Bildirim
###knight online hakkında denılenlere bakın###
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ohoooo o emeğe saygı
daha önce çok werildi, ama adamlar haklılar -
bu oyunu oynayan herkes bole olcak diye bişi yok ki mesela ben boyle 48 saat hic durmadan oynamam o yuzden ben ustume alınmadım ama yinede bu yorumcuya hak veriyorum.Bole bigisayar basında 48 saat hic kalkmadan gecirenlerde olmustur heralde ve asırı para kazananlar...
bilgisayar basında 48 saat duran ve bu oyunun kotu yorumlanmasına sebep olan kisilere -
japkoda bı olay varmıs belırlı bı saatten sonra oyunda kalırsan ex dusuyomus japon hukumetı oyun bagımlılık yapamsın dıye bunu yapmısturkıyedede olabılır bence -
Daha okumadım ama Yine piskopat piskologlar bişey bildiğini sanarak zırvalamıştır. piskolog piskoloji falan hepsi hikaye yalan işler. -
soylenilenler ne yazıkki tamamen gerçek! knight oynuyanlar ilerde iletişim zorluğu çekebiliyor toplumdan uzak laşmaya başlıyor. ben artık bırakıyorum bu oyunu.başka bişemi yok dğnyada yaff -
YA BEN VERDİİİİİİİİİİİİİİİİİİM BU ADRESİ ANLAYIN ARTIK AÇIP 10 KEZ HERKESE GÖNDERMEYİN KENDİM BULDUM DİYE HERKESİ KANDIRMAYIN -
Tüm laflar çocuklara,inşallah dikkate alınır..Bizde kurtuluruz..
Adamlar çaktırmadan bize iyilik yapıyorlar!!Oyun daha da güzelleşecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 13 Haziran 2006; 12:51:34 > -
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
japkoda bı olay varmıs belırlı bı saatten sonra oyunda kalırsan ex dusuyomus japon hukumetı oyun bagımlılık yapamsın dıye bunu yapmısturkıyedede olabılır bence
ya inşallah türkiyede olmaz çünkü bazı arkadaşlar(ben)bağımlı olmuyo vede çok uzun saat oynuyo ama bişi olmuyo bu kurunun yanında yaşta yanır -
BENDE ÇOCUĞUM AMA KİMSEYE KÜFÜR FALAN ETMEDİM KNİGHT'A BANA KÜFÜR EDENEDE ^KİM DERSE ONA GEÇSİN^ DEDİM HİÇ BİR KÖTÜLÜK BİLMİYORUM VE KENDİ HALİMDE OYUNUMU OYNUYORUM ŞİMDİ BENDE ÇOCUĞUM AMA ÖBÜRLERİ GİBİ DEĞİL HİÇ BİR KÖTÜLÜK BİLMİYORUM ŞİMDİ KÖTÜ BENİM GİBİ ÇOCUKLARMI OLDU YOKSA EŞKİYA GİBİ ÇOCUKLARMI?
-
cok uzun saat oynuyo ama bagımlı degıl bu nsl oluyo -
Çok gığru -
Hepsi yalan yanlış. Orda yorum ekle vardı ağzıma geleni yazdım. ne bohtan anlarsınız siz. asıl sosyallikiğin göbeği ko. falan filan. yeni arkadaşlar kankiler ediniyon. kaç değişik milletten ırkdan arkadaşlar ediniyon. sinamaya gidince yabancılarla tanışabilcen mi falan yazdım durdum. daha yazarrdım. ama 1000 harfim bitti. daha neler neler dicektim. -
ooo o yayınlana kı ne kadar olduu -
bu da bi gerçek ama ne yazıkkı bagımlı yapıyor ama günde 2-3 saat oynarsan bişi olmaz ama nbazıları bi oturuyor (ben)sabah 12.00 den akşam 7.30 bazen 11.00 yanı kotu yanlarıda var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X