Şimdi Ara

Knight Online Europe (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Callisto en az oyuncuya sahip serverdı felan ama, bu hale kosp yüzünden geldi yoksa oynayıp gidiyorduk :)

2tane kosper klanın önüne geçemediler yada geçmediler bilemiycem artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Callisto en az oyuncuya sahip serverdı felan ama, bu hale kosp yüzünden geldi yoksa oynayıp gidiyorduk :)

2tane kosper klanın önüne geçemediler yada geçmediler bilemiycem artık..

katılıyorum,ne olursa olsun 2 clan oluyordu czde onlarıda kxperler soguttu zaten
  • Hafta'da bir güncelleniyor anlaşılan bu konu , bu kadar kısa sürede , bu derece oyuncu kaybediceğini düşünmemiştim. Hak ettiğini buldu diyelim :)

Knight Online Europe
  • aybaşı 1.nisan pazar günü ve savaş günü yani ilk 100e girip shell alınacakbütün bu olumlu etkenlere rağmen o savaşta max 150 kisi vardı. Aksamları pk da değişme yok ama gündüz cz ve tüm gün maradan neredeyse öldü. Pazar bozmaların önünü bir türlü engelliyemediler. Bu oyun büyük yenilikler yapmadan ve koxpu engellemeden devam etmeye çalışırsa oyuncu kalmıyacak. Uskoda hiç değilse pazarda canlılık vardı
  • Uzun zamandan beri ilk kez oyuna girdim,

bu saatten sonra callisto toparlanamaz gibi geldi yazık oldu

hiç umut olduğunu düşünen var mı acaba?
  • mgame k2 sürtüşmesi burayı da etkiledi sanırım. Euko güzel bir alternatifti. Nttgame değerlendiremedi.
  • quote:

Uzun zamandan beri ilk kez oyuna girdim,

Nttgame oyunla biraz ilgilense, hilecileri ortadan kaldırıp. Ardream veya baseyi getirip.
    Yeni başlayanların 80 levellere yetişmesi için genel olarak exp artışı yaptırsa canlanır. Ama bu yönetimin elinde yapsa iyi olur ama yapacak gibide görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 7 Nisan 2012; 9:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

quote:

Nttgame oyunla biraz ilgilense, hilecileri ortadan kaldırıp. Ardream veya baseyi getirip.
    Yeni başlayanların 80 levellere yetişmesi için genel olarak exp artışı yaptırsa canlanır. Ama bu yönetimin elinde yapsa iyi olur ama yapacak gibide görünmüyor

bu saat'den sonra csw 'de yapsa - krallıkda yapsa , euko malesef bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

quote:

İlk zamanlar ne güzel başlamıştı ama katılıyorum bencede şuan için bitti hayırlısı diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

quote:

ben şu usko davasından çıkacak sonucu bekliyorum, ayrıca forumlarda serverler birleşecek diye bir söylenti geziyor. böyle bir şey olursa belki euko biraz hareketlenebilir. uskonun 'bana göre' tek cazip yanı user sayısıdır. euko oynadıktan sonra uskonun başka hiç bir şeyi bana çekici gelmiyor.. şu an için diyebilirim ki ''euko.. evet öldü '' malesef

• callisto öldü ama rosettada maradonun maşallahı var.

callistoda 80 lvl itemsiz 72 skilli hariç skilleri açık görevleri duran rogue var satılık.
    100 tl yada gb karşılığı. rosettadan düşüklvlde olsa charla takas yada rosettadan gb karşılığı satılıktır arkadaşlar. ilgilenenler serdargunaydin@windowslive.com dan ulaşsın bana. akşam 7den sonra işten çıkıyorum.
  • kosp durumu nasıl acaba, orasıda callisto'ya benzerse gene emeklerimize yazık olur..
  • europa serverinde mage satıyorum. 80 lwl 350k np human ilgilenen olursa mesaj atabilir.
  • Euko yavas yavas canlanir gibi dun aksam saat 7-10 arasi cz cok iyiydi. 8.30 a kadar karus coktu sonra 10 a kadar humanlar cogaldi. Pk zevkliydi dun.
  • Europe serverında belki oynanabilir.
  • Troyada satılık 75 lwl archer üstünde*
    +8 İron bow
    +8 chitin göğüslük
    dual old rol dual old eme* old wp pp
    Bankada 100m edecek kadar ıvır zıvır/ bus wh+7 old takı filan( 10larca dd25 ve diğer antidefler) ayrıca üstünde 9-10 gb ye yakın nakit bulunmaktadır istenirse çitin +8 de satılabilir rebit deil. ASlında amacım europada gb yada çarla takas etmek
    AYRİCA TROYADA DC PRE ALİNİR ve sormak istedigim birsey var simdi ben dc preyi troyada yuklesem trinanin europaya gelme olanagi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebon06

Troyada satılık 75 lwl archer üstünde*
    +8 İron bow
    +8 chitin göğüslük
    dual old rol dual old eme* old wp pp
    Bankada 100m edecek kadar ıvır zıvır/ bus wh+7 old takı filan( 10larca dd25 ve diğer antidefler) ayrıca üstünde 9-10 gb ye yakın nakit bulunmaktadır istenirse çitin +8 de satılabilir rebit deil. ASlında amacım europada gb yada çarla takas etmek
    AYRİCA TROYADA DC PRE ALİNİR ve sormak istedigim birsey var simdi ben dc preyi troyada yuklesem trinanin europaya gelme olanagi var mi

USKO'da presi olmayan son servera giremiyo biliyorsun. Eski serverlardan birinde premium yükleyip relog atıp yeni servera girersen hediyeler oraya geliyor. EUKO içinde aynı şey geçerli büyük ihtimal.
  • hangi server daha kalabalık arkadaşlar
  • Yeni paketle birlikte 1.serverlarda pazar açılması ve krowaz item basımı eklendi. 3 Mayıs a kadarda level atlama eventi var. Hareketlenme olucaktır.
  • Sattım , kafam rahat ama şuanda serverler canlanır büyük ihtimal ile
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.