Şimdi Ara

Knight Online Europe (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hssye gerek yokkı direk girebiliyosun artık :)
  • haydeeeeeee vallaha fıttırcam şimdi nasıl giricem kardeşim valla çürüdüm bu olaylardan artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Hocam str priest para ister çok para ister antisini alacan str hp set alacan silahın cok ıyı olmalı en başta zaten takı sıkıntısı var bu arada andreamda bılıyorsunuz kı ske belt 60 lvl sınırı var kı paper dd almak cok pahalı bronze belt seni ne kadar koruyacak o yuzden andream warriorede kapı actı yuksek defansıyla warriorler burada iş yapabılıyor artık en güzeli tabıkıde klasık asas ve priest takı konusunda gorev takıları yeterlı bu classlara. Warriorde güzel olabilir cunku antısı yok kımsenin :)

Wariorda wolf, sw sc, buff, cure :(
    çok bagımlı.
    dual8 md, trol armor, eme, ske, pp, dual rol europada iş yaparmı?spike ile+800-900 vurabilirmiyim?
    pazarda old ske de lv sınırı yazmıyor ben mi yanlıs gordum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Hocam str priest para ister çok para ister antisini alacan str hp set alacan silahın cok ıyı olmalı en başta zaten takı sıkıntısı var bu arada andreamda bılıyorsunuz kı ske belt 60 lvl sınırı var kı paper dd almak cok pahalı bronze belt seni ne kadar koruyacak o yuzden andream warriorede kapı actı yuksek defansıyla warriorler burada iş yapabılıyor artık en güzeli tabıkıde klasık asas ve priest takı konusunda gorev takıları yeterlı bu classlara. Warriorde güzel olabilir cunku antısı yok kımsenin :)

çok bagımlı.
    dual8 md, trol armor, eme, ske, pp, dual rol europada iş yaparmı?spike ile+800-900 vurabilirmiyim?

ske belt sınırı 55lv

• quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

çok bagımlı.

ske belt sınırı 55lv

Yukarıda yazdiğım asas europada iş yaparmı?
    spike ile dd25 den dolayı 450vuruyoruz diyorlar da

• normal giriş yapman yeterlı :)
    Kusura bakamyın glassla karıstırıyorum ozaman ben ama 60 diye hatırlıyorum
    Cok güzel olur hocam dediğin çar iş yapar birde pedal yaparsan akar diye düşünüyorum pedala karsı olanlar olabılır ama pedalın baya iyi işler cıkardıgını bılıyoruz :)
  • quote:

normal giriş yapman yeterlı :)
    Kusura bakamyın glassla karıstırıyorum ozaman ben ama 60 diye hatırlıyorum
    Cok güzel olur hocam dediğin çar iş yapar birde pedal yaparsan akar diye düşünüyorum pedala karsı olanlar olabılır ama pedalın baya iyi işler cıkardıgını bılıyoruz :)

7sene oymadim.4sene bıraktım.asası iyi oynarım.fakat arkadas bana anti deflerden dolayi az damage attıldığını söyledi?asas oynanır mı yani??800-900atsam yeterli aslında.ardreamla ilgili gozlemin ve bilgin nedir?kalabalık mı?

• Acıkcası pek andream yapmadım ama dolu diyorlar
    Bir tane +70 birtane andream yan car yaparsın zaten jr zamanı 70 de olursun para kasarsın o yandanda
    Antı deflar hakkında ske belt takılablıyor ıron neck takılamıyor lwl ıstıyor birde dd 25 alırlar tabi onuda +8 md +8 Jamadharla kapatabılırsın diye düşünüyorm jamadhar antısı takan yok varsada jamadhar 25 kafalık yok :)
  • quote:

Acıkcası pek andream yapmadım ama dolu diyorlar
    Bir tane +70 birtane andream yan car yaparsın zaten jr zamanı 70 de olursun para kasarsın o yandanda
    Antı deflar hakkında ske belt takılablıyor ıron neck takılamıyor lwl ıstıyor birde dd 25 alırlar tabi onuda +8 md +8 Jamadharla kapatabılırsın diye düşünüyorm jamadhar antısı takan yok varsada jamadhar 25 kafalık yok :)

ardream
  • quote:

Acıkcası pek andream yapmadım ama dolu diyorlar

Baktım jamadar neck takmıs damage az vuruom.onun yerine md takarım:) nabza göre şerbet.
    1el md -1el jamadar takmalıyım?

