beyler usko da haksız yere ban yedim 1.5 ay gece gündüz pazar yatan ve sadece bdw chaos giren char nasıl ban yer anlamıyorum. buna başlamak istiyorum beta kapalı mı ? ve gerçek oyun ne zaman açılacak kotam sınırlı olduğu olduğu için betayla oyalanmak istemiyorum direkt gerçek oyuna başlamak istiyoruz yeğenimle başlayacağız yardımcı olursanız sevinirim. okuduğum kadarı ile yalnız hss ile girebiliyormuşuz? hss olayını araştırırım ben ..
1 kasim'da tam acilcak server. Bu arada ben yıllardır oynarım oyunu hep humandim. Ama dh clan icin ilk defa orc oynicam. Class olarak yıllardır archer oynadım ben. Ardream base cz.. Hepsinde. Umarım iyi bı ortam yaratırız.
Evet arkadaşlar saat 20.00 gibi beta server kapanıyor 1 kasımda orjinal haliyle karşımızda olacak..şu kısa süre zarfında gerçekten eski knighti özlemişim çok güzel zevkini çıkarttık lütfen orjinalinde oynayacak arkadaşlar , kardeşler , abiler , lütfen ama lütfen hile açmayın..Siz açarsanız herkes açar..1 kasımda görüşmek üzere
Bunu yazmak tarak ister(Kel başa şimşir tarak Yersen) Ama domain sunucuları Türkiye üzerinde. Bana öyle geliyor ki ya ömrü uzun olmayacak ya da bir bit yeneği çıkacak. Çünkü Türkiye'de oyun sunucusu barındırmak ... neyse ban yemeyeyim şimdi. Sunucular ne kadar mükemmel olursa olsun network altyapısı ülkemizde yetersiz.
Sonucu beraber göreceğiz.
Geçtiniz mi siz buraya la? Bizim eski ekip gelse ne güzel olurdu ya
Bunu yazmak tarak ister(Kel başa şimşir tarak Yersen) Ama domain sunucuları Türkiye üzerinde. Bana öyle geliyor ki ya ömrü uzun olmayacak ya da bir bit yeneği çıkacak. Çünkü Türkiye'de oyun sunucusu barındırmak ... neyse ban yemeyeyim şimdi. Sunucular ne kadar mükemmel olursa olsun network altyapısı ülkemizde yetersiz.
İrfan başlasak mı burda?
Hacı eski kadro varsa ben de varım. Güzel olur bence..
İrfan başlasak mı burda?
Hacı eski kadro varsa ben de varım. Güzel olur bence..
Gürsel hocam , sen , ben , iade , ultraslanharun , becho ve bir kaç kişi daha gelse yeterli olur bence
warderide kestik levelde 70
exp pre + walkry + pathos + magic bag daha ne olsun :)
ya o sc leri valkyrie leri falan nerden buluyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy
ya o sc leri valkyrie leri falan nerden buluyorsunuz
onlar gecen gun uskodaki walkry acan npcden aliniyordu 1 gun sadece walkry verdiler ertesi gun pathos
suan bisey vermiyor ayrica beta kapandi
Bende geliyorum Team Oluşturalım Bence. yarım saatliğine oynadım bugsuz gibi görünüyor sadece anvilde bir bug yaşadım.
Söylenene göre CB ' nin bugün kapatılması gerekiyordu. Niye kapatmadılar acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Yarın sabah kapanacak.
bence karus human şeklinde herkes olmak istediği classı yazsın 1 kasım için hazırlık olur clan kurulur falan bir liste yapsın biri iyi olur yani
quote:
Orijinalden alıntı: Esculope
Bende geliyorum Team Oluşturalım Bence. yarım saatliğine oynadım bugsuz gibi görünüyor sadece anvilde bir bug yaşadım.
aynen geliriz
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
ciddi ciddi admınlı forumdakıler oynuyor knıghtı sıze tavsıyem hocam suanda openbeta açılınca hılecılerı aranızda barındırmayın cb da bıle turlu turlu hıle buldular yabancılar yavaş yavaş proxy gırışlerı banlayın demeye basladı forumda ntt de
Benim anlamadığım beta sonrası verilcek hediyeler ne şekilde dağıtılcak ?
Tahminen Mage Yada Asass Açacağım. Açacak Arkadaşlar Joblarını- Nicklerini Yazsınlar Irk Olarak Karar Verelim En Fazla Hangi Irk İstenirse O Olsun Ve Clan Lideride Priest Açacak Arkadaşlardan Biri Olsun, Clana girecek arkadaşlar saygılı ve +17 Olsun Vent Ben Bulurum Free Kaynıyor. Güzel bir yere gelebiliriz bence.
Bende tekrardan baslamak istiyorum fakat daha önce kurdugumuz ronarktaki clan gibi seviyeli olacaksa.