Knight Online Haberlerinden Herkese Merhaba Yazdıklarımı Begendiniz İcin Cok Tesekkurler Evett Sayın Okuyucular Malesef Knight Online Haberleri'ne Üzücü Bir Haberler Baslıyoruz 1-RonarkLand da Tam 21 Mage nowa town yaparken bug ta kaldılar ve RonarkLand 21 Magemize Mezar Oldu 2- Apost Slotunu Basan Guardlar Apost Ve deru ların kac promil alkollu olduklarını olcmek istedi fakat apos ve derular o kdr sarhostuki yerlerinde duramıolardı bunun uzerine apos ve derular slot halinde kesildiler 3-Andream da tam 12 mage inferno ve bilizardla town bastılar 2 mage sehit diğerleri agır yaralı olarak town devlet hastanesine kaldırıldılar 4-Bir Noob dodocamp pa BurningSkelaton Cekince sundirsin cadırı yanmaya basladı bunu uzerine 60 lv ice mageler yangını kontrol altına aldı. 5-Moradondaki Skill Actırma Yerinin ordaki guardlara Osmanlı Ordusu na benzetiiyor Şimdilik Bu kdar Bizi Okuyun Haberiniz Olsun
quote:Orjinalden alıntı: newton90 çok güzel yapıyorsun hepsini kendin yazzıyorsun dimi.Çok güzel EVT ARKADSLAR HEPSİNİ KENDİM YAZIORUM OKULDA BU SEFER NE YAZSAM DİE DUSUNUYORUM
ii taktik ders sıkıcı geçince bende yazam bakam beğencek misiniz quote:Orjinalden alıntı: umut_1 quote:Orjinalden alıntı: newton90 çok güzel yapıyorsun hepsini kendin yazzıyorsun dimi.Çok güzel EVT ARKADSLAR HEPSİNİ KENDİM YAZIORUM OKULDA BU SEFER NE YAZSAM DİE DUSUNUYORUM
quote:Orjinalden alıntı: umut_1 quote:Orjinalden alıntı: newton90 çok güzel yapıyorsun hepsini kendin yazzıyorsun dimi.Çok güzel EVT ARKADSLAR HEPSİNİ KENDİM YAZIORUM OKULDA BU SEFER NE YAZSAM DİE DUSUNUYORUM ok isteriz isteriz 4.0 'ı isteriz
quote:Orjinalden alıntı: umut_1 Knight Online Haberlerinden Herkese Merhaba Yazdıklarımı Begendiniz İcin Cok Tesekkurler Evett Sayın Okuyucular Malesef Knight Online Haberleri'ne Üzücü Bir Haberler Baslıyoruz 1-RonarkLand da Tam 21 Mage nowa town yaparken bug ta kaldılar ve RonarkLand 21 Magemize Mezar Oldu 2- Apost Slotunu Basan Guardlar Apost Ve deru ların kac promil alkollu olduklarını olcmek istedi fakat apos ve derular o kdr sarhostuki yerlerinde duramıolardı bunun uzerine apos ve derular slot halinde kesildiler 3-Andream da tam 12 mage inferno ve bilizardla town bastılar 2 mage sehit diğerleri agır yaralı olarak town devlet hastanesine kaldırıldılar 4-Bir Noob dodocamp pa BurningSkelaton Cekince sundirsin cadırı yanmaya basladı bunu uzerine 60 lv ice mageler yangını kontrol altına aldı. 5-Moradondaki Skill Actırma Yerinin ordaki guardlara Osmanlı Ordusu na benzetiiyor Şimdilik Bu kdar Bizi Okuyun Haberiniz Olsun basarılarının dewamını dılıorum
quote:Orjinalden alıntı: umut_1 quote:Orjinalden alıntı: newton90 çok güzel yapıyorsun hepsini kendin yazzıyorsun dimi.Çok güzel EVT ARKADSLAR HEPSİNİ KENDİM YAZIORUM OKULDA BU SEFER NE YAZSAM DİE DUSUNUYORUM haber yazıcam dıe derslere boswerme kalırsın sınıfta sonra