Ya su proxy yi bir turlu ayarliyamadim bende oynamak İstiyorum ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
inş en yüksek np yede ödül verirler 47k np boşuna gitmesin :D
quote:
Orijinalden alıntı: Shuards
Ya su proxy yi bir turlu ayarliyamadim bende oynamak İstiyorum ..
hot spot shield programını yükle başka birşeye gerek yok
Umarım açılır 68 de kaldık :)
aynen 68 den yukarı çıkamadık :D
quote:
Orijinalden alıntı: Basque
aynen 68 den yukarı çıkamadık :D
sizde olursunuz nazar etme nolur çalış seninde olur
quote:
Orijinalden alıntı: hakan3327
quote:
Orijinalden alıntı: thepunisherWZ
Arkadaşlar sakın nttgame.com sitesine login olmayın.Sadecewww.nttgame.com sitesine login olun. Forumda birisi nttgame.com'un fake site olduğunu söyledi.
2 si arasındaki tek fark www sanırım.Öyle birşeyin alakası yok, her siteye www koymadan girebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Rope
quote:
Orijinalden alıntı: thepunisherWZ
Arkadaşlar sakın nttgame.com sitesine login olmayın.Sadecewww.nttgame.com sitesine login olun. Forumda birisi nttgame.com'un fake site olduğunu söyledi.
biri vesaire'ye etc. diyeceğine vs. der GM ile konuşurken, bir diğeri www yazmazsanız fake site der :) neşem yerime geldi postlarınızı okuyunca arkadaşlar :D
www.nttgame.com'da login olduktan sonra online görünürken aynı anda nttgame.com'a girince orada offline göründüğümden dolayı şüpheye düştüm. Neyse cahiliz biz.
adam king:D hacı kendini şimdi naza çekiyor:D
quote:
adam king:D hacı kendini şimdi naza çekiyor:D
bura forum len oyunda daha kapsamlı şekilde konuştuğumuza bakma
tmm da ne zaman acılcak bu sw ya acılsada cz cıksak:D
bende diyordum akşama kadar 64 den 70 olurum diye peh oyun gitti
Şimdi geldim eve oyuna giremiyoruz. Genel bi sorun düzeltirler inşallah. Exp kasmaya çalışanlara yazık oldu. Dün gece kaç senedir atamadığım pk yı attım. Cidden çok zevkliydi. GM mahasamatman çok ilgili. İnşallah böyle devam eder. Archer klan açmayı düşünüyorum archer sevenleri beklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: War Star
Şimdi geldim eve oyuna giremiyoruz. Genel bi sorun düzeltirler inşallah. Exp kasmaya çalışanlara yazık oldu. Dün gece kaç senedir atamadığım pk yı attım. Cidden çok zevkliydi. GM mahasamatman çok ilgili. İnşallah böyle devam eder. Archer klan açmayı düşünüyorum archer sevenleri beklerim.
mage noldu
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji
quote:
mage noldu
Salla mage'i kasalım diye okçu olduk dün 70 olunca cz yapayım dedim 3 okçu tozunu attırdık cz nin çok hoşuma gitti. 7 okçu 1 priest çok zevkli olur.Senin nick neydi gece sende vardın büyük ihtimal. 5 k np kastım dün.
yuh :D 5 k diyor ya:D iyi kaşmışın:D
quote:
yuh :D 5 k diyor ya:D iyi kaşmışın:D
Sen 67 din en son oldunmu 70? Valla np yi geçtim çok zevkliydi yanlız okçuda çok pislik karaktermiş ks desen var, mana silme, ice arrow, vurkaç oğlu taktikleri
valla dün gece ne yaptığımı bilmmiyorum ki :D uykusuzdum zaten diğer gecede öle olması lazım 68 olacaktım:D
su anda oyun kapalı mı tekrardan kuruorumda eger kapalıysa hiç kurmıyım ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji
quote:
mage noldu
Salla mage'i kasalım diye okçu olduk dün 70 olunca cz yapayım dedim 3 okçu tozunu attırdık cz nin çok hoşuma gitti. 7 okçu 1 priest çok zevkli olur.Senin nick neydi gece sende vardın büyük ihtimal. 5 k np kastım dün.