Şimdi Ara

Knight Online Europe (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

s.a

beyler bende usko 'nun mgame 'e geçmesinden dolayı düzelip geri dönüş yapmayı bekleyenlerden biriyim fakat sanırım orası düzelmeyecek
    bende eokoya geçmeye karar verdim sanırım bu akşam exp pre alıp başlayacağım mage olarak
    sormak istediğim bir şey var

1. exp pre alsam lvl jumping de daha fazla lvl atlama olanağı tanınıyormu

2. kaç lvl de yaparsam en fazla exp yüzünden kar yaparım

3. mage skilleri düzgün çalışıyor mu lr kilitleme vs gibi bide mageler pk larda güzel işler yapabiliyorlarmı town basmak gibi ..

4. koxp çok olupta 29 'a kadar günde 4 saat kasmayla kaç lvl olabilirim veya 74 lvl olan biri yardımcı olabilirmi ..

5. yardım edecek birini bulmassam bir charı 50 lvl yapıp lvl jumpig yapıp 74 olup onunla esas cahırımımı kassam vs bilemiyorum çok sorum var

kısa zamanda cevap verrirseniz sevinirim hemen başlayacacağım ..

1- evet yararlanırsın. bunu yaparken charı %99 yap, jump yaptıktan sonra res atmadan lvlini al yoksa %deler boşuna gidiyormuş, bana öyle söylediler.
    50 59 arasında 75, 60 64 arasında 76, 65 ve üstü 77 olursun. %99 olduğunu düşünürsen mob kesince bir üst lvl e geçersin. pre yoksa değişiyor bu. sanırım 73 74 75 oluyor.

2- 50 lvlde jump yapma, 60 ta yap. zaten çok fazla görev var. sadece görevlerle lvl atlıyorsun hiç party yapıp mob kesmeye gerek kalmadan. ben 1 günde 56 oldum. 60%99 olup jump yapıcam. akşam 8 e kadar çalışıyorum, 65 %99 a yetiştiremem sanırım yoksa 65 de jump yapmayı düşünüyordum.
    neden 65 dersen. 60 65 e 600m exp istiyor. 76 77 ye 900m exp. 300m exp karı var.

3- mage kastım ama pvp yapma şansım olmadı 60 a kadar skiller düzgündü.

4- koxp kullanmıyorum

5- biri ile uğraşma görev yap hemen lvl alıyorsun vede zevk veriyor kasması. akşam kasmayla 3 4 günde 60 olursun en geç.

çok saolasın sende olmasan sanırım euko forumunda yardımcı olacak başka biri yok sanırım çünkü senden başka yardımcı olan görmedim

birde exp pre ile 60%99 da jumping yapsam kaç lvl % olurum

bide pre olmadan 60%99 da yapsam kaç lvl olurum

saol şimdiden ..

• 1 LVL fark eder kendı sıtesınde yazmaktadır zaten jumpıng event diye 50 lvlı presiz 73 yapıyor yüzde 99 yapıp 74 oluyorsun pre lı ısen 74 yapıyor yüzde 99 dan 75 oluyorsun 60 san 74 yzde 99 dan 75 prelı 60 san 76 oluyosun işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

1 LVL fark eder kendı sıtesınde yazmaktadır zaten jumpıng event diye 50 lvlı presiz 73 yapıyor yüzde 99 yapıp 74 oluyorsun pre lı ısen 74 yapıyor yüzde 99 dan 75 oluyorsun 60 san 74 yzde 99 dan 75 prelı 60 san 76 oluyosun işte :D

pre ile
    50 -- 75
    60 -- 76
    65 -- 77 oluyorsun
    50%99
    60%99
    65%99 yaparsam relog yapmdan yaratık kesip lvl alırsın buda seni 1 lvl fazla yapar
    mesela 65%99 yaptın 77%99 olursun mob kesersin ve 78 olursun
  • Aynen hocam yuzde 99 yapıp gorev yaparsın 1 tane vermezsın gorev verırsın dırek bolede oluyor :)
  • Gb fiyatları düşmüyor, tren charlar ve koxperler banlanmasa 5tl olurdu fark ortada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

s.a

beyler bende usko 'nun mgame 'e geçmesinden dolayı düzelip geri dönüş yapmayı bekleyenlerden biriyim fakat sanırım orası düzelmeyecek
    bende eokoya geçmeye karar verdim sanırım bu akşam exp pre alıp başlayacağım mage olarak
    sormak istediğim bir şey var

1. exp pre alsam lvl jumping de daha fazla lvl atlama olanağı tanınıyormu

2. kaç lvl de yaparsam en fazla exp yüzünden kar yaparım

3. mage skilleri düzgün çalışıyor mu lr kilitleme vs gibi bide mageler pk larda güzel işler yapabiliyorlarmı town basmak gibi ..

