Şimdi Ara

Knight Online Haberleri Version 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knight Online Haberlerinden Herkese Merhaba Yazdıklarımı Begendiniz İcin Cok Tesekkurler

Evett Sayın Okuyucular Malesef Knight Online Haberleri'ne Üzücü Bir Haberler Baslıyoruz

1-RonarkLand da Tam 21 Mage nowa town yaparken bug ta kaldılar ve RonarkLand 21 Magemize Mezar Oldu

2- Apost Slotunu Basan Guardlar Apost Ve deru ların kac promil alkollu olduklarını olcmek istedi

fakat apos ve derular o kdr sarhostuki yerlerinde duramıolardı bunun uzerine apos ve derular slot halinde kesildiler

3-Andream da tam 12 mage inferno ve bilizardla town bastılar 2 mage sehit diğerleri agır yaralı olarak town devlet hastanesine kaldırıldılar

4-Bir Noob dodocamp pa BurningSkelaton Cekince sundirsin cadırı yanmaya basladı bunu uzerine 60 lv ice mageler yangını kontrol altına aldı.

5-Moradondaki Skill Actırma Yerinin ordaki guardlara Osmanlı Ordusu na benzetiiyor

Şimdilik Bu kdar

Bizi Okuyun Haberiniz Olsun

• Güzel umut devamını bekliyoruz
  • BRAVO UMUT KARDES DEVAMI DILEGIYLE HOŞÇAKAL
  • bende cok egleniyorum okurken
    mümkünse her gün bekliyorum saat 7 de
  • Begenen Herkese Cok Cok Tesekkur Ederim
  • çok güzel yapıyorsun hepsini kendin yazzıyorsun dimi.Çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton90

çok güzel yapıyorsun hepsini kendin yazzıyorsun dimi.Çok güzel

EVT ARKADSLAR HEPSİNİ KENDİM YAZIORUM OKULDA BU SEFER NE YAZSAM DİE DUSUNUYORUM
  • ii taktik ders sıkıcı geçince bende yazam bakam beğencek misiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: umut_1

quote:

• Mage şehit oldu:)
  • quote:

quote:

ok

isteriz isteriz 4.0 'ı isteriz

• quote:

Knight Online Haberlerinden Herkese Merhaba Yazdıklarımı Begendiniz İcin Cok Tesekkurler

Evett Sayın Okuyucular Malesef Knight Online Haberleri'ne Üzücü Bir Haberler Baslıyoruz

1-RonarkLand da Tam 21 Mage nowa town yaparken bug ta kaldılar ve RonarkLand 21 Magemize Mezar Oldu

2- Apost Slotunu Basan Guardlar Apost Ve deru ların kac promil alkollu olduklarını olcmek istedi

fakat apos ve derular o kdr sarhostuki yerlerinde duramıolardı bunun uzerine apos ve derular slot halinde kesildiler

3-Andream da tam 12 mage inferno ve bilizardla town bastılar 2 mage sehit diğerleri agır yaralı olarak town devlet hastanesine kaldırıldılar

4-Bir Noob dodocamp pa BurningSkelaton Cekince sundirsin cadırı yanmaya basladı bunu uzerine 60 lv ice mageler yangını kontrol altına aldı.

5-Moradondaki Skill Actırma Yerinin ordaki guardlara Osmanlı Ordusu na benzetiiyor

Şimdilik Bu kdar

Bizi Okuyun Haberiniz Olsun

basarılarının dewamını dılıorum

• quote:

quote:

haber yazıcam dıe derslere boswerme kalırsın sınıfta sonra

• güzel devamını bekliyorum
  • güzel olmuş devamını dileriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.