Şimdi Ara

Knight Online Europe (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dünden beri acc alamıyorum yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Açıldı saldırın.

Karakter seçme ekranında dc yiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Açıldı saldırın.

Karakter ekranında DC oluyorum. Oyunda mısın sen ?
  • Galiba Ban Yemiş Karakterler İlk Açtıgım Deneme Hesabı İle Girdim Dc Vermedi Ama Asıl Karakterimi Kullandıgım Hesap İle Girmeye Çalışınca Dc Verdi Karakter Yerinde

Düzelttiler Giriyor Şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeReaLise -- 15 Ekim 2011; 17:10:27 >
  • Şuan giriş yapabildim.
  • açıldı mı oyunu sildimde açıldıysa geri kurcam

Edit:Bu arada bu belki tam sürüm cıktıgı zaman Türkçe olabilir küçük bi ihtimal ama çünkü Knight(Usko) önümüzdeki haftadan itibaren Türkçe dil destekli olcakmıs yani Türkçe :) buda onun yapımcılarından olduguna gore belki buda olabilir tam sürümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 15 Ekim 2011; 20:25:03 >
  • ya beyler bu girmio resimdekilerin aynısını yaptım id sifre yazdıktan sonra gelende falan sonra beklio hiçbişey gelmio ekrana neden ? aynı seyleri yaptım dogrular ama olmuo

Edit:Tamam düzelttim :) benim proxy serveri çok laglıymıs galiba baska denedim direk girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 15 Ekim 2011; 20:42:41 >
  • bence en iyi durum server değiştirme yani galiba bu akara 1 akara 2 gibi direk oyundan degistirilio
  • ne zaman kapanıyo bu ya
  • bahtsız bedevilik bu olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

bahtsız bedevilik bu olmalı

Hobaaa....İçim gitti.
  • Oyundan son foto Beta güzeldi.Yeni serverda beraber oynayayıp türkler olarak en iyi klanı kuralım arkadaşlar.

• Geliyorumm , sizce archermi olsam
  • beyler server açıldımı geliyorum
  • beyler beta ne zaman bitiyor birde hangi ırksınız hangi class lazım ?
  • sanırım oyun gitti şuan
  • Bugun girdim nihayet. okcu oynadim 3lu okta cd yok 5lidede yoktur heralde. exp kasan dh clanindan birine rastladim onla takildim biraz 42 oldum simdilik begendim herhangi bir problem yok. questler falan bugta degil guvenlik iside hallolursa bu is garanti olur. Ama millet catir catir +7 basiyor nasil is anlamadim gb falanmi dagittilar?
  • hergün 1 gb ve scler geliyor maille.item basmak o kadar zor değil gibi geldi ama bilmiyorum.
    şu anda yine gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem24

Oyundan son foto Beta güzeldi.Yeni serverda beraber oynayayıp türkler olarak en iyi klanı kuralım arkadaşlar.

Açılsın buradan hepsini organize edelim. Cz çok zevkliydi

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.