Bildirim
KNİGHT ONLİNE Mİ SİLKROAD ONLİNE Mİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Knight Online -
Knight Online -
LINEAGE II
Digerleri oyunsa lineage ne ?
Lineage oyunsa digerleri ne ? -
Knighta ßiraz korkuyorum koxp alaßilirim GM ler ßan ataßilir.
ßide knightte hacklenme çok yüksek diyorlar ? -
Ogame -
hiçbiri
ko ya başlarsan bağımlısı olursun -
Knight Online...
Ayrıca Preminium değil Premium..
Gm'lere yakalanmazsan banlanmazsın şansına kalmış..
Hacklenme olayına gelince;
Her gördüğün sitede koxp vb. şeyler indirmezsen bilmediğin sitelere girmezsen birşey olmaz.. -
LİNEAGE2 -
߀n eskidende oynadım knight ßağımlı olmuyorum ßen oyunlara sadece zamanımı güzel ßir oyunda geçirmek istiyorum -
ikiside birbirinden dandik bence en güzeli CABAL ONLİNE tüm online oyunları nerdeyse aylardır oynamışımdır ama cabal online kadar keyf zevk veren olmamıştı -
silkroad knightta lag dc seviyesizlik herkes sana aga diyor iğrenç bi oyun oldu -
Silkroad Online -
Caßalıda oynadım mause ayarlarını felan sevmedim arkadaş wardı 100 levelmiydi neydi ßiraz zor ßir oyun.
Knight la Silkroad ı iyi ßiliyorum.2 sinden ßiri daha iyi olur -
Bence hiçbirine başlama lise3 üm sneye öss var ve hala sro yu bırakamıyorum.Ama illa başlıyacaksan ko*nun ve sro*nun lag sorunu insanı deli ediyor wowa başla en iyisi...Her ay belirli bir ücret karşılığında oynayabilirsin vede görüntü kalitesi grafikler falan çok iyi bir oyun -
Yaf ßu lag sorunu ßende hiç olmadı ßilgisayarımda öle güzel ßir pc değil lag olursa premium war çıkar girerim.
Wowu sevmiyorum ßen saol. -
silkroaddaki pk ve pvp hariç herşey guzel fakat ben oyunu pvp pk için oynadıgım için oyum ko ya.... -
ikisi de iğrenç ama ille de oynucam diyosan. silkroad oyna. -
Battlefield 2
Orjinal alırsan kademe kademe yükselirsin
Ayrıca diğer oyunlardan çok daha kaliteli
Uçak tank kamyonet helikopter bot istediğini kullanıyorsun. ve bunları 2 km karelik bir alanda yapabiliyorsun
Orjinal serverlarda havaya sıktığın tank mermisinin düştüğü yerde adam vurursan kaydediliyor -
Evet Wow oyna derim ama bu ikisi arasında seçim yapacak olursak SRO oyna.
Bot alınca yanında silk alıp tavşan(vb.)+Premium al.
Gm 'ler senin silk aldığını farkedince banlamıyorlar. Adaletsiz ama böyle...
-2 Sene önce oynamıştım şu anda nasıldır bilemiyorum-
Benzer içerikler
- geçmişe dönük z raporu alma
- veterinerlik okunur mu
- doğalgaz kırmızı alev
- bursa ortopedi doktor yorumları
- stara ne demek
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X