Şimdi Ara

knight online'nin sonu olacakmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar tam 7 yıldır oynuyorum 1 yıl ara verdim tekrar başladım zevkin veresiyesi olmaz ya bu oyun da belli bir üçret karşılığın da oynanıyor zaman ve tamamen capital meselesi oldu lvl kas kas nere ye kadar.

Üyeliklerden kazanç bitince hf yi getirdiler. Bence bu oyunun sonu olmayacak sponsorlar sağlam ama bu zıkkım oyunu yinede severek oynuyoz sizce de öyle deilmi bir kısım insanlar tiçarete dökmüş gerci.

Sizlerinde fikirlerini almak isterim sonuçta sizlerde bu oyunu oynayan insanlarsınız

• dostum sen yenisin galiba foruma bi düştün

favorim oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sencansın

dostum sen yenisin galiba foruma bi düştün

favorim oldun
    Altın yumurtayan tavuğu ksmezler.

Ayrıca usko 2005 de açılmıştır. 7 yıl nasıl oynadın merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

2005temi :D 2001de başlamıştım ben sonra 2007de bıraktım , 2010da tekrar başladım
  • quote:

nasıl yani 2005
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sencansın

quote:

nasıl yani 2005

Alıntıları Göster
    tarihi yanlış hatırlıyorsun arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

quote:

2005temi :D 2001de başlamıştım ben sonra 2007de bıraktım , 2010da tekrar başladım

La 2005 te olympia bile vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonu ßoyle GeLir.. Çok ßüyük ßir Kazık Atıcan Knight OnLineye O zaman SonuGelicek..

ßen Sonunu Oyundan Kazandığım 5 Bin TL'e Vurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jami

Sonu ßoyle GeLir.. Çok ßüyük ßir Kazık Atıcan Knight OnLineye O zaman SonuGelicek..

Oyun 2003'de açıldı biliyorum ben sen nasıl 7 sene oynadın bide 1 sene ara verdin toplam 8 sene ? 2010'dayız senin hesaba göre 2003+8 = 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Oyun 2003'de açıldı biliyorum ben sen nasıl 7 sene oynadın bide 1 sene ara verdin toplam 8 sene ? 2010'dayız senin hesaba göre 2003+8 = 2011

Alıntıları Göster
    facebook sayfasında 2005 yazıyor.
    şimdi baktım webarchiveden 2004 agustosta açılmış .

isteyen bakabilir..

http://web.archive.org/web/*/www.knightonlineworld.com

2001 de açılmış diyenlere gülüyorum sadece.

• quote:

Alıntıları Göster
    Tebrikler, kelimelerin yazılışlarını geliştirmişsin (:
    Knight'ın sonu gelmez. Arkadaşın da dediği gibi altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: onyaybey

Evet arkadaşlar tam 7 yıldır oynuyorum 1 yıl ara verdim tekrar başladım zevkin veresiyesi olmaz ya bu oyun da belli bir üçret karşılığın da oynanıyor zaman ve tamamen capital meselesi oldu lvl kas kas nere ye kadar.

Üyeliklerden kazanç bitince hf yi getirdiler. Bence bu oyunun sonu olmayacak sponsorlar sağlam ama bu zıkkım oyunu yinede severek oynuyoz sizce de öyle deilmi bir kısım insanlar tiçarete dökmüş gerci.

Sizlerinde fikirlerini almak isterim sonuçta sizlerde bu oyunu oynayan insanlarsınız

oynuyoz değil oynuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: gezizekalı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2003 de oynuyordum ben bu knightı o nası olcak 2005 felan saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_king

2003 de oynuyordum ben bu knightı o nası olcak 2005 felan saçma

Alıntıları Göster
    2007de bırakmıştım bu oyunu. Acaba hala oynayan var mıdır diye eski mekanıma bi gireyim bakayım dedim Gerçekten siz ne zaman bırakacaksınız? 7 yıl da oynanır mı be yuh

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicious Bee

2007de bırakmıştım bu oyunu. Acaba hala oynayan var mıdır diye eski mekanıma bi gireyim bakayım dedim Gerçekten siz ne zaman bırakacaksınız? 7 yıl da oynanır mı be yuh

Alıntıları Göster
    zevk meselesi. kimi exp kasmaktan hoşlanır kimi pk dan.
    kimi eskileri anlatır moradonda 3 ay kastım emc ne bilmezdim der kimi ilk bastıgı itemden. kimi 7 yıl oynar kimi 1 gün. renkler ve zevkler tartışılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    buna benzer cok oyun var
    kapansada kendini aratacagini sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yavaş yavaş sonu geliyor oyunun ... Geçen sene premiumsuz 2 . servere bile giremezdim bu sene 1 bile bos ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Yavaş yavaş sonu geliyor oyunun ... Geçen sene premiumsuz 2 . servere bile giremezdim bu sene 1 bile bos ..

Alıntıları Göster
    Bu oyun kapanmaz. Kapanmıcakta. Zaten bu tip lafları çok duyduğu için K2 bir haberinde "Oyunumuzun kapanması söz konusu bile değildir. Knight Online hep kalıcı olucaktır ve devam edicektir." Diye bir sözü vardı. Şu an o haberi arıyorum bulursam koycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: Jami

Sonu ßoyle GeLir.. Çok ßüyük ßir Kazık Atıcan Knight OnLineye O zaman SonuGelicek..

NaßeR Dhadlum

Siz yokken o kişi burada bilgi paylaşımı yapıyordu ona tolerans gösterebiliriz :)
  • quote:

Bu oyun kapanmaz. Kapanmıcakta. Zaten bu tip lafları çok duyduğu için K2 bir haberinde "Oyunumuzun kapanması söz konusu bile değildir. Knight Online hep kalıcı olucaktır ve devam edicektir." Diye bir sözü vardı. Şu an o haberi arıyorum bulursam koycam.

Alıntıları Göster
    Şuan bizim oynadıgmız oyun global mi yoksa sadece Türklere mi özel ? eğer global ise oyun globalligi çoktan kaybetmiş oyunun tek pazarı suan Türkiye oyunda 1 tane bile yabancı ( gavur ) görmedim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.