Şimdi Ara

KNiGHT ONLİNE MI KAL ONLiNE MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazılarımız kal online oynuyor bende dahil peki Knight oynayanlarımızda var ben deneyemedim olmadı bi türlü oyuna girişte kullanıcı adım doğru loggin failed diyo sizce kal mı knight mı ?

• Loggin failed serverda proplem olduğunda olabiliyor. Bence kal mal hikaye sen K.O. oyna ...
  • Knight oynuyorum bende ama açıkcası bıktım KAL online çok öneriliyor banada her an geçi$ yapabilirim.
  • Kesinlikle Kal Online diyorum. Sadece Knight Online oynayan birine sorsanız size tabi ki KO daha iyi der. Ama hem kal online hem de knight online oynamış birine sorsanız, kal online der ;)

Knight online artık çok piyasa bir oyun oldu. Grafikleri de pek iyi değil. Kal Online'ı kesinlikle denemelisiniz. Zaten bir kere oynadıktan sonra bırakamıyo insan :)
  • Kal online ne ve nerden indiriyoz???
  • beyler lineage 2 boşverin kal online la knightonline ı
  • tabiki knight online
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herzaman ki gibi knight
  • arkadaslar nedir bu kal online ve nerden indiriliyo banada soyleyin bende bi oyuna bakim
  • Ya doğrusunu sölemek gerekirse aşırı doldu KO serverları ve artık tadı kaçmaya başladı 62lvl lık adamla bile pk yapamıyosun Knight Empire gelinceye kadar başka şeyler oynamak istiyorum ben Gerçi KAL o. denedim ama pc çok kasınca bıraktım böle online oyunlarda pc nin kasıp kasmaması çok önemli....
  • knight ı uzun süredir oynuyom tavsiye üzerine kal ı da yükledim bi türk bile yoktu girdiğimde

bide teacher olayı ilginç olmuş bana teacher lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amitabh -- 10 Temmuz 2005, 0:52:12 >
  • knıght onlıne ın ustune tanımam
  • KAL ı çok övmüşsünüz nerden indiriceğimizi söylememişiniz???
  • evet bi download adresi verin bakalım...
  • www.kalonline.com
  • sağol bi bakalım bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: idontknow

www.kalonline.com

knight online
  • ben baktım grafiklere de bence KO daha iyi geldi
    hem adı sanı duyulmamış bi oyun bu kal yane
    bence KO

• kal online da oynadım knight ta
    bence knight daha güzel
  • beyler kal online hikaye sizin gibi gencleri knıght online da gormwk isteriz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.