• Aynen dw yı taktıgın yere jamadharı tak :)
    Yanı yuksek aplıyı tak once snra jamadharı ole dym sag sol el fln bılmem ben :D
  • quote:

Aynen dw yı taktıgın yere jamadharı tak :)
    Yanı yuksek aplıyı tak once snra jamadharı ole dym sag sol el fln bılmem ben :D

1,5ay sonra ardream asas kasıcam sende europe de pri açarsın?team kurup akcaz benim kankalarımda var:)
    bu arada ben sword, axe anti deflerdende alıcam madem dd var bizde de sword, axe var :)

• Hocam sword axe ne alaka andream yakışmadı olmadııı ! :D
    Andreamda senın club bide nadiren spear kı oda belkı yanı ama clup kesın ckar battle priest :) Bide mageler cok olur onlarda rahatsın flame shio imir ler +0 olmak zorunda old yanı +0 ları 60 lvl da takılabılıyor :)
  • quote:

Hocam sword axe ne alaka andream yakışmadı olmadııı ! :D
    Andreamda senın club bide nadiren spear kı oda belkı yanı ama clup kesın ckar battle priest :) Bide mageler cok olur onlarda rahatsın flame shio imir ler +0 olmak zorunda old yanı +0 ları 60 lvl da takılabılıyor :)

Giga, avedon, ii, hb axe değil mi?
    raptor, toto da spear?
    bu arada flame ring baktım pazarda level yazmıyor?

• Valla yaklaşık 15-20 gündür forumun knight online kısmını sıkı takip ediyorum.2008 yılında üzülerek bıraktığım oyuna yeniden dönmek için can atıyodum.Uskodaki mgame-k2 davası heyecanlandırdı ilk olarak.Sonra mgame davayı kazandıktan sonra gelen haberler üzdü açıkçası.Usko aynı tas aynı hamam.Koxp bitirmiş oyunu.Sonra Euko yu farkettim.Dandik private serverlar gibi değil, baya iyi hazırlanmış planlı bir oluşum gibi geldi.Sonra nitekim bir heyecan şifre aldım oyunu indirdim.Oyuna girdim full çekiyo.Sağlam itemleri tezgahlarda görünce gb olayıda yok gibi dedim.Sonra başladım kasmaya 3. gün sonuç moral 0 ve bıraktım.Neden derseniz buraya yazan arkadaşlar ya USKODAN GELME KOXP ARTIK ONLAR İÇİN ALIŞKANLIK OLMUŞ ETRAFINDAKİLERİ GÖRMEZDEN GELİYOLAR YA DA POLLYANNACILIK OYNAYIP KENDİLERİNİ AVUTUYOLAR.Forumu okuyun hep yorumlar şu yönde koxp yok denecek kadar az, varsa bile 1-2 kişi , onlarda zaten 2-3 güne kalmaz banlanıyolar.Külliyen yalan.KOXPU ENGELLEYEMEMİŞLER.VE GÖRDÜĞÜM KADARIYLADA ENGELLEYEMEZLER ÇÜNKÜ GÖRDÜĞÜM HER 3 KİŞİDEN 1İ KOXPER!!!.Bunlar benim 3 günlük euko maceramdan izlenimler.Burda kendi gördüklerimi ve yaşadıklarımı yazdım.İsteyen yok desin isteyen savunsun gerçek bu.Bu gerçeğide yazıyorum yeni başlayacak arkadaşlar 1 daha düşünsün diye başka bir amacım yok.Okuyan herkese teşekkürler.İyi forumlar...

• Giga avedon axe
    Hb ii club
    Flame ring 55 lwlde takılıo hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERESB0S

Valla yaklaşık 15-20 gündür forumun knight online kısmını sıkı takip ediyorum.2008 yılında üzülerek bıraktığım oyuna yeniden dönmek için can atıyodum.Uskodaki mgame-k2 davası heyecanlandırdı ilk olarak.Sonra mgame davayı kazandıktan sonra gelen haberler üzdü açıkçası.Usko aynı tas aynı hamam.Koxp bitirmiş oyunu.Sonra Euko yu farkettim.Dandik private serverlar gibi değil, baya iyi hazırlanmış planlı bir oluşum gibi geldi.Sonra nitekim bir heyecan şifre aldım oyunu indirdim.Oyuna girdim full çekiyo.Sağlam itemleri tezgahlarda görünce gb olayıda yok gibi dedim.Sonra başladım kasmaya 3. gün sonuç moral 0 ve bıraktım.Neden derseniz buraya yazan arkadaşlar ya USKODAN GELME KOXP ARTIK ONLAR İÇİN ALIŞKANLIK OLMUŞ ETRAFINDAKİLERİ GÖRMEZDEN GELİYOLAR YA DA POLLYANNACILIK OYNAYIP KENDİLERİNİ AVUTUYOLAR.Forumu okuyun hep yorumlar şu yönde koxp yok denecek kadar az, varsa bile 1-2 kişi , onlarda zaten 2-3 güne kalmaz banlanıyolar.Külliyen yalan.KOXPU ENGELLEYEMEMİŞLER.VE GÖRDÜĞÜM KADARIYLADA ENGELLEYEMEZLER ÇÜNKÜ GÖRDÜĞÜM HER 3 KİŞİDEN 1İ KOXPER!!!.Bunlar benim 3 günlük euko maceramdan izlenimler.Burda kendi gördüklerimi ve yaşadıklarımı yazdım.İsteyen yok desin isteyen savunsun gerçek bu.Bu gerçeğide yazıyorum yeni başlayacak arkadaşlar 1 daha düşünsün diye başka bir amacım yok.Okuyan herkese teşekkürler.İyi forumlar...

