Şimdi Ara

Knight Online Life Offline gerçeği war mı gerçekten? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkdaşlar ne büyük işti arkadaşların la en fazla 3 saat(oda yazın) takılırsın öğlen 2 de çıkarsın 5 de gelirsin aaçrsın istediğin kadar kasarsın?ben şahsen günde 5 saatb ders 15 saat knigt 30 dk da top oynarım yeter bana?
  • wala yazın bazen arkadaslarımla değil 3 saat bütün gün takıldığım oluo ..
  • Gerçeği var ama bence knight la ilgili değil ben knight oynamadığım zamanlardada bilgisyarda takılıyorum bence bilgisayar ve internet insanı tembelleştiriyor
  • bence o insanlar bağımlı değiller, sadece tercihlerini ko dan yana kullanıyolar. burda başkaları hakkında hüküm verecek olgunluğa sahip değilsin konuyu açan arkadaşım.sordun mu hiç öle birine neden o kadar oynadığını? benim fırsatım olsa günde 24 saat oynarım çünkü hayatta en çok zevk aldığım şey ko oynamak. hatta o kadar ki kız arkadaşımla dolaşmak yerine ko oynamayı tercih ederim.bu sadece beni ilgilendirir. ayrıca yaşın kaç çok merak ediyorum.
  • yaşım 17 ben sadece sömürülüp giden gençliğe bi bakıs açısı yaratmak istedim.Kendi seçimindir kız arkadasının yerine oyunu seçmen eğer zaten bööle bişey söyleyebiliorsan senin yasam amacından da süphe ederm ben
  • fazla bağlanmayın şu oyuna bea bi gün bu oyun bitecek ama siz arkadaşsız kalacaksınız ben size oyun oynamıorum demiorum ztn demeyede hakkım yoq demek istediğim fazla bağlanmayın o size bağlansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasnicktir#

yaşım 17 ben sadece sömürülüp giden gençliğe bi bakıs açısı yaratmak istedim.Kendi seçimindir kız arkadasının yerine oyunu seçmen eğer zaten bööle bişey söyleyebiliorsan senin yasam amacından da süphe ederm ben

senin yaşama amacın kız arkadaşınla dolaşmak mı?ayrıca sömürülmekten kastın nedir? ben günde 3-4 saat oynuyorum am sömürülen birşeyim yok, oynarken gayet de mutlu oluyorum. bunun hayat amacıyla alakası yok.sadece güzel vakit geçirmek ve eğlenmekle alakası war.adam öyle mutlu oluyosa sen burada gelip onu eleştiremezsin.

ayrıca kullandığın afili cümleler seni haklı göstermeye yetmez.bakış açısı yaratmak ilginç bi tanım olmuş.bu anlamsız tanımından anlayabildiğim kadarıyla sen insanları 'bağımlı' olarak tanımlamayı bir bakış açısı olarak görüyosun.ne kadar hayat tecrübeniz war da insanlara böyle yakıştırmalar yapıyorsunuz anlam veremiyorum bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asas4ever -- 28 Mayıs 2007; 17:38:47 >

• eet katılıyorum sana özellikle 12-13 yaş arası çocukların oyunu fazla oynamamaları lazım çünkü güneşten yararlanmaları ve gelişmeleri gerekior bilg. başında takılıp arkadaşlarından çömez kalmaları değil
  • Ben asosyal olduğuma inanmıyorum ko'yu sadece oyun olarak düşünme çok geniş arkadaş ortamı güsel sohbetler kasarken espiriler falan hem çok zevkli hem de arkadaş ortamı çok geniş oluyor knight dışında hiçbişi yapmıyorsun ama zaten arkadaş ortamın olunca gerisine ne gerek var
  • Knıght bagımlılık yapan bır oyundur nekadar ben bagımlı deılım desenızde stres atmak ıcın oynadıgınız tek oyun ve tabıkı daha ii olmalıyım gibi bir hırs ıcınede surukluyor ama bu oyunla hayattan kopamaz ınsan insan asosyal deıldır hıcbır zaman olamazda asosyal ınsan dıye bısı yoktur cunku benım yaptıgımı baskası yapamaz ve bana ıhtıyac duyar ıllakı birileriyle bi ılıskısi vardır ama aradakı denge cok onemlı o denge bozulursa kınıgtda daha cok vakıt harcayan en fazla 3 ekmek ıstıyorum dedıgınız bakkal amcayla bi sosyallesmenız olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSCCB

evet dogrudur.Sahsen ben gunde belki 5-6 saat oynuyorum ama bırakamıyoruzda.Bagımlı yaptı.Onceden sokakta arklarla oyun oynardım,sımdı hayyattam koptum yani.

Bırakıp Bırakmamap SeNin Elinde Bunu uNutma oyundan daha coq şey war söle düşn hepmizz bir gün ölecz...Rez Gelip Kaldıramıyacak..!
  • gerçekten öle bişi var ...
    bnde +40 olmadan önce 1 saat oynayıp çıkıodum ama +40 olduktan sonra en az 3 saat başında kalıosn..
  • önceden bağımlıydım ama artık o kadar deilim kndimi kontrol ediorum hatta forumda konuşmakdan oyun a zaman ayıramıorum
    dh>ko
  • ben knighti birakmicam.su an oynayamiyorum cunku yasak ama yaz tatilinde baslicam gene.tabii arkadaslarla cikcam,eglencem,gezcem ama knightta oynicam.butun gun de disarda gezcek degilim ya.butun gun gezsem bile aksam 10 gibi baslasam knighta sabah 3-4 e kadar oynarim.
  • Bende ilk başladığım zamanlar baya bağımlılık yaptı..Ama oyunda amaçladığım yere ulaşamayınca pes ettim 1-2 hafta önce..Oynuyorum ama eskisi kadar sık değil..Artık her gün Voleybol + Futbol oldu hayatım arada gelip böyle foruma takılıyorum..
  • asosyal diyerek yanlıs belirtmıs olblrm anlatamadm.bende ko uy zevkle oynuorum her gün 3-4 saat oynayanlara sözum yok zaten benm derdim hayatı ko olmus insanlara.bence büyük kayıp içerisindeler tabiki herkes zevk için oyun oynayabilir ve ko da bunlardan en iyisidir bence..
  • war war öyle bisi olmas olurmu her online oyunda war
  • Orneğin ben .. diorum ki ewde tw izleyene kadar ko oynarım bundan yana bi sorun yok bence .. ama eğer ders calısmak yerine ko oynuyorsam (ki olmuo deil) o zmn sorun lar baslar ztn ..
  • evt rapper çok doorusun bzı seyler yerine geçebilir ko ama herşey yerine asla!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.