Şimdi Ara

Knight Online Europe (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mortaldevil

arkadAşlar uskodan sıkıldım buraya gelmek istiyorum adreamda glacier mage takılıcam koxp adreamda ne durumda hangi serverda başlamayı önerirsiniz??

Europe veya rosetta'da başlamanı öneririm.Koxp yok denecek kadar az tek tük açan oluyor onlarda bir kaç güne ban yiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

quote:

arkadAşlar uskodan sıkıldım buraya gelmek istiyorum adreamda glacier mage takılıcam koxp adreamda ne durumda hangi serverda başlamayı önerirsiniz??

Europe veya rosetta'da başlamanı öneririm.Koxp yok denecek kadar az tek tük açan oluyor onlarda bir kaç güne ban yiyorlar.

Europa da daha bugun basladım ama moradondaki bütün exp slotları koxper kaynıyor 2 tane gold farmer grup var flan filan daha cz-ardream bakma sansım olmadı inş oralarda koxp yoktur

NOT:NEYAZIKKI GORDUGUM BUTUN KOXPERLAR TURK :(

• quote:

Orijinalden alıntı: nuclear_bomb

quote:

quote:

Europa da daha bugun basladım ama moradondaki bütün exp slotları koxper kaynıyor 2 tane gold farmer grup var flan filan daha cz-ardream bakma sansım olmadı inş oralarda koxp yoktur

NOT:NEYAZIKKI GORDUGUM BUTUN KOXPERLAR TURK :(

Level jumpingim uzatilmasiyla maradon koxp kayniyor evet, luferde ise para slotlarinda koxperler oluyor, harpy, ape gibi ama bir akilli mage isterse koxperleri yatirabilir. Adream da adam yok denecek kadar az diye duydum ama bilmiyorum ama cz ise ogle saatlerinde 1 pt zor bulunuyor, aksam 8 den sonra yani juraid den sonra cz kaynasmaya basliyor.

• Piyasa nasıldır ? Ne kaçtan gidiyor hiçbir fikrim yok..Biri yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Piyasa nasıldır ? Ne kaçtan gidiyor hiçbir fikrim yok..Biri yardımcı olsun

Piyasa derken neyin piyasasi? Pazardan para yapmak icin soruyorsan parayi kirabilirsinde batabilirsinde. Europa oyle bir server

• quote:

Euko'dan manyak para kırılır diyorum gb siteleri europa ve rosetta'da 17 liradan 1 gb alıyor düşün artık :)

• quote:

quote:

Euko'dan manyak para kırılır diyorum gb siteleri europa ve rosetta'da 17 liradan 1 gb alıyor düşün artık :)

hacı rosetta da nickin ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

quote:

Europa'da oynuyorum ben :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

quote:

Europa'da oynuyorum ben :)

tüh ya

• Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

1 Adet pm attım hocam cevap verirsen iyi olur.
  • Düşünmem gerek :D
  • europa da başlamayın dupe var orda calistoya herkesi beklerim sağlam clan tutturduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk94

europa da başlamayın dupe var orda calistoya herkesi beklerim sağlam clan tutturduk

Milleti yanlış yönlendirme, 8aylık bir sw de +10item yok.9item de çok az bende ip panel var.aynı kingofknight gibi 8md europada 111adet
    8md rosettada 160tane.
    callistoda online 70user ancadır.dün 10tane pazar vardı.
    rosetta ile europadan başkası yalan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • europada clana alacak olan varmı 74 lvl archerım var onunla oynayacam birde 74 pri kastım ftlere girerim diye
  • dayanamadım yeni char açtım callistoda 1 günde elle koxpsuz 56 oldum. pri kasıyorum. callistoda açmamın nedeni aşırı kalabalığı sevmiyorum. prede var 31 ine kadar yetiştirebilirsem 64 de jump yapıcam.
  • Bende warrior açma hevesi ortaya çıktı 5-6 senedir asas oynuyordum. Europada başladım 49 level oldum fakat pot alıcak para bile yok. Nasıl yapıcam bende bilmiyorum

Nick : KALKHEDON.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı. -- 21 Mayıs 2012; 13:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

Bende warrior açma hevesi ortaya çıktı 5-6 senedir asas oynuyordum. Europada başladım 49 level oldum fakat pot alıcak para bile yok. Nasıl yapıcam bende bilmiyorum

Nick : KALKHEDON.

Benim onerim, europada warrior fazla var. Priest oynayabiliyorsan onu oynaman cz de senin icin daha faydali olur hele birde db oynayabiliyorsan. Her turlu party e girersin.

• Europe ardream str pri mi, asas mı açsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam str priest para ister çok para ister antisini alacan str hp set alacan silahın cok ıyı olmalı en başta zaten takı sıkıntısı var bu arada andreamda bılıyorsunuz kı ske belt 60 lvl sınırı var kı paper dd almak cok pahalı bronze belt seni ne kadar koruyacak o yuzden andream warriorede kapı actı yuksek defansıyla warriorler burada iş yapabılıyor artık en güzeli tabıkıde klasık asas ve priest takı konusunda gorev takıları yeterlı bu classlara. Warriorde güzel olabilir cunku antısı yok kımsenin :)
  • yine bi ip yine bi proxy seneler oldu oynamayalı ama euko daha düzgün diye duydum Hss indirdim açtım ama yine usko paneline bağlanıyor anlamış değilim Hssde bağlı olarak gösteriyor ip ise los angeles civarını gösteriyor avrupaya alamıyorum yardım arkadaşlar çatladım artık çatladım k2'nin de mgame'inde tövbe estafurulluah
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.