Şimdi Ara

Knight Online Europe (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun private demişsin,yok 2 ay sonra kapatırlar demişsin.Ee be akllı arkadaşım oyun private server ise USKO daki orjinal accountlarımızı nasıl EUKO ya geçirebiliyoruz?Bu hiç düşündün mü?Sorarım sana???Çok ağır konuşacamda neyse....

Bari ingilizcen yok ve daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun kapa çenenide sus otur yerine.Sapır saçma yorumlar yapmaktanda vazgeç.

Tamam sakinim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDrinks

K0rkunc denen arkadaşım şakamısın sen?

Oyun private demişsin,yok 2 ay sonra kapatırlar demişsin.Ee be akllı arkadaşım oyun private server ise USKO daki orjinal accountlarımızı nasıl EUKO ya geçirebiliyoruz?Bu hiç düşündün mü?Sorarım sana???Çok ağır konuşacamda neyse....

Bari ingilizcen yok ve daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun kapa çenenide sus otur yerine.Sapır saçma yorumlar yapmaktanda vazgeç.

Tamam sakinim...

Google Translate'den kaynaklanan çeviri hatası o. Daha önceki sayfalarda da söylendi.
    Sanırım bahsettiğin kısım şura; "Therefore, in order to honour our commitment to player needs, we have arranged it so that European KO players with existing characters on USKO servers can continue to play there if they wish."
    Burada denmek istenen şey Avrupa sınırları içerisinde bulunup da Amerika'daki karakterleriyle oynamak isteyen USKO sunucularında oynamaya devam edebilirler. Yani herhangi bir IP block durumunun olmayacağını açıklamışlar.
    Bu arada ben de K0rkunc'a katılıyorum. Büyük bir kandırmaca var bunun altında. İlerleyen günlerde ortaya çıkar zaten.

• İçime kurt düştü şimdi o kadar sevinmiştik Birde şöyle birşey var madem Türk IP'lerine kapalı, zaten beta boyunca oyunun %90 ı türk'tü. Adam herkese ban atardı. Şimdi ne alaka sen türk ip'den girmiyosun sana yasak değil. Herkes aynı şekilde giriyor sonuçta bilmiyor mu prog.kullanarak girdiklerini. Bence de var bu işte birşey.
  • Arkadaşlar kendi fikrimi söylemem gerekirse lisans olaylarını hiç bilmiyorum , serverın eğrisini büyrüsünüde bilmiyorum fakat serverı açıp 2 ay sonra kapatacak olan adam 15 günlük cb den - ob ye geçiş süresi bırakmaz diye düşünüyorum. Onun dışında Cb ' de oynayanlar bilirler hiçbir etkinlik , oyun içi durum / olay ' da yönetim tarafından acemiliği ben sezmedim. Elbet tabi arkadaşlarımızın bulunduğu iddalarda bundan 2-3 ay sonra gerçek çıkabilir. Ama ben onlar gibi düşünmüyorum. Bence bu server Tezgah değil. Cb ' den gözlemlediğimde budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Arkadaşlar kendi fikrimi söylemem gerekirse lisans olaylarını hiç bilmiyorum , serverın eğrisini büyrüsünüde bilmiyorum fakat serverı açıp 2 ay sonra kapatacak olan adam 15 günlük cb den - ob ye geçiş süresi bırakmaz diye düşünüyorum. Onun dışında Cb ' de oynayanlar bilirler hiçbir etkinlik , oyun içi durum / olay ' da yönetim tarafından acemiliği ben sezmedim. Elbet tabi arkadaşlarımızın bulunduğu iddalarda bundan 2-3 ay sonra gerçek çıkabilir. Ama ben onlar gibi düşünmüyorum. Bence bu server Tezgah değil. Cb ' den gözlemlediğimde budur.

açık söyluyum özkan 2004 den bu yana cok aktıf bır kullanıcıyım usko da, ve yemın ederım kı usko kadar terbıyesız bır sunucu yok, hıleyı bıtırmedı kı bana göre kastıy olarak, hemde turklerı kendılerıne mahkum ettı turkıye lısansı yuzunden, sımdılerde göz boyamak ıcın yalancıktan npt bannedlar yapıyor forumda 1000 tane npt ban ın ısmını söyleyın dedıklerınde azarlıyorlar onlarlamı ugrasacaz dıye,
    euroko bana göre uskodan 10 kat daha ıyı neden mı ? cunku ılgılenıyorlar suanda euroko nun başka oyun yok ! yanı g1 team gıbı 12 tane oyun cıkarıp 10tane ofıs elemanını 12 oyun ıle ılgılenın demek kadar abestlık yok !
    bu yuzden euroko nun cok ıyı iş cıkaracagına emınım

Şimdı dıcekler kı koxpu bıtırebılıcekmı ?
    Bitirmesın arkadaşım gunde 24 saat onlıne toplam 13 admın olacak yanı ortalama 2-3 yonetıcı onlıne olacak hadı slota ks yapın hadı kufur edın hadı hıle açında göreyım tek pm ıle gm ın gelmesı 10sn almaz tum userlerı tarar ve görur o kscı kufurcu hılecıler

• EUKO lisanslımı lisanssızmı?

