KO derdim ama çoooooooook bozuluyo sinirleniyosun gıcık oluyosun bence KO da 60 adam yapmadan kal oynamaya başla da seninde sinirlerin bozulmasın
haklısın
kal daa guzel bence
ko daha güzel ama her ay prem alırsan ama sakın alma hiç tavsiye etmem gavurlara para vermeni hele bi oyun için bu kdr para harcamanı hiçmi hiç tavsiye etmem kal oyna ko oynayıpta 55-60 olunca rezzillik cekme derim akl oyna
KO Rulaz
Benim Ark Kal Online oynuyor Ve Çok Saçma Buluyorm
NOT: Arkda KO'yu Saçma Buluyormuş ...
kal dedıgınız oyun nedır azcık aydınlatırmısınız ?
Knight gibi üç tane meslek var Mage,Archer,Bide warrior gibi bişi :S Ben skilleri kullanmayı beceremedim Yoksa güzel
iide bu kal onlinede ne var meslek ırk falan bi anlatsanız
ewt anlatın birazzzz
ya beyler üywe olamıyorum yardım edin pls ya
up up
ne kadar giremesek te knight ın üstüne tanımam
4ever Knight OnLİNE.
KAL online ne
inndirebileceğim bi lin k var mı????
quote:
Orjinalden alıntı: KARBONAT_EROL
ne kadar giremesek te knight ın üstüne tanımam
Ben videoyu izledim evimdeki pc bu oyunu kaldırmayacağı için KO ya dewam ama yeni PC alınca ilk işim bu oyunu yuklemek olcak
kal online'da iş yok fazla.kontrolleri ve öğrenmesi çok zor geldi bana.mesela townda bi npc bulcaktım 20dk adamı aradım.üye olana kadar da canım çıkmıştı.öncewww.kalonline.com dan register olcaksınız işte bildik id pw olayları.daha sonra e mail adresinizi verip yan taraftaki confirme basıcaksınız.e mail adresinize bi kod gelcek daha sonra o kodu alttaki diğer boşluğa yazıp tekrar confirm diceksiniz.kendileri yapamamış yani o confirm olayını.her neyse oyuna girdiğinizde belli adamlarla konuşmanız gerekio ama o adamları bulursanız bravo.bi de teacher olayı var onu çözcek kadar oynamadım direk kapattım oyunu.ben knight online diyorum ama illa da alternatif istiosanız silkroad fln oynayın kal da iş yok
BU KONUYU KAL ONLİNE DE AÇSAN ORDAKİLER TABİKİ KAL ONLİNE DİCEK KNİGHT ONLİNE DA AÇTIN İÇİN HERKEZ KNİGHT ONLİNE Yİ SEÇİYO
Knight Online çok sıktı lag, dc, NoN Premium ,yuksek lvl we item farkları oyun oynanmaz hale geldi Zaten oynıyamıoz oynanmaz hale geldi demiim
bide cik ve manner olayı kalktı diodunuz ben topic açamıorum onun için buraya yazıorum biz apos party yapıoduk bi açık sarı nikli yani eziğin biri geldi denemek için partya aldık onu lwl atlayınca kafada bişi dönerya heh eziğin kafada ondan döndü bi baktım manner geldi eğer ss koymayı bilseydim ss yi koyardım ama bilmiorum biri öğretsinde koyuyum