Şimdi Ara

Knight online ın çikolatası çıkacakmış doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ewt doğru reklamdada ben oynucam

ne çikolatası lem
  • Evet.Sürpriz yumurta gibi yiyon içinden şifre cıkıyo o şifreyi oyunda giriyon sana rastgele üniq item veriyo

HER DUYDUĞUNUZA İNANMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saw_murat -- 22 Ekim 2006; 7:45:11 >
  • güvenilir kaynaklardan haber aldım.mesela olimpia da oynayan için olimpia çikolatası varmış.onu değilde aresli çikolata yersen olimpia seni atıcakmış.çip koymuşlar çikolatayaa yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: burhan_gil

güvenilir kaynaklardan haber aldım.mesela olimpia da oynayan için olimpia çikolatası varmış.onu değilde aresli çikolata yersen olimpia seni atıcakmış.çip koymuşlar çikolatayaa yaa

muhahahahahahahahahahaahahaha
    Allah'ım ya
  • sabah sabah beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün çikolatadan nefret ederim
  • bide kolaları varmış o zaman sen kola içersin.knight kola diye ismi.knight a girmeden önce açılıp sallıcakmışın sonra o her yere fışkırıcak,ondan sonra annenden depiği yemeden oyun başlamıcakmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olm bu forum un gidişatı kötü
  • çıkmıcak mı yani?
  • REKLAMLARINDADA PAMELA ANDERSON U OYNATCAKLATMIŞ :D MİLLET YAŞADIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: edanaskings

REKLAMLARINDADA PAMELA ANDERSON U OYNATCAKLATMIŞ :D MİLLET YAŞADIK

oleeeeeeeeeeeeeey kola reklamındada beni oynatcaklarmış tv de ıssız adada denizden gelen şişeyi aççakmışım kapağına bakıp oleeey bedava bir litre knight kolo dicekmişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: triankle

quote:

oleeeeeeeeeeeeeey kola reklamındada beni oynatcaklarmış tv de ıssız adada denizden gelen şişeyi aççakmışım kapağına bakıp oleeey bedava bir litre knight kolo dicekmişim

kolo

• bi de ork lu hamburger varmış.güzel olur inşallah.belki humanlı döner diye rakip çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: burhan_gil

bi de ork lu hamburger varmış.güzel olur inşallah.belki humanlı döner diye rakip çıkar

• quote:

yupiiii z

• evet gofreti de cıkacak :D
  • ÇİKOLATA DEİLDE ŞUAN KO NIN KARTLARI VAR Bİ KUTU ALIYOSUN İCİNDEN FUTBOL KARTI GİBİ SEYLER CIKIYO AMA SİFRE FLN YOK
  • aslında fgena olmaz reklam metnıde ASASLARIN YEDIGI CIKOLATA shard gucu RAPTOR UN GUCCUU felan koyarlar ya da barbarların kası ısde boyle olusdu ye ve gör
  • ole şey olurmu allah allah nerden çıkarıolar
  • reklamlar şöyle olabilr KARŞINIZDA KNİGHT ÇİKOLATA YİYİN FARKI GÖRECEKSİNİZ ,KNİGHT ÇİKOLATA KOLAY LWL KASTIRAN ÇİKOLATA !!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.