Bence bu kadarı yeterli bu sorunun cevabına.

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=222239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 17 Ekim 2011; 21:37:26 >
  • gm ler oyunla çok ilgili arkadaşlar @mahasamatman diye bir gm ne zaman bir soru v.s sorsam 30 saniye içerisinde bana dönüyordu, ayrıca güleryüzlü yazdığım saçma translate ingilizcesine bile cevap vermeye çalışıyordu.Official açıldığında bunun gibi 2-3 tane gm olur ve hile bildirimi v.s yaparsanız hilecilerin oyunda barınabileceğine pek olanak vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

EUKO lisanslımı lisanssızmı?

Eğer bu linki kontrol ettiyseniz, serverin orjinal bir server mi yoksa private mi olduğunu anlarsınız. Korlash bile cevap vermiş yahu, ayıp etmeyin.
  • arkadaşlar bu kadar büyütmeyin ya.açın yeni bir char toplanalım keyfine oynayalım bakalım görelim ne var ne yok.serverin geleceği var mı yok mu oynanır mı oynanmaz mı o zaman görürüz birlikte.kapanırsa da kapanır ölüm yok ya sonunda.bence denemeye değer.premium olayı ve ücretlendirmesi hakkında bilgisi olan var mi peki nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rope

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

EUKO lisanslımı lisanssızmı?

Eğer bu linki kontrol ettiyseniz, serverin orjinal bir server mi yoksa private mi olduğunu anlarsınız. Korlash bile cevap vermiş yahu, ayıp etmeyin.

Zaten konuyu başlatan Athenrye. USKO'nun EUKO hakkındaki sorulara cevapları.

Korkunç arkadaşın amacını çözemedim ben. Neden böyle bişey yazma gereği duydu acaba niyeti ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 17 Ekim 2011; 22:18:13 >

• Evet, korkunç, eğer bir şey kanıtlayacaksan neye dayandığını göster somut şeylerle. video, screenshot veya aklına ne geliyorsa. Bak, warstar adlı arkadaş ne güzel link yollamış, kanıtlamış.
  • Daha ortada fol yok, yumurta yok; sizin yaptığınız muhabbete bak.
    Ben oynarım.Kapanırsa kapansın, privateyse private olsun: hiiiiiiiiç mi hiç umruma değil.
  • beyler mage oynamayı iyi bilen bana öğretebilcek arkadaş varmı ilk defa mage kasmak istiyorum bana yardımcı olabilcek birileri bulursam çok sevinirim
    ayrıca open beta bitince nolcak yinemi çarlar silincek ?
  • ya valla hocam:D çamur atmaktan başka birşey bilmiyorsunuz nedenide %100 koxp yok ondan bu çamur atan arkadaşlarda %100 uskoda koxper oynuyor ki oyunda koxp yok elle oynamıcak diye çamur atıyor neyse konumuza gelelim arkadaşlar ben bu oyunu c.west deki gm'e sordurdum doğru çıktı usko nun eklenti serverı nasıl eklenti serverı şöle usko' nun belki biliyorsunuzdur 3 4 tane farklı şekilde oyunları var koreko japko v.s bu oyunlarda avrupa ülkelerine açıldı türklere ıp ler kapalı normal bizim türk insanına kapatmaları %100 normal bizim insanımız kadar nankör insan yok herkez para için çalışıyor adam koxp yapıyor para kazanıcam diye oyundan bu hile olaylarına karışıyor ondan yeni bir oyun getirildi ve çok mantıklı ve çok güzel oyundu zevkini aldım ve şu ana kadarda en zevk aldığım oyundu çünki hile yoktu vardı bitane susake diye archer koxper vardı ama adam :D koxp açmışssın diyorum adi herifsin diyorum adamın tek dediği şu son gündü ondan açtım koxpu yoksa hiç açmadım bu hileyi yapanda türk ve bişey bilmeyen ordan burdan öğrenmiş kodları gelmiş burda artislik yapıyor ama bunu kimse yemez burdanda sölüyorum eğer oo archer bu forumdaysa kardeş sen aciz insansın bunu unutma.... neyse konumuza geçelim clanımız vardı evet güzel bir clandı warstar chrisviole lorde lordofdrinks
    bu arkadaşlara teşekkür ediyorum oyunun zevkini onlarla aldım ve devam edicem arkadaşlarlar bu oyuna şunu unutmayın işine gelmeyen insanların çamur atıyorsa eğer oyuna oo adam aciz ve hile yaratabilecek insandır bunu.. unutmayın fazla uzatmıyım ister oynayın ister oynamayın ama biz donanımhaber clanı olarak devam edicez yaşı ve olgun gibi gösteren insan gelsin 10 15 arası kişiler gelmesin... bize hile hurda kullanıcak adam lazım değil adam gibi adam lazım playerım diyen adam gelsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben 2 senedir carnac west'te oynuyorum. Gercekten ordada güzel bi ortam var. ama base'si eskisi gibi degil artık. Ardream de de bi kaç kopxer mage görmek mümkün olmaya başladı. EUKO'dan beklentim büyük. Umarım hayal kırıklıgı yaşamayız. Çünkü artık oyundan zevk alarak oynamayı..eskisi gibi empire zamanı gibi oynamayı hakettik yeteri kadar.. Uzun süredir almadıgım premium'u alıcam 1 kasımda. Peki şimdi forumdaki cogu kullanıcı ORC'mu olmayı düşünüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 18 Ekim 2011; 0:51:41 >
  • MAGE KASMAYA YARDIM EDECEK KENDİSİ DE MAGE KASACAK BİR ARKADAŞ ARIYORUM LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN İLK DEFA MAGE KASACOOM YARI PAPER OLAYI HOŞUMA GİTTİ AMA HERTÜRLÜ YOLA AÇIĞIM YETER Kİ BİLEN BİRİ YARDIM ETSİN ÖĞRETSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 18 Ekim 2011; 0:55:28 >
  • kimse kusura bakmasında usko forumundan kanıt vermişiniz iyi hoş güzel ...
    peki bu usko forumunda kim ne iş yapar? gm i var admini var yapımcısı var... varda ne işe yarıyorlar..
    usko forumu olmuş mafyavari bir ortam... birşey soruyorsun hemen hileci oluyorsun onlara göre..
    ama pre-cash aldığında başka oluyor.. trusted costumer lafını kim duydu şimdiye kadar aranızda?
    ne mi ? bi araştırın bakın ne olduğuna .... oyunda kaç tane +9 lu +10 lu hileci var ve bunlar göz göre göre ban yemiyor ? ss al video al yetmiyor ...... trusted costumer bu kadr ciddi bir şey işte...
    ya soyulma vakaları , item silinme vakaları , hesap sorunları ..... ticket at burada birşey yapamayız?
    ticket atınca birşey mi yapılıyor ... nerde çözüm bulacaz derdimize ? nerede sıkıntımızı dile getirecez?
    hesabına birşey mi oldu ? unutacan der gibi cevaplar veriliyor.. işlerine gelmeyen gerçekleri hemen
    siliyorlar göz önünden... yalama insanlar mevcut birde orda.. o moda yalama bu admne yalama... yala oğlum yala.. iron belt atacaklar sanki.... herşeye şak şak...

