Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE Mİ SİLKROAD ONLİNE Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lineage II
  • 2 yıl knight oynamıs ve toplam herseyımı 1.5 mılyara satmıs bırı olarak konusuyum.silkroad bana gore zevksız.

wow u da bılıyorum az cok.2 tane arkadasım oynardı ızlerdım ama bana knıght kadar zevklı gelmemıstı.zaten o pk zevkını knıghtdan baska oyunda bulamassız.grafıklerı olsun oyunun ozellıklerı olsun knıght wow kadar iyi degıl ama pk sı bı baska.oyuna zevkını veren de bu.silkroad la knıght arasında kaldıysa bence hıc dusunme knıght ı sec.ama al her ay premıumunu adam gıbı oyna.ne koxp a bulas ne bır seye zevkı o zaman gelır.yenı serverlarda basla mutlaka.ama baglanmamamaya calıs oyuna
  • Yaff ko bölümüne giriyim dedim can sıkıntısından kimse yok eskiler nerede
  • Silkroad Online .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Yaff ko bölümüne giriyim dedim can sıkıntısından kimse yok eskiler nerede

im here
  • Sro
  • quote:

Orjinalden alıntı: CraydoN.jpg

Knighta ßiraz korkuyorum koxp alaßilirim GM ler ßan ataßilir.
    ßide knightte hacklenme çok yüksek diyorlar ?

Koxp alırım diyorsun bide hacklenme diyorsun koxp kullanırsan donsuz kalırsın..

Koxp, gb programı, speed hack adlı v.s programları indirme pc'e bi virüs koruyucu koy bişi olmaz..
  • cabal online zor değil asıl en kolayı cabal online günde 4 5 lvl alıyorsun ilerde bu 1 2 ye düşer daha sonrada haftada 1

lvl 110 a kadar rahat kasılıyor bu oyunda lvl sınırı 170
  • Koxpu sadece hilaladamdan indir
    bilen bilir o adamı ve sitesini
    kesinlikle okumuyorsan vs. KNİGHT ONLİNE
  • Knight online oynayacağına git mario oyna daha iyi...
    Afedersiniz ama bu kadar berbat grafikleri olan bir oyunda nasıl isyan etmiyorsunuz...
    Cevap ise SRO elbette...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taha Yasin Erol

Koxpu sadece hilaladamdan indir
    bilen bilir o adamı ve sitesini
    kesinlikle okumuyorsan vs. KNİGHT ONLİNE

Bilen biliiiir biliiiir

quote:

Knight online oynayacağına git mario oyna daha iyi...
    Afedersiniz ama bu kadar berbat grafikleri olan bir oyunda nasıl isyan etmiyorsunuz...
    Cevap ise SRO elbette...

Grafik aramıyoz belki.Siz pk yoksunu bir oyunu neden oynuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 31 Mayıs 2008; 14:14:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Cevap ise SRO elbette...

Zaten oyunun da en güzel yanı bu!

Gta mı oynuyoruz.
    Grafikler önemli değil!
    Önemli olan kendi karakterini oluşturup PvP yapmak!!

Tabi bu benim düşüncem...

• quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

2 yıl knight oynamıs ve toplam herseyımı 1.5 mılyara satmıs bırı olarak konusuyum.silkroad bana gore zevksız.

wow u da bılıyorum az cok.2 tane arkadasım oynardı ızlerdım ama bana knıght kadar zevklı gelmemıstı.zaten o pk zevkını knıghtdan baska oyunda bulamassız.grafıklerı olsun oyunun ozellıklerı olsun knıght wow kadar iyi degıl ama pk sı bı baska.oyuna zevkını veren de bu.silkroad la knıght arasında kaldıysa bence hıc dusunme knıght ı sec.ama al her ay premıumunu adam gıbı oyna.ne koxp a bulas ne bır seye zevkı o zaman gelır.yenı serverlarda basla mutlaka.ama baglanmamamaya calıs oyuna

Yemek yeme, ama acıkma...

• Counter Strike Online tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Cevap ise SRO elbette...

PK sı yüzünden isyan etmiyoruz tabii ki :) grafik 2. planda kalıyor.
  • Age of conan oyna. Ko boktan. Sro bebe kaynıyo. Ikiside amele bebe oyunu. Sende bebeysen inglizcen yoksa başklama.
  • WOW

Lineage 2 de çok zevkli eğlenceli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 31 Mayıs 2008; 14:29:32 >
  • knight online
  • ko premiuma verecğin parayla ya wow yada age of conan oyna çok daha iyi yada lotro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 1 Haziran 2008; 15:30:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.