Şimdi Ara

KNIGHT ONLİNE I KAÇ KİŞİ OYNUYOR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA MERAK ETTİM ACABA BU OYUNU KAÇ KİŞİ OYNUYOR

• valla saymadım ama %90 nını turkler oluşturuyo
  • DÜNYA CAPINDA 3M KİŞİ DİOLAR TAM BİLMİOM
  • orası belii zaten de kaç kişi tahminen bana o gerekio yoksa uyamıyacam kafama taktım bikere çıkmazki
  • Çok... =)
  • sakın milyonalrca demeyin sinir oluyorum... milyonlarca kişi tarafından oynanan younlar devasa online oyunlar diye anılır. devasa online oyunlar arasında knight online YOK.. bunların başlıcalar world of warcraft ve Guild wars gibi oyunlardır. bence knight online yi 1.,2. ve 3. serverlarda toplam 2 ya da 3 bin kişi oynuyordur... 9 serverdan 18-27 bin arası eder....
  • tam olarak 8m küsür yani 8 milyondan fazla kişi oynuyo ve 60 milyondan fazlasını türkler ve gerisini perulular ve amerikalılar oluşturuyorr
  • Fazla Merak Başa Bela Hem Ayrıca Öğrenince ne oluyo boyun mu uzuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

sakın milyonalrca demeyin sinir oluyorum... milyonlarca kişi tarafından oynanan younlar devasa online oyunlar diye anılır. devasa online oyunlar arasında knight online YOK.. bunların başlıcalar world of warcraft ve Guild wars gibi oyunlardır. bence knight online yi 1.,2. ve 3. serverlarda toplam 2 ya da 3 bin kişi oynuyordur... 9 serverdan 18-27 bin arası eder....

tahmin için saol ama bende daha fazla 18-27 bin değildeee 30-80 gibi düşünüom ben
  • boyum uzamıyo ama kafama takılan soruya arkadaşlarım beni kırmayıp cevap verio

saolun arkadaşlar
  • toplam 8 milyondan fazla kişi oynuyo işte burdan hesap edinn
  • quote:

sakın milyonalrca demeyin sinir oluyorum... milyonlarca kişi tarafından oynanan younlar devasa online oyunlar diye anılır. devasa online oyunlar arasında knight online YOK.. bunların başlıcalar world of warcraft ve Guild wars gibi oyunlardır. bence knight online yi 1.,2. ve 3. serverlarda toplam 2 ya da 3 bin kişi oynuyordur... 9 serverdan 18-27 bin arası eder....

benim eski okulumda 150 kişi onuyordu yaklaşık her 6-8 arası erkek öğrenci yeni okulumda 9 10 11 den en fazla 25 30 kişi oynuyordur peki böyle en az 100 tane okul var çarp bakalım kaç kiişi edio 27 bin nedir arkadaş areste ondan daha çok adam vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_knight_online

toplam 8 milyondan fazla kişi oynuyo işte burdan hesap edinn

bilgiler için saol ARKADAŞIM
  • evet en son bir sitede devasal online oyunlar arasında 5. sırada idi 5m a vara server oyuncusuyla aktif olan oyuncu sayısı sanırım 1milyona yakın.yani arkadaşım devasal bir online oyun oynuyorsun 30bin lişi yazmışsınız güldürmeyin yaa izmir karşıyakada int kafelerin nereyse hepsinde oynanıyor sırf burda o kadar oynayan üyesi vardır komik yani
  • belirttiğim şeyler en aza göre söylenmiştir eğer böyle hesaplanırsa arkadaşın dediği tutuyor ama bu sadece türk olanların sayısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkan

quote:

tahmin için saol ama bende daha fazla 18-27 bin değildeee 30-80 gibi düşünüom ben

evet iyi bir ihtimal ile senin dediğin gibi olabilir. ama kesinlikle daha fazla bir rakam deil... 8 milyon kişi diyenlere: Dünyanın en çok oynanan oyunu World ofWarcraft'tır ve oynayan sayısı 6 milyondur... bu sayının üzerinde hiç bir oyun yoktur. knight online en fazla arkadaşın dediği gibi 80 bin anca eder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

belirttiğim şeyler en aza göre söylenmiştir eğer böyle hesaplanırsa arkadaşın dediği tutuyor ama bu sadece türk olanların sayısı

dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.