birde kaç kişi farkında bilmiyorum ama forumda müthiş bir ilgisizlik var.. yav bi resim 6 ay anasayfada mı kalır be...neymiş mgame izin vermeden değişiklik olmuyormuş... ee siz ne moka yarıyorsunuz..çok iyi artislik yapıyorlar orası doğru.... başka bi icraat yok...

bana göre 2 olasılık var ..... gamersfirst hileyi engelllemede başarısız oldu.. ipin ucu kaçtı...
    birincisi lisanas haklarının avrupa ayağını iyi bir fiyata sattı .. zararın neresinden dönülse kardır hesabı..
    yada çaktırmadan c west tarzı kontrol altında tutabileceği bir client açmaya karar verdiler...ki buda
    bozuk paranın bi tarafını çevir yazı , çevir tura.. para aynı para.. eni boyu çapı şekli...

şimdi bu usko forumda söylenenler kanıt , ispat birşey oluyorsa bişe demiyorum artık ben....fialnca durumda
    korlasha pm atın cevaplasın yazıordu.. altta da biri yorumlamış '' korlash kim m.q'' diye... hakaten kim arkadaş bunlar...? sen ben gibi basit insanlar ..... bişeyden de anlıyorlarsa yuh derim....

biraz bekleyip sonucu hep beraber göreceğiz sanırsam .. varsa bir pislik kokusu elbet çıkacaktır...

iyi forumlar

• gülmekten kahkahalara boğuldum sen neycisin dostum öle ya:D
  • Arkadaşlar bu valkyrie, pathos, magic bag, sc'leri felan nerden aldınız lütfen söyleyinde bizde alalım:S
  • Bu konu uskonun konusu değil. Euko ile ilgili bir konu. Uskonun o halde olmasının 2 suçlusu var Türk playerlar ve usko yönetimi. İkiside karşılıklı suçlu. Konumuz o değil. Hala içinde şüphe varsa oyun açılınca bakarsın usko gibimi yönetiliyo. Öyleyse oynamazsın bu kadar basit. Parası verilip lisansı alınmış server hakkında hala konuşuyosunuz. Çok şüphen varsa oynamazsın bekler ve görürsün. Kendini yırtmanın manası yok burda.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.