Şimdi Ara

knight online'nin sonu olacakmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: Jami

Sonu ßoyle GeLir.. Çok ßüyük ßir Kazık Atıcan Knight OnLineye O zaman SonuGelicek..

ßen Sonunu Oyundan Kazandığım 5 Bin TL'e Vurdum

NaßeR Dhadlum

aklıma facebooktan bir kız geldi o da '' i '' harfi yerine ''j'' harfini kullanıyor

sen benjmsjn benjm

• Bu döngü kısır döngü başı varda sonu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

quote:

Orijinalden alıntı: PreQue*

ozgur2266 kardeşim iyi güzel bişeyler kanıtlamaya çalışıyosun tek sen akıllısın. Peki bu adamlarin hepsimi sana yalan söyleyecek? ha 2002 de başlamışlar ha 2004 de nıye 1 kişi değilde hepsi yalanlıyor? Ben başladıgım zaman 2003du galiba

Bunu netten buldum.

knight online'nin sonu olacakmı ?

Buda ilk zamanlar daha doğurusu benım başladıgım zaman böleydi sence bu oyun 5 senedemi bu kadar çağ atladı?

O resimlerde gösterdiğin oyunun versiyonu 1266 dan önceki sürümlerindeki giriş ekranıdır.Uskonun ilk versiyonu bakın yukarıda göstermişim 1266 dır. O resimler mykoya aittdir. İlk başladığın zamanı galiba maliba diye hatırlıyorsun biz oraya sitenin daha open beta aşamasındaki halini koyduk hala niye 2003 2002 de oynadım diyorsunuz anlamıyorum . Ayrıca sen 13. yaşındayken adsli nerde buldunda oynuyordun ? birde bunu anlamıyorum işte ...

Ben birileri yalnış söylüyor demedim benim yazdığımın aksi olmadığını kanıtlamaya çalıştım. Anladım umarım .

Galiba maliba ile iş yapmam ben aksini inkar eden düzgünce kanıt koysun . Tartışmanın yoksa anlamı yok .

Kardeşim usko lafı çıkmadı kimsenin ağzından. Konuyu açan arkadaşta 7 senedir usko oynuyorum dememiş. Bizim demek isteğimiz knight vardı 7 sene öncede oynuyorduk. Usko lafını sen attın ortaya :S

Yahu oynamadıgın client hakkında zaten yorum yapma 2005 2006 fire drakede başlamıssın heralde sana kımse uskoya 2004 başladım demıyor arkadaşın dediği gibi. Ben bu oyunu 2004 den önce oynadım diyorum sana elimde sword breakerlarla pk atıyordum ister uskodur ister maykodur ister knight empiredir... Sonuçta adı yine knight online idi.

• Maşallah millet oyun çıkmadan oynamaya başlamış.
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/132/Knight-Online.html
    Status:Final (rel 11/26/04)

*Mykoydu diye kıvırmaya başlanmış.
    ** Konuya cevap; bu ülkede bu şirkete para kaptırmaya devam eden kişiler oldukça bu oyun yaşar. Türkler olmasa şimdiye kadar çoktan kapanışını yapmıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 10 Ağustos 2010; 1:20:15 >

• Bukadar insan yalancı siz google'a yazdınız açılışı diye 2004u gördunuz siz doğrusunuz. Haklısınız ben yalan söyluyorum 2004 yerıne 2002 de başladım dedim sizden ustun olmak istedim. Hayırlı geceler
  • Erén S A H..

• Bu kadar para kazanılan bi oyunun sonu gelmez diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Çok değil bundan 2 sene önce 1.sunucuya girmek için 1 saate yakın uğraşılırdı. Hatta o zamanlara hfnin premium olarak oyuna sokma özelliği de vardı.
    Son 5 aydır 1.servera girme de hiç bir sorun yaşanmıyor.
    Aslında oyunun bitmesi oyuncu sayısının azalması değil daha çok sürekli olarak oynayacak kişi sayısının azalmasıdır.
    Kosp çoğu uzun soluklu oyuncunun bırakmasına sebep oldu zaten.
    Şu anda çoğunlukta oyuna 1 aylık hf alıp oynayanlar var.
    Hatta kospun adını bile anmak istemeyen oyuncular; şu kosp neymiş elimde 59 lvl bir char var 8-9 gb aktarıp bir de ben deniyeyim diyip pk atıyorlardı.

katılıorm acı bi gercek

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Bu kadar para kazanılan bi oyunun sonu gelmez diye tahmin ediyorum

+1
  • 974 senesinde Guney Kore den donerken bu oyunu flashdiske kaydetmistim. O zamanlar kimse oynamiyordu. Hatta ben bile:D O kadar eskiyim yani :P

Oyun 2003 menseili yalniz test veya closed beta yada ne oldugu belli degil ve 2004 yilinda aktif olarak baslamis buda benim accountumun tarihi ile kesistigi icin dogru diyebiliyorum. Bu site tarihlerini veren arkadas olmasa bende ikilemde kalacaktim dogrusu. Gercek zamanini tam hatirlamiyordum cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Bu oyun kapanmaz. Kapanmıcakta. Zaten bu tip lafları çok duyduğu için K2 bir haberinde "Oyunumuzun kapanması söz konusu bile değildir. Knight Online hep kalıcı olucaktır ve devam edicektir." Diye bir sözü vardı. Şu an o haberi arıyorum bulursam koycam.

Oyunda Sonsuz Macera tanitimlarinin yapilmasinin nedeni nedir?

