurtulun şu lanet oyundan

birliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

+6 Basma Taktiği

Not : 10 item'den 10'ununda bu şekilde +6'ya geçirdim.Kesinlikle %100 değildir. Sadece bu şekilde her itemimi 6 yaptım. Paylaşmak güzeldir =)

Burada her ne kadar saçma desenizde anlatmak istiyorum.

Taktiğim :

+1'den +2'ye :İlk olarak iteme sağ click - ardından 1. slota " BUS " u koy.
    +2'den +3'e : aynı şekilde itemi sağ click - ardından 1.slota " BUS " u koy.
    +3'den +4'e : tekrar itemi sağ click - ardından 4. slota " BUS " u koy.
    +4'den +5'e : burada ilk olarak " BUS " u sağ click , ardından iteme sağ click
    +5'den +6'e : iteme sağ click ardından " BUS " u 5. slota koy

Dip not : acele ederek basmayın , videoyu izleyin gerekirse aynılarını yapın ve özellikle anvil sarı yandıkdan sonra - sönmeden o sarı ışık - basın.Deneyenler yorumlarını yazarsa sevinirim.

Kesinlikle alıntı değildir. Tamamen kendime göre yarattığım bir fenomendir. Olur olmaz kesinliği yoktur. Bu şekilde her itemi yaptım.

yakın zamanda upgrade deneyecegim,fp lerle bi deneyeyim :) olursa iyi olur hani

• rosettada 54 level mage kasıyorum görevlerde zorlanıyorum yardım edecek birisi yok mu ya
  • arkadaşlar yeniden başlayacağım. 1.hangi serverda başlayayım. 2.hala hotspot ile mi giriş yapılıyor.
    3. Ardream veya base var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet88

arkadaşlar yeniden başlayacağım. 1.hangi serverda başlayayım. 2.hala hotspot ile mi giriş yapılıyor.

1) İstediğinde başlyabilirsin ben Rosetta'dayım
    2) Evet halen hotspot shield ile giriliyor
    3) Hayır yok sadece cz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet88

arkadaşlar yeniden başlayacağım. 1.hangi serverda başlayayım. 2.hala hotspot ile mi giriş yapılıyor.

1) İstediğinde başlyabilirsin ben Rosetta'dayım
    2) Evet halen hotspot shield ile giriliyor
    3) Hayır yok sadece cz var.

hmm ardream veya base gelmiştir diye düşündüm. O kötü olmuş, şu an hiç kasmak istemiyorum. Bi 59 veya 69 olup item kasmak şu an işime gelirdi.Neyse bi açalım artık bakarız. hangi server kalabalıksa orda başlayım o zaman.

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.