4. koxp çok olupta 29 'a kadar günde 4 saat kasmayla kaç lvl olabilirim veya 74 lvl olan biri yardımcı olabilirmi ..

5. yardım edecek birini bulmassam bir charı 50 lvl yapıp lvl jumpig yapıp 74 olup onunla esas cahırımımı kassam vs bilemiyorum çok sorum var

kısa zamanda cevap verrirseniz sevinirim hemen başlayacacağım ..

80 Lvl karus magem var europa da sadece 1 kere Fc team inin nt yaptigini gordum. Mage pksi cok zevkli suan karus mageler az daha ustun gibi ama helios acilmadan once yani fcler birakmadan once humanlarin buyuk ustunlugu vardi. Team olarak onerim, humanlarda inviciple yada elitekings karuslarda aphotic clani.
    Edit: alinti hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon Scott Kennedy -- 22 Mayıs 2012; 19:38:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Gb fiyatları düşmüyor, tren charlar ve koxperler banlanmasa 5tl olurdu fark ortada :)

+1905 ! :)
  • europa serverında humanım lwl 44 şimdilik arada exp kasıyorm arada para, isteyen pm atsın konuşalım PM: cre4tive

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu warrior harbi yalan. 2 gün uğraştım 50 level zor oldum arada pot almak için bile işkence çektim. Bu gün asas açtım 4-5 saatte presiz 50 oldu. +6 chitin set ve +6 md bastım. Warriorda pot bulamazken asasda niye böyle oldu anlamadım :)
  • Warriore mp hp rec almazsan zaten iş yapmaz paramun apost dakı adamlar neden mp reck takıyor sanıyorsun :D
    Rosseta 1 AileHekimi tanıyan varsa alıntı yapsın mesajımı :D:D:D:D
  • dd helmetler nereden düşer?Adamın biri chitin 25 dd satıyor pazarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 23 Mayıs 2012; 11:01:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

dd helmetler nereden düşer?Adamın biri chitin 25 dd satıyor pazarda

Drop listesinden kalkti. Onceden yanlislik yapmislardi, nerdeyse her mobdan dusuyordu. Bankada millet iki sayfa dd yapmisti.

• yanlıslıkla yapılma diye bişey olmaz hocam bilerek yapılma bişeydır bu mageler iş yapasın dıye yoksa asaslar tek atar magelere değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

yanlıslıkla yapılma diye bişey olmaz hocam bilerek yapılma bişeydır bu mageler iş yapasın dıye yoksa asaslar tek atar magelere değilmi.

Hayir yanlislikla yapildi 1 hafta icinde droplar cok azaltildi hic cikmamaya basladi tek tuk yani sonrada tamamen kaldirildi. Yanlislik yapildi yani oyundaki herkesin kabisi oyleydi

• Pek sanmıyorum hocam ama drop sansı yuksek olması yanlıslık olabılır fakat kocaman sırket kı bu olayı kac senedır yapıyor pek yanıs olacagını sanmıyorum
    cunku mage dd25 sız hıctır
  • mage i presiz 3 günde dinlene dinlene 49 yaptım da sıktı ya.hele o linart taki 100 lük görevleri görünce düşüp bayılasım geldi.party de yok herkes açmış koxp.gerçi istesem yaparım rahat kesiyorumda sıkıldım.neyse dün birde warrior açtımda skilleri bi türlü oturtamadım elime ilk defa warrior kullanıyorum.özellikle potları basarken zorlanıyorum.bu potlar için ayrı bir kısayol var mı ya?olmazsa bp priest açarım şu warrior silahlarını ilk defa kullanıyorum çok zevkli geldi.
  • Bata çıka ilerliyorum. Sabah 3 tane +6 md bastım hiç biri 7 olmadı 4m para kalmıştı son md aldım direk 7 oldu. Sattım chitin aldım 2 tanede chitin bastım oldu 25m para. Md aldım gene geçmedi glave aldım oda geçmedi 10 m para vardı +5 toto spear aldım 6 m 2 tanede buss aldım oda 7 oldu bakalım nereye kadar gidicek