Sonsuz Macera, Gamersfirst’e son zamanlarda eklenen yeni oyunumuzdur. Knight Online oyuncularina oyunun kullanima hazir oldugunu ve istendigi takdirde yuklenip oynanabilecegini bildirmek istedik. Ancak Sonsuz Macera ekibi bu tanitimlari biraz fazla yapinca, durdurduk. Bazi oyuncular, Knight Online bitiyor veya biz Knight Online’i birakiyoruz gibi yanlis dusuncelere kapildilar.

Sunu kesin olarak soyleyebilirim ki, boyle bir sey asla gundemde degil. Knight Online burada bizimle kalacak ve kapatilmasi soz konusu bile degil. Bu oyun ozellikle PVP’erde digger oyunlarin kolay elde edemeyecegi bir buyuye sahip. Ben KOL’de 4 yildir calisiyorum ve oyunumuz ve siz degerli oyuncularimizla gececek daha nice yillar bizi bekliyor!

• Ne demiş Ebru Gündeş ; ''Ölümsüz aşklar var da, ölmeyen aşık var mı ?''

Seninki de böyle birşey olmuş.
  • quote:

Bukadar insan yalancı siz google'a yazdınız açılışı diye 2004u gördunuz siz doğrusunuz. Haklısınız ben yalan söyluyorum 2004 yerıne 2002 de başladım dedim sizden ustun olmak istedim. Hayırlı geceler

Uğraşılmaz kardeşim. Ben 2003 te oyunu oynuyor muydum? Oynuyordum. O zaman birak bunlar kendilerini kandırsınlar. Usko lafı atmışlar ortaya. Kimse (konuyu acan kişide dahil) usko lafı etmedi. Knight oynuyor muyduk? Oynuyorduk. Olay bu.
  • quote:

quote:

Bukadar insan yalancı siz google'a yazdınız açılışı diye 2004u gördunuz siz doğrusunuz. Haklısınız ben yalan söyluyorum 2004 yerıne 2002 de başladım dedim sizden ustun olmak istedim. Hayırlı geceler

Uğraşılmaz kardeşim. Ben 2003 te oyunu oynuyor muydum? Oynuyordum. O zaman birak bunlar kendilerini kandırsınlar. Usko lafı atmışlar ortaya. Kimse (konuyu acan kişide dahil) usko lafı etmedi. Knight oynuyor muyduk? Oynuyorduk. Olay bu.

Aynen kardeşim İster beta diyin ister mayko ister empire sizin pwpde görmedıgınız luferi emcyi gördum ben Ozamanlar herşey farklı güzeldi usko değildi eyvallah ama yine knight oynuyorduk.. Siz google sorup artisliğe devam edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunodeHierro -- 10 Ağustos 2010; 20:01:11 >

• Sonu yok hep olcak ko. Bende bıraktım ama tekrar başladım yani bililncaltina yerlestimi söküp atmak zor ama oyun şimdi çok keyifli
  • quote:

ozgur2266 kardeşim iyi güzel bişeyler kanıtlamaya çalışıyosun tek sen akıllısın. Peki bu adamlarin hepsimi sana yalan söyleyecek? ha 2002 de başlamışlar ha 2004 de nıye 1 kişi değilde hepsi yalanlıyor? Ben başladıgım zaman 2003du galiba

Bunu netten buldum.

Buda ilk zamanlar daha doğurusu benım başladıgım zaman böleydi sence bu oyun 5 senedemi bu kadar çağ atladı?

O taht gibi koltuktan charı kaldırıp oyuna sokucaz dıye canımız cıkardı.Tam kalkcak gibi öne doğrulurdu sonra geri yaslanırdı.
    Lvl 60 magelerin özellikle paper magelerin hatta magic bonus veren takıların elbiselerin işe yaradıgı zamanlar.belkide oyunun en tatlı zamanıydı. oyunda birlik beraberlık vardı.Pianayı karuslar bastıgı zaman köşe bucak saklanırdık...Goblinlerin dire wolf death knightları kesmenın ayrı zevkı vardı
    Varda var.

• arkadaşım korediye yazmışsın ben bu oyunu asıl malezyalılar yapmış daha sonra amerikalılar aldı ve daha sonrada japonlar aldı diye biliyom

yanlış hatırlıyor da ola bilirim bildiyim bu oyunu ilk malezyalıların yaptığı
  • cypherda heaven klanın topluca aylar önce runes of magic (sonsuz maceraya) geçtiğini duymuştum.ordada gm destekli dupe,edit item gibi olaylara karışmışlar.milleti o oyundan da soğuttular.ko nun sonu gelmez ama eski aksiyonu olmaz oyuna başlayanla bırakanlar arasında uçurum gibi fark var. cz de kospu kaldırıp bi ara silkelenir gibi oldular ama tekrar düşüşe geçecegine eminim.bir sürü pvp vb ve yeni online oyun var.millet artık enayi değil
  • quote:

quote:

quote:

Aynen kardeşim İster beta diyin ister mayko ister empire sizin pwpde görmedıgınız luferi emcyi gördum ben Ozamanlar herşey farklı güzeldi usko değildi eyvallah ama yine knight oynuyorduk.. Siz google sorup artisliğe devam edin :)

Bu kişiye yorum yok kendi kafasında herşeyi kurmuş bitirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

Altın yumurtayan tavuğu ksmezler.

Ayrıca usko 2005 de açılmıştır. 7 yıl nasıl oynadın merak ettim.

cool story bro
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.