Evet arkadaşlar tam 7 yıldır oynuyorum 1 yıl ara verdim tekrar başladım zevkin veresiyesi olmaz ya bu oyun da belli bir üçret karşılığın da oynanıyor zaman ve tamamen capital meselesi oldu lvl kas kas nere ye kadar.
Üyeliklerden kazanç bitince hf yi getirdiler. Bence bu oyunun sonu olmayacak sponsorlar sağlam ama bu zıkkım oyunu yinede severek oynuyoz sizce de öyle deilmi bir kısım insanlar tiçarete dökmüş gerci.
Sizlerinde fikirlerini almak isterim sonuçta sizlerde bu oyunu oynayan insanlarsınız
dostum sen yenisin galiba foruma bi düştün
favorim oldun
quote:
Orijinalden alıntı: Sencansın
dostum sen yenisin galiba foruma bi düştün
favorim oldun
Altın yumurtayan tavuğu ksmezler.
Ayrıca usko 2005 de açılmıştır. 7 yıl nasıl oynadın merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
2005temi :D 2001de başlamıştım ben sonra 2007de bıraktım , 2010da tekrar başladım
quote:
nasıl yani 2005
quote:
Orijinalden alıntı: Sencansın
quote:
nasıl yani 2005
Alıntıları Göster
tarihi yanlış hatırlıyorsun arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer
quote:
2005temi :D 2001de başlamıştım ben sonra 2007de bıraktım , 2010da tekrar başladım
Oyun 2003'de açıldı biliyorum ben sen nasıl 7 sene oynadın bide 1 sene ara verdin toplam 8 sene ? 2010'dayız senin hesaba göre 2003+8 = 2011
Alıntıları Göster
Tebrikler, kelimelerin yazılışlarını geliştirmişsin (: Knight'ın sonu gelmez. Arkadaşın da dediği gibi altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.
quote:
Orijinalden alıntı: onyaybey
Evet arkadaşlar tam 7 yıldır oynuyorum 1 yıl ara verdim tekrar başladım zevkin veresiyesi olmaz ya bu oyun da belli bir üçret karşılığın da oynanıyor zaman ve tamamen capital meselesi oldu lvl kas kas nere ye kadar.
Üyeliklerden kazanç bitince hf yi getirdiler. Bence bu oyunun sonu olmayacak sponsorlar sağlam ama bu zıkkım oyunu yinede severek oynuyoz sizce de öyle deilmi bir kısım insanlar tiçarete dökmüş gerci.
Sizlerinde fikirlerini almak isterim sonuçta sizlerde bu oyunu oynayan insanlarsınız
oynuyoz değil oynuyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: gezizekalı
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
2003 de oynuyordum ben bu knightı o nası olcak 2005 felan saçma
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_king
2003 de oynuyordum ben bu knightı o nası olcak 2005 felan saçma
Alıntıları Göster
2007de bırakmıştım bu oyunu. Acaba hala oynayan var mıdır diye eski mekanıma bi gireyim bakayım dedim Gerçekten siz ne zaman bırakacaksınız? 7 yıl da oynanır mı be yuh
quote:
Orijinalden alıntı: Vicious Bee
2007de bırakmıştım bu oyunu. Acaba hala oynayan var mıdır diye eski mekanıma bi gireyim bakayım dedim Gerçekten siz ne zaman bırakacaksınız? 7 yıl da oynanır mı be yuh
Alıntıları Göster
zevk meselesi. kimi exp kasmaktan hoşlanır kimi pk dan. kimi eskileri anlatır moradonda 3 ay kastım emc ne bilmezdim der kimi ilk bastıgı itemden. kimi 7 yıl oynar kimi 1 gün. renkler ve zevkler tartışılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
buna benzer cok oyun var kapansada kendini aratacagini sanmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Yavaş yavaş sonu geliyor oyunun ... Geçen sene premiumsuz 2 . servere bile giremezdim bu sene 1 bile bos ..
quote:
Orijinalden alıntı: Bonafide
Yavaş yavaş sonu geliyor oyunun ... Geçen sene premiumsuz 2 . servere bile giremezdim bu sene 1 bile bos ..
Alıntıları Göster
Bu oyun kapanmaz. Kapanmıcakta. Zaten bu tip lafları çok duyduğu için K2 bir haberinde "Oyunumuzun kapanması söz konusu bile değildir. Knight Online hep kalıcı olucaktır ve devam edicektir." Diye bir sözü vardı. Şu an o haberi arıyorum bulursam koycam.
Sonu ßoyle GeLir.. Çok ßüyük ßir Kazık Atıcan Knight OnLineye O zaman SonuGelicek..
ßen Sonunu Oyundan Kazandığım 5 Bin TL'e Vurdum
NaßeR Dhadlum
Siz yokken o kişi burada bilgi paylaşımı yapıyordu ona tolerans gösterebiliriz :)
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Bu oyun kapanmaz. Kapanmıcakta. Zaten bu tip lafları çok duyduğu için K2 bir haberinde "Oyunumuzun kapanması söz konusu bile değildir. Knight Online hep kalıcı olucaktır ve devam edicektir." Diye bir sözü vardı. Şu an o haberi arıyorum bulursam koycam.
Alıntıları Göster
Şuan bizim oynadıgmız oyun global mi yoksa sadece Türklere mi özel ? eğer global ise oyun globalligi çoktan kaybetmiş oyunun tek pazarı suan Türkiye oyunda 1 tane bile yabancı ( gavur ) görmedim