Bu arada Europe serverinde totonun piyasası nedir?
  • valla dün Metalwave yanlış ta yazmış olabiliriz gazıyla serverda europa ya başladım girdiğim gibi iki kere 2242 NPT çektim biriyle 2142 npt istiyor sanırım exp premium aldım başladım oynamaya lvl 15-16 ya kadar herşey normaldi derken daha yüksek yaratıkların yani şu were wolf serisi vs yaratıkalrına geçtiğimde o bölgedeki tüm oyuncular koxp'la kaısyor tek bir yaratığa vuramadan 3 saatim geçti ve 16 lvl de kadım olan sanırım 85 ytl me maal oldu yaa aslında çok fazla para deği benim için ama okadar büyük bir hevesle başladımki anında bitti

yani sırf oyuncu çekmek için koxp yok felan yazmayın bari herkeste var çünkü bu yönden ayıp etmeyin bari

birde ben şimdi nasıl kasacağım mecburen sanırım bende koxp kullanacağım çunku caresi yok kasamayacağım nerden temin edebilirim biri yazarsa sevinirim .. çünkü yaratıklara bırakın eteş etmeyi yaqnına dahi gelemiyorum

• quote:

valla dün Metalwave yanlış ta yazmış olabiliriz gazıyla serverda europa ya başladım girdiğim gibi iki kere 2242 NPT çektim biriyle 2142 npt istiyor sanırım exp premium aldım başladım oynamaya lvl 15-16 ya kadar herşey normaldi derken daha yüksek yaratıkların yani şu were wolf serisi vs yaratıkalrına geçtiğimde o bölgedeki tüm oyuncular koxp'la kaısyor tek bir yaratığa vuramadan 3 saatim geçti ve 16 lvl de kadım olan sanırım 85 ytl me maal oldu yaa aslında çok fazla para deği benim için ama okadar büyük bir hevesle başladımki anında bitti

yani sırf oyuncu çekmek için koxp yok felan yazmayın bari herkeste var çünkü bu yönden ayıp etmeyin bari

birde ben şimdi nasıl kasacağım mecburen sanırım bende koxp kullanacağım çunku caresi yok kasamayacağım nerden temin edebilirim biri yazarsa sevinirim .. çünkü yaratıklara bırakın eteş etmeyi yaqnına dahi gelemiyorum

Ben sana koxpu nerden temin edebileceğini söylemek istemiyorum. Bulaşma derim ben. 2. Server çoğunlukla slotlar boş. 60 % 99 a kadar kasıp level jump eventle 77 olabilirsin. Koxpla zamandan kazanırsın fakat alıcağın zevk minimum olur. Ama sen bilirsin genede.

• quote:

valla dün Metalwave yanlış ta yazmış olabiliriz gazıyla serverda europa ya başladım girdiğim gibi iki kere 2242 NPT çektim biriyle 2142 npt istiyor sanırım exp premium aldım başladım oynamaya lvl 15-16 ya kadar herşey normaldi derken daha yüksek yaratıkların yani şu were wolf serisi vs yaratıkalrına geçtiğimde o bölgedeki tüm oyuncular koxp'la kaısyor tek bir yaratığa vuramadan 3 saatim geçti ve 16 lvl de kadım olan sanırım 85 ytl me maal oldu yaa aslında çok fazla para deği benim için ama okadar büyük bir hevesle başladımki anında bitti

Saçmalıyorsun dostum. 15 ten 16 ya illa werewolfta mı kasılman lazım? Spoiler - lycan gidebilirsin. Bu arada kimse hiç koxp yok demiyor. Koxp var ama çok değil. Çünkü paralı yapıyorlar koxpu. Daha da uzatılabilir ama uzatmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coixeja -- 23 Mayıs 2012; 15:59:38 >

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.