Arkadas cz artık ronark land oldu hatırlatıyım oraya arada bakmaya calıs :)

• quote:

quote:

Valla yaklaşık 15-20 gündür forumun knight online kısmını sıkı takip ediyorum.2008 yılında üzülerek bıraktığım oyuna yeniden dönmek için can atıyodum.Uskodaki mgame-k2 davası heyecanlandırdı ilk olarak.Sonra mgame davayı kazandıktan sonra gelen haberler üzdü açıkçası.Usko aynı tas aynı hamam.Koxp bitirmiş oyunu.Sonra Euko yu farkettim.Dandik private serverlar gibi değil, baya iyi hazırlanmış planlı bir oluşum gibi geldi.Sonra nitekim bir heyecan şifre aldım oyunu indirdim.Oyuna girdim full çekiyo.Sağlam itemleri tezgahlarda görünce gb olayıda yok gibi dedim.Sonra başladım kasmaya 3. gün sonuç moral 0 ve bıraktım.Neden derseniz buraya yazan arkadaşlar ya USKODAN GELME KOXP ARTIK ONLAR İÇİN ALIŞKANLIK OLMUŞ ETRAFINDAKİLERİ GÖRMEZDEN GELİYOLAR YA DA POLLYANNACILIK OYNAYIP KENDİLERİNİ AVUTUYOLAR.Forumu okuyun hep yorumlar şu yönde koxp yok denecek kadar az, varsa bile 1-2 kişi , onlarda zaten 2-3 güne kalmaz banlanıyolar.Külliyen yalan.KOXPU ENGELLEYEMEMİŞLER.VE GÖRDÜĞÜM KADARIYLADA ENGELLEYEMEZLER ÇÜNKÜ GÖRDÜĞÜM HER 3 KİŞİDEN 1İ KOXPER!!!.Bunlar benim 3 günlük euko maceramdan izlenimler.Burda kendi gördüklerimi ve yaşadıklarımı yazdım.İsteyen yok desin isteyen savunsun gerçek bu.Bu gerçeğide yazıyorum yeni başlayacak arkadaşlar 1 daha düşünsün diye başka bir amacım yok.Okuyan herkese teşekkürler.İyi forumlar...

Arkadas cz artık ronark land oldu hatırlatıyım oraya arada bakmaya calıs :)

Ne demek istediğini anlamamakla beraber eğer czde koxp yok demek istediysen pkyada çıktım banlasalar bile bi tane **** çıkıp 2-3 saatte oyun zevkinin içine sıçabiliyolar ayrıca gmler var ksc at demeyin bütün gün ksc atmakla uğraşırsınız.son olarak kralın şu koxper bu koxper banla diye bi yerlerini yırtması bile benim için oyunu bırakmaya yeterli.Bunlar sadece kişisel görüşüm kimseyi etkilemeye veya oyunu kötülemeye çalışmıyorum.İsteyen oynasın.Ben sadece hevesle başlamak isteyenlere gerçekleri söylüyorum.3 gün oynadım ve benim için sadece zaman kaybı ve hayal kırıklığıydı.

• quote:

Hocam expte koxp olsada benim için fark etmez.ardrdamda tek tük varmiş.ksc alırım.
    şikayet etmek en fazla 2dk surer.ksc yi upload et siteye at:)
    ben uskoda paramundaki koxperleri yatırmak için balrogla 2saat ugrasmıstım.
    yani adam 1ban yer,2 yer 3.ye bence oynamaz.:)
    tabiki herkes denesin zevk alabilirse oynasın:)

• Kullandığımız itemleri nasıl açacağımızı bilen var mı böyle bir söylenti dolaşıyor duyan bilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.