Selam.aranızda knigh onlıne oyunuyan warmı?Benim karakter Xgenon serverlarında.Level 41im.Sizde oynuyasanız gelim beraber takılırız.Hem belki 50 li 60 lı arkadaslar warsa bizim gibi yenılere yardım eder.Hem yardımlaşmış oluruz.hade cewap ları beklıom.
slm kardeş
ben 48 warrior jackal_TR Ortis clanından dahayeni gelmişin eslanta senin nıck ne tanışalım
Ben su an cekiyorum ama cok yavas kendi serveri. baska yerden cekebilirmiyiz acaba. Baslayınca oyunda tanısalım biraz yardımcı olun
kaç mb ve indirmesi ne kadar sürer..? ya da cd si falan satılıyormu? oynamak isterim herkes pek övüyo.. kutay başlıyalım mı lam ?
283.77 MB mis normalde cabuk inerde. kendi serveri cok yavas yogunluktan sanırım. Bende 2-10 KB arsi anca indiriyor..23-24 cekse 2 saate iner sanırım.
tamamdur.benim nickim sef_shady_pussies.isterseniz msnden konusalım.msnim sefa_keten@hotmail.com.ben herkese yardım etmeye hazırım.Yardımlarada acıgım.
beylerr o siteden kaynaklanıyo sorun olmaz indirince upload yapacak 1 saatte o sürer kapatmadan bekleyin sakın yanıtvermiyo diye görünürse kapatmayın o upload da devam ediyo bu oyun hakkında herşeyi sora bilirsiniz bana
slm arkadaşım ben bu oyunun paralılar dahil tüm serverlarda oynadım Xigenon da da bi kaç tane karakterim var sorun olursa yardım ederim bu arada jackall tr benim komşu
knıghtonline hakkında sorusu olan varsa yardımcı olurum diye bi topıc açtık lütfen bu oyun hakkında tüm sorularınızı buraya iletiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme