Şimdi Ara

Knight Online Oyuncularına Duyuru DIKKAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aletle kombo yapılyomuki. kısyol tus atama varmı
  • denemek lazim
  • combo yapılıo 2 tusu 1 tusa yonlendirebiliosun + mode secenegi ile orada gordugun tusuları arttıra biliosun age of empires dada baya işe yarıo
  • O ne yaw
  • KNIGHT DA ÇALIŞMIYOR OTOMATIK TUŞ TANIMLAMALI KLAVYE ALDIK ÇALIŞMADI BUNU BILMEM ÇALISIRMI
    VE BUNUN YUZUNDEN BAN YEDIK
  • reklam kokuyor bunlar mayk...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: slK_200

KNIGHT DA ÇALIŞMIYOR OTOMATIK TUŞ TANIMLAMALI KLAVYE ALDIK ÇALIŞMADI BUNU BILMEM ÇALISIRMI
    VE BUNUN YUZUNDEN BAN YEDIK

bizde deneık ve çalışmıyo diyorum ama anlayan yok ko bu tür özel mauselere karşı koruamlııııı
  • Yalanmı Soyluyorum Abi Yaaa oldu oldu oldu calısıo
  • slK_200 geçmiş olsun kendi paranla ban yemek böle bşi herhalde
  • Bunun programında bi sorun yok abi yazılımında bir sorun cıkmadı bunu belirteyimde bunu kullanmak icin + bi caba sarf etmiyorum yani suan dahi kullanıyorum
  • --- No Comment ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LioNiNaCaGe -- 5 Nisan 2007; 10:59:39 >
  • abi bu urnle alakası bile yok avuc icine tam oturuyor kavrıyorsun mouse gibi ve bas parmagını bile kullanabiliyorsun basparmagının ucuyla yon tuslarını bile kullanıosun elin mouse uzerindeyken
  • Aytuğ' a ....

Uzun Süredir Bu Forumdayım Bir Şeyleri Tanıtmak İstesem Fake Nick Açmam Açmayada Uğraşmam Merak Etme Ayrıca DH Nin Geninde war sanırım bu sorulan Sorulara başkasının Yerine Cewap Werme
    Bizde Böyle Beyenmeyen Gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 15 Aralık 2006; 16:35:53 >
  • Abi ben ürünü öneriom cok klas bi ürün Valla bu reklama aslında estore 1 tane bana hediye etmeli ama olsun abi eger rahat edemeyen varsa alsın angerpowell da aldı bir tane oda beklio simdi gelmesini
  • Hemen Bir ek daha calısmayan diyen arkadasa iade sansın var ama sorun yasayacagını zannetmiyorum
  • bu alet nerden tutuluo yawww
  • bu alet tutulmuo bak sol elinin içerisine uygun uretilmiş avcunu hafiften ac parmakları uzat ve o aleti avucunun içinde hisset bas parmak eklem yeri 15 oraya uc kısmı 16 ile joyistigin uzerine serce parmagın ise 12 13 14 tusları uzerine parmak kalınlıgına gore ayarlanmıs ve avcun kucukse bile onun yanında demir cıkıntısı var ona gore ayarlıosun birde surulebilir mekanizme var bunu tus olarak kullanabiliosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

Aytuğ' a ....

Uzun Süredir Bu Forumdayım Bir Şeyleri Tanıtmak İstesem Fake Nick Açmam Açmayada Uğraşmam Merak Etme Ayrıca DH Nin Geninde war sanırım bu sorulan Sorulara başkasının Yerine Cewap Werme
    Bizde Böyle Beyenmeyen Gider...
    çok doğru söyledin beğenmeyen gider
  • yahu Ne Actım bu ürünü tanıtınca kimse bana birşey vermiyor artık işkence olmustu bilegim agrıodu
  • bu konuyuda begenmeyen okumaz sonucta ustune basa basa soyluyorum sadece oneri test etmek isteyen varsa sarıyerde oturan gelsin